Uzun süren kış son bulmaya ve havalar ısınmaya başladı bir anda ilkbahar geldi 🌸 Dışarı çıkarken üzerinize ne giymeye başladınız? Kaban ve montların yerini hangi giysi aldı?#𝒆𝑫𝒂𝑴𝒐𝒅𝒂 👕👚🧥
Tam bu mevsimde ve havalarda dışarıya çıkarken ne giyiyorsunuz?
İlkbahar: kot + tişört/gömlek Yaz: kot + tişört/gömlek Sonbahar: kot + tişört/gömlek Kış: kot + tişört/gömlek
İnsanların çok sık yaptığı bir hata var, mont giyiyorlar sonra da üşüdüklerinden yakınıyorlar. Oysa mont giymek ile üşümek arasında çok ciddi bir bağlantı var ve mont giyerken üşüyenlerin oranı kot + tişört dolaşırken üşüyenlerin oranından çok daha yüksek. Benim hipotezim üşümeye sebep olan şeyin mont olduğu yönünde. İstatistikler gayet açık. Mont giymiyorum, böylece üşümüyorum.
Adeta bir ikizler burcuymuşçasına kararsızlık almış başını gidiyor. Aniden ısınıp soğuyan, bir günü ötekini tutmayan dengesiz havalar. Ne giyeceğim sorusunun en çok sorulduğu dönemdeyiz. kabanlar kalın, kazaklar bunaltıcı, tişörtler ince, çizmeler de ağır geliyor. Trençkotlar. Dengesiz havaların iyice arttığı bu vakitlerde hem şık hem de güvende hissettiriyor. Bir diğer parça ise triko hırkalar, hem tamamlayıcı bir bütün hem de hayat kurtarıcı bir parça olan triko hırkalar bu yılı da rövanşta kapatacağa benziyor.
Eskişehir yeni yeni sıcakladı; ama önümüzdeki 2-3 gün serinliyor. Kazak ve montla devam. Sadece Cuma günü geçici olarak tişört ve mont giydim. Kot pantolon modasına bu hafta başladım; ama havalar serinleyeceğinden dolayı geçici olarak kadife pantolon giyeceğim.
Bu ben ya 🤣 gece kafamda kombinimi oluşturuyorum, güzel olur sanıyorum. Sabah planladıklarımı giyince paçavra gibi oluyor, bin tane kombin deniyorum sonra da 🤣