Surekli karsilastigim bir durum..Erkekler, uzun elbise giymis bir kiza neden bakarsiniz?
İlginizi ceken nedir?
İlginizi ceken nedir?
Alımına, cakasına :)
Cevap
29Cevap
diğerlerinden farklı biri gibi görünüyor, daha özel biri sanki
diğer açık sütyeni kilodu belli kızların yanında fransız matmazeli gibi parladığı için bakarım
bazıları uzun giyince yanından mine etekli geçse yine uzuna bakmayı yeğlerim :) ayrı bi çekiciliği oluyo :) ne biliyim böle bi fanteziler oluşuyo bi anda insanın zihninde :D
uzun elbiseden kasıt tesettür ise, bakılsa da sıkıntı yoktur. En fazla içinden kendi kendini kandırır. Ama insanların genelinde bir düşünce mevcuttur. Göremediği, ulaşamadığı yerlere heves eder.
Bazıları çok güzel oluyor. Bazıları da annesinin elbisesini giymiş küçük kız gibi oluyor.
Demekk ki guzel oldugu icin :)
Ben pek kıyafet ayrımı görmedim :D Tesettürlüye de,başı açık kapalı giyinene de,hafif açık giyinene de ve tam açık giyinene de bakıyorlar :D
çok hoş ve top modellere taş çıkarabilecek güzelliktesin.Victoria Secret's seni çağırıyor,gelsin Candice Swanepoel yerine işe başlasın diyorlar.Yani çook güzelsin. :D Mutlu mu oldun bunları yazarken?
Bulunmaz hint kumaşısın gerçekten
süzülüyormu diye bazıları süzülerek gider uzun elbise içinde endam herkeste var olan bir özellik değil
bazılarıda eşşek işte altın semer vursan yine bi şeye benzemiyor
Uzun elbise giyenler daha çok dikkat çekiyor ondan.
Bugün sana bakanlar çok yakıştığı,.ok sempatik olduğu için baktı.Mutlu oldunmu :)
adamsın +1 hemde dibine kadar +1
bence farklı olması. sonuçta herkes mini mini açık saçık giyiyor. gizem cazibe kalmadı inan.herkes çıplak gezecek sonunda o olacak. o zaman uzun giyenler kapalı olanlar cazip gelecek bize :D
elbiseyle değil de içindekiyle ilgilendiği için olabilir mi?
Hangi manastırdan çıktı lan bu? demek içindir belkide.
Yok be sendee .d
benim için açık kızdan daha ilgi çekici...
Uzun elbise giyenlere bakıldığını sanmıyorum, sana öyle geliyor. Dar giyersen bakarlar asıl ;)
uzun elbiselerde kalçalar daha çok belli olur ondan..
Kiz guzelse ne giydigi onemli,degilki..
hayal gücümüzü kullanıp o uzun elbisenin altındakileri düsünmek icin.
onlar her kiza bakiyor
içnde ne var diye mrk ediyodur..
tesettürlü ise bakarım, daha güzel görünüyor
alem adamsın valla :D
belki "ne kadar güzel, ne kadar zarif" diye bakıyolardır. allam yareppim.
Rüzgar esse açılır mı la ? Hep bundan bakıyorum..
Fesat
biz elbiseye bakıyoruz...
Boyu daha uzun gösteriyor
Mini etek yakışır mı diye düşünürüz.(:P)
öyle birşey yok. yanlış gözlem.
Ota b.ka bakıorlar trenmi sanıyolar napıolaarr :)
insan insana bakar yaa ne var ki bunda
aaa ne kadar uzun elbise diye bakarız.
gizem
elbisede açık yer arıyor olabilirler..
Benim bildiğim tam tersi olur ama
Sana mı bakacaktım ?
Bakilir yani ozel bi seyi mi olacak
Ne alaka ki.
Anlamis olsaydim sormazdm :)
Yok estagfurullah. Burda birbirmizi bile tanimiyorken oyle bir durum yaratmam ne gerek var :)
vücüdu nasıldır acaba diye
bayan olması
bu mal kim diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar