Moda & Stil Askılı gecelik mi yoksa normal gecelik mi daha şık olur, ne düşünüyorsunuz? Özlem_3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Kızlar Bir Adım ÖneAskılı gecelik mi yoksa normal gecelik mi daha şık olur düşünüyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl @KızlarSoruyor sorumu moda stili kategorisine taşır mısınız Güncellemeler+1 yıl Neden soruya beğeni gelmiyor Askılı gecelik mi yoksa normal gecelik mi daha şık olur, ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Siyah olan daha sık bence kombine fileli çorap da eklenebilir 🤍 1 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 404 cevap paylaştı. 2. Gecelik değil bence, ama gecelik de sadeliği daha şık buluyorum 1 0 Yorumla
Black_Desire Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İkiside olmalı gardolapta çok güzel oluyor hatta biraz daha renkli çeşitli 1 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yani resimdeki gibi biri değilseniz ne giyerseniz giyin farketmez. 1 0 Yorumla
Cleanman58 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl ikisinin varyasyonu olması lazım. bir gün birinden bir gün bir diğerinden 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Moda & Stil konusunda 663 cevap paylaştı. modele göre değişir. görseller üzerinden değerlendirirsek alttaki güzel 0 0 Yorumla
mrcakir53 Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 87% +1 yıl kesinlikle askılı daha güzel ve s3ksi 1 4 Yorumla Özlem_3434 +1 yıl Teşekkürler Rizeli siniz sanırım Yorumla mrcakir53 +1 yıl çokmu belli oluyor 🙂 Yorumla Özlem_3434 +1 yıl Plaka dan belli oluyor ayrıca Pazarlı siniz sanırım 😅 Yorumla mrcakir53 +1 yıl yok pazarlı değilim Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl ikincisi sabahlık.askılı daha iyi 1 1 Yorumla Özlem_3434 +1 yıl Moda da paylasicam diye düşünüyordum hayal kırıklığı şu an 😅😅
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Askılı tabiki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Siyah olan daha sık bence kombine fileli çorap da eklenebilir 🤍
2. Gecelik değil bence, ama gecelik de sadeliği daha şık buluyorum
İkiside olmalı gardolapta çok güzel oluyor hatta biraz daha renkli çeşitli
Yani resimdeki gibi biri değilseniz ne giyerseniz giyin farketmez.
Askılı seks öncesi giyiliyormuş gibi bi algı var bende
ikisinin varyasyonu olması lazım. bir gün birinden bir gün bir diğerinden
modele göre değişir. görseller üzerinden değerlendirirsek alttaki güzel
kesinlikle askılı daha güzel ve s3ksi
Teşekkürler Rizeli siniz sanırım
çokmu belli oluyor 🙂
Plaka dan belli oluyor ayrıca Pazarlı siniz sanırım 😅
yok pazarlı değilim
ikincisi sabahlık.
askılı daha iyi
Moda da paylasicam diye düşünüyordum hayal kırıklığı şu an 😅😅
Onu bunu bilmiyorum kırmızılı aşırı hoş