Moda & Stil Kızlar, Şık ve özel olmanız gereken bir yerde kombinlerinizi nasıl yaparsınız? Modaduskunu191 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Elbiseyi çorapla mı çorapsız mı giyersiniz örneğin mezuniyet veya düğün gibi bir yerde. Görüşlerinizi bekliyorum. Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncel 2 Kızlar, Şık ve özel olmanız gereken bir yerde kombinlerinizi nasıl yaparsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
melie12 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Genelde takim elbise tarzi seyler giyerim ben elbise giymeyi sevmem. Onun disinda acik ayakkabilara corap giyilmez🙌🏻 1 9 Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl Hmm peki hep çorapsız mı topuklu giyiyorsunuz yanj Yorumla melie12 +1 yıl Ten rengi veya elbiseye uyumlu bi renkte muz corap giyilebilir Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl Evet bence de güzel duruyor onlar gerçekten peki misafirlikte vs ten çorap gibi ince çoraplar giyer misiniz Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl Burada mısınız Yorumla melie12 +1 yıl Kombinime bagli ama misafirlige giderkende o kadar şık giyinmem heralde normal corap giyerim Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl Yok aslında mesela hani külotlu olarak değilde soket çorap olarak kast etmiştim günlük olarak mesela soket ten rengi çorap giyer misiniz giydiniz mi Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl :) Yorumla melie12 +1 yıl Rahat etmezdim ya spor takiliyorm ben genel Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl Hmm peki en son ne zaman külotlu çorap giydiniz Yorumla
Namühim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Çorapla giyerim daha şık geliyo bana 😊 3 18 Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl Bence de öyle gerçekten yazın da giyer misiniz külotlu çorap Yorumla Namühim +1 yıl Havaya bağlı. Akşam saatleri serin oluyosa giyerim. Ama gündüz giymem pek. Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl Peki açık topuklu kullanır mısınız özellikle okulda mesela etekle falan Yorumla Namühim +1 yıl Giymiyorum pek Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl Hmm okul kombinkeriniz nasıl olur genelde peki mesela Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl Yani çok soru soruyorum evet :) ama haddimi aşmadan kadın modasına ayakkabı çorap vs konuşmayı çok severim :) Yorumla Namühim +1 yıl Sade, pantolon, gömlek şeklinde Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl Hmm peki hiç böyle etek giyerek gittiğiniz oldu mu sade bir şekilde Yorumla Namühim +1 yıl Fetişiniz vardır belki bilemem Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl Yani sadece kadın çorapları hoş geliyor ama fetiş derecesinde değil aslında Yorumla Namühim +1 yıl Hayır hiç etek giymedim Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl Hmm neden peki yani erkek lisesi olduğu için mi Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl Burada mısınız Yorumla Namühim +1 yıl Havalar soğuktu ve erkek lisesi olduğu için Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl Hmm anladım. Havalar şu aralar biraz ısındı biraz daha açık giyinmeyi düşünüyor musunuz okulda peki ilerleyen zamanlarda Yorumla Namühim +1 yıl Hayır düşünmüyorum Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl :) Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl :( Yorumla
busekarann Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 70% +1 yıl çorapsız 2 4 Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl Hmm neden peki Yorumla busekarann +1 yıl neden giyiym Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl Yani elbiseyle vs giyiyorlar çünkü külotlu çorap siz sevmez misiniz Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl Burada mısınız Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Corabi sen giy 1 2 Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl Sadece normal bir soruydu :( Yorumla princessNokia +1 yıl Sadece normal bir gorüştu :O Yorumla
küçükşeftali Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Çorapsız 1 4 Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl Hmm neden peki Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl Burada mısınız Yorumla küçükşeftali +1 yıl Çorap fetişin var heralde bu kadar sorduğuna göre Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl Yani merak ediyorum sadece haddimi aşmam gercekten Yorumla
Missgirlnil Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Çorap 1 7 Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl Anlayamadim Yorumla Missgirlnil +1 yıl Corapla giyerim günlük olursa yazda olursa corapsiz Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl Hmm yazın külotlu çorap giydiniz mi peki hiç Yorumla Missgirlnil +1 yıl Hayir Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl Genelde hangi renk kullanırsınız peki Yorumla Missgirlnil +1 yıl Siyah ve ten rengi Yorumla Modaduskunu191 +1 yıl Hmm peki açık bir topuklu ile çok ince bir çorap giydiğiniz oldu mu hiç mesela Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Genelde takim elbise tarzi seyler giyerim ben elbise giymeyi sevmem. Onun disinda acik ayakkabilara corap giyilmez🙌🏻
Hmm peki hep çorapsız mı topuklu giyiyorsunuz yanj
Ten rengi veya elbiseye uyumlu bi renkte muz corap giyilebilir
Evet bence de güzel duruyor onlar gerçekten peki misafirlikte vs ten çorap gibi ince çoraplar giyer misiniz
Burada mısınız
Kombinime bagli ama misafirlige giderkende o kadar şık giyinmem heralde normal corap giyerim
Yok aslında mesela hani külotlu olarak değilde soket çorap olarak kast etmiştim günlük olarak mesela soket ten rengi çorap giyer misiniz giydiniz mi
:)
Rahat etmezdim ya spor takiliyorm ben genel
Hmm peki en son ne zaman külotlu çorap giydiniz
Çorapla giyerim daha şık geliyo bana 😊
Bence de öyle gerçekten yazın da giyer misiniz külotlu çorap
Havaya bağlı. Akşam saatleri serin oluyosa giyerim. Ama gündüz giymem pek.
Peki açık topuklu kullanır mısınız özellikle okulda mesela etekle falan
Giymiyorum pek
Hmm okul kombinkeriniz nasıl olur genelde peki mesela
Yani çok soru soruyorum evet :) ama haddimi aşmadan kadın modasına ayakkabı çorap vs konuşmayı çok severim :)
Sade, pantolon, gömlek şeklinde
Hmm peki hiç böyle etek giyerek gittiğiniz oldu mu sade bir şekilde
Fetişiniz vardır belki bilemem
Yani sadece kadın çorapları hoş geliyor ama fetiş derecesinde değil aslında
Hayır hiç etek giymedim
Hmm neden peki yani erkek lisesi olduğu için mi
Burada mısınız
Havalar soğuktu ve erkek lisesi olduğu için
Hmm anladım. Havalar şu aralar biraz ısındı biraz daha açık giyinmeyi düşünüyor musunuz okulda peki ilerleyen zamanlarda
Hayır düşünmüyorum
:)
:(
çorapsız
Hmm neden peki
neden giyiym
Yani elbiseyle vs giyiyorlar çünkü külotlu çorap siz sevmez misiniz
Burada mısınız
Corabi sen giy
Sadece normal bir soruydu :(
Sadece normal bir gorüştu :O
Çorapsız