Moda & Stil Bu yüzük güzel mi sizce? Alır mıydınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce bu yüzük güzel mi?Alır mıydınız? ( fiyatı 11.000 tl🤔) Bu yüzük güzel mi sizce? Alır mıydınız? Cevapla Fiyat Soruları Yüzük Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Şeeeeeko Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hiç güzel değil bunu alana kadar elektronik bir şey alırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl dayı yüzüğü gibi. 0,01 er karat en min pırlanlar var. değerli tarafı altını ve yakutu olabilir. pırlantaları en min. olan değersiz pırlantalar. 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Beğenmedim :/ 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. gollum a, yüzük 11000 tl deseler vazgeçerdi. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahhaah çook iyi. Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 753 cevap paylaştı. Güzel ama almam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç güzel değil bunu alana kadar elektronik bir şey alırım
dayı yüzüğü gibi. 0,01 er karat en min pırlanlar var. değerli tarafı altını ve yakutu olabilir. pırlantaları en min. olan değersiz pırlantalar.
Orta yasa gore normal
Beğenmedim :/
Almam hiç tarzım değil.
gollum a, yüzük 11000 tl deseler vazgeçerdi.
Hahahahhaah çook iyi.
Erkeksi
Beğenmedim
Hayır çok kaba
Güzel ama almam
Almam