Bence sade ve şık. Hem çok abartı bir gösterişi yok hem de pasif bir sadeliği. Tam kararında. Patronunun düğünü için de çok uygun. Şahsen gittiğim bir düğünde bunu giyen birini görsem ne kadar zevkli biriymiş derim. Nazarımın demesinden korkarım zjanznwnzns
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ben olsan üsteki elbiseyi tercih ederdim, çok daha zarif ve şık duruyor dekolte ve yırtmaç tam ideal orantılarda ne eksik ne fazla.
Zarif evet ama çok açık dıolar oraya göre ben sadece patronu tanıyorum bilemedım yoksa bende giymek istiyorum ama açık dıolar
sonuç olarak düğün, tek dekolte giyicek olan sen değilsin dikkat çekme durumu olsa bile arada kaynarsın endişelenme
Birinci düğün için daha ideal
Abartılı dıolar o ortam için patronun sadece onları tanıyorum dıye sızce açık mış bıde
Ama düğün için biraz abartı olması lazım değil mi sence de, hem düşündüğün kadarda abartılı değil merak etme
Alttaki çok güzel ben alcam
Üsteki kötümü sence hnagı sını giyinim
Ben tek kollu sevmiyorum ve alttaki daha asil duruyo bence
İkisi de güzelmiş ama üstteki daha güzel
Kesinlikle 1nci görseldeki elbise
İkiside siradan duruyor
1. sine bayıldım
1 mi olsun yani
Evet bence o olsun
Abartılı olmazmı göğüs kısmı fazla açık benu o kadar açık kımse görmedi o taraftan
Bence sade ve şık. Hem çok abartı bir gösterişi yok hem de pasif bir sadeliği. Tam kararında. Patronunun düğünü için de çok uygun. Şahsen gittiğim bir düğünde bunu giyen birini görsem ne kadar zevkli biriymiş derim. Nazarımın demesinden korkarım zjanznwnzns
İkinci güzel
Üstteki bence.
Üsteki hoş
Alttaki sizce abartılı olmazmı fazla göğüs dekoltesi varda
Alttaki fazla zarif toplantıya gider gibi.
Çok açık dıolar üsteki ne ya