Moda & Stil Bu yılın yaz modasında bizi neler bekliyor? Mаямеlат Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu senenin ilkbahar ve yaz sokak modasına Sudan Kahvesi, Orkide Çiçeği, Mercan Gülü gibi renkler öncülük ediyormuş, renk cümbüşü ve canlılık yazın olmazsa olmazlarından. Bu yılın yaz modasında bizi neler bekliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Cd_Özlem Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Harika bir elbise linki var mı acaba 0 5 Yorumla Mаямеlат +1 yıl www.trendyol.com/.../kadin-pembe-cicekli-carmen-yaka-beli-lastikli-yazlik-mini-elbise-w2593az21hs-p-135067385www.trendyol.com/.../ince-dolgulu-esnek-kumas-cicek-desenli-v-yaka-mini-elbise-askili-yazlik-mini-elbise-026-p-268144290www.trendyol.com/.../v-yaka-kolsuz-tulum-p-144405308 Yorumla Cd_Özlem +1 yıl Yaaaaa ilk attığın lık çok güzel Yorumla Mаямеlат +1 yıl yani araştırmadım ilk önüme çıkanları paylaştım seninle kafanda fikir oluşması için. zaman ayırılıp araştırılsa daha bir çok güzel modeller var Yorumla Cd_Özlem +1 yıl Teşekkürler canım ya gerçekten güzeller Yorumla Mаямеlат +1 yıl rica ederim. Yorumla
VesVeseTR Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Acıktım 🥺 1 1 Yorumla Mаямеlат +1 yıl ya aşkım cvrfjeh Yorumla
TremM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Umarım güzel, hoş tatlı ve bir o kadar çekici şeyler bekler 😅 0 7 Yorumla Mаямеlат +1 yıl ahahah çok renkli olucakları kesin ama diğer söylediklerin için bir şey diyemem. Yorumla TremM +1 yıl Çok cicili bicili olmasın da 😅 Yorumla Mаямеlат +1 yıl www.trendyol.com/.../ince-dolgulu-esnek-kumas-cicek-desenli-v-yaka-mini-elbise-askili-yazlik-mini-elbise-026-p-268144290www.trendyol.com/.../v-yaka-kolsuz-tulum-p-144405308genel görüşler bu yönde Yorumla TremM +1 yıl Göremiyorum bunları nedense linkte sorun var sanırım Yorumla TremM +1 yıl V yaka mini elbise baya güzel ama sade renkli olsa işte hem çekici hem hoş hem tatlı olur görürüz umarım 😂 Yorumla Mаямеlат +1 yıl neyse görürsün yakın zamanda dışarıda Yorumla TremM +1 yıl Hahah bakalım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Renklerr ne kadar güzell, nereden bulabilirim bunları 1 6 Yorumla Mаямеlат +1 yıl trendyolda mevcut. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Linkini bulursan atar mısın dkkd Yorumla Mаямеlат +1 yıl www.trendyol.com/.../kadin-pembe-cicekli-carmen-yaka-beli-lastikli-yazlik-mini-elbise-w2593az21hs-p-135067385www.trendyol.com/.../ince-dolgulu-esnek-kumas-cicek-desenli-v-yaka-mini-elbise-askili-yazlik-mini-elbise-026-p-268144290www.trendyol.com/.../v-yaka-kolsuz-tulum-p-144405308 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aaa aşkım teşekkür ederim, ya bu arada bir yandan niyetim seninle konuşmaktı fkflf Yorumla Mаямеlат +1 yıl ne demek rica ederim takip atarsan ekleyebilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstek attım Yorumla
En İyi Cevaplar