süre kısıtlı. dısarda diyorsun. bir tarafım sanırım sey derdi. hemcinslerime kıyak yapım lan. giy seksi elbisleri adamların gözleri bayram etsin. zaten 1 güncük. başka bir tarafım ise merak duygusuyla eteği giyerdi sanırım. neticede erkek olarak iskoc değilsen giyemezsin. hani derim su etek nasıl bişey. üfül üfül serin rahat diye biliyorum ama öylemi acaba bi deneyelim :D baska bir tarafım ise 0 giyinirdi. aman 1 gün zaten az meme vajına görsünler be ne olcak der zıvanadan cıkardım. catlak bir kız olarak biraz penis ereksiyonu yapardım. diğer başka bir tarafım ise normal erkek kıyafetleri giyerdim. acaba bi kızda nasıl durur. diğer tarafım ise jartiyeri denerdi bence tam dişi kıyafeti. merak işte o da etek gibi. askılı tsörtlerde bi cins gelir bana. bu taraflarımdan birini secerdim sanırım:d
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Spor ayakkabı, eşofman kombini.. sportif olurdum ben. Saçlarım özgür, doğal ve dalga dalga böyle.. Koşardım, gülerdim, gezerdim tertemiss. Bir sırt çantası yeterdi bana. Sıfır erkek istiyorum ama. Erkek cinsi diye bir şey de var olmamalı. 😃 Herkes her yer sadece doğa olmalı. Güvenli huzurlu harika bir hayat işte 🙆♀️
10 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yıliçime siyah vücut çorabı giyip üstüme diz hizasında mont giyerdim, altıma siyah stiletto ile caddede, barda, cafede takılırdım, siyah çorabıma bakanın kulağına gidip dahasını görmek ister misin diye fısıldar, evet derse tenhaya çekip önümü açar aklını alırdım :)
011 Yorumla- +1 yıl
eminim senin çok daha yaratıcı tecrüben olmuştur :)
- +1 yıl
çıtırın enerjsi, olgunun tecrübesi hepsinin tadı ayrı olurdu canım :)
- +1 yıl
13-15 arası girdim kadın olsamda o yaşlarda girerdim herhalde :) ama benim bu deneyimim karı koca oyunuydu öpüşme elleme falan oldu tam birleşme değildi :) kız olsamda yapardım artık erkek yönlendirirse devamını getirirdim herhalde :D
- +1 yıl
oke
- +1 yıl
muccck :) son mesajım buydum tatlı kız :)
- Moda & Stil konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılBir pantolon bir tişört giyip çıkmak nasıl bir his, sadece onu merak ediyorum. Çünkü şimdi özel koruma gibi gezerdim janti manti desem, boyum yine kısa olacağı için o hayal biraz, polat alemdardan esinlenenler grubuna dönerdim muhtemelen.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEşofman ve takım elbise arasında kaldım. Ama ben rahatlığı severim. O yüzden böyle
26 Yorumla- +1 yıl
@everkeğii ilginç değil mi? Pantolon vs hepsini giyiyoruz zaten. Tarzım bu yönde olurdu, diyelim o zaman
- +1 yıl
işte soruyu çürüten diyalog
- +1 yıl
Sen de turp sıkmaya mı geldin?
- +1 yıl
Kışın salatası iyi gider
şu an üstünde olanları giyerdim yine bence güzel bir paylaşım olmuş insanlar bu konuda çok geri kafalılar bence insanlar nasıl mutlu hissediyorsa öyle giyinmeli teşekkürler böyle bir paylaşım yaptığınız için bakalım insanların yorumları ne tarz da olucak onları da merakla bekliyorum olucak
10 Yorumla
+1 yılHafif göğüs dekolteli kıyafetin altına leopar desenli tayt giyerdim. Kolumada bir çanta boynuma bir kolye, sonra kıyafetine uyumlu bir küpe, çok hafif kedi gözü makyaj, bordo ruj ve siyah bir oje sürerdim. Gülme 😁 açık konuş dedin açık açık yazdım 😅😅😅
10 Yorumla
+1 yılHmm rahat takılırdım. Sonuçta erkek olunca kimse laf yapmıyor 😅
25 Yorumla- +1 yıl
Hmm acik gezsem de. O beni tahrik ediyordu demezdi yani😅
- +1 yıl
Haahah düşünmedim o kadar. 😄😄
Su an erkek gibi giyindiğimi fark ettim...🤣🤣tek değisecek şey sakallar olurdu ve muhtemelen.. göşüsler yerine genis omuzlar ve dar ve sıkı bi popom olurdu.. beyaz bi sort ve uzerine siyah gömlek, iki düğmesi açık olurdu🤣kupem de olurdu o kesin ve bi sürü dövmem
00 YorumlaOlduk zaten sitede 🤣 ama hâlâ dönemedik özümüze. Karşı cinsin giyilecek farklı bir kıyafeti yok bence. Pantolon giyerdim en fazla
01 Yorumla- +1 yıl
Keşki bende tayt giyebilsem yaaa ama nerderr 😭
+1 yılKadın olarak giymeyeceğim şeyleri giyerdim herhalde denemek için, takım elbise mesela. Bir de denize giderdim, toplum içinde üstsüz dolaşmak nasıl oluyormuş görelim bakalım.
10 YorumlaBeyaz askılı tişört ya da crop tarzı bir üst tercih ederdim. Altıma da tayt ya da kısa etek ama siyah olmasını isterdim ve beyaz spor ayakkabı. Yakışırdı bana, erkekleri peşimde koştururdum. 😅😅😅🤜
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHep şu kombini giymek istemişimdir deri ceket ve botlarla birlikte.
20 Yorumla Bir şey giymezdim de ilk bakacağım bir şey yukarı ile aşağı olurdu işleriniz olurdu ve sabaha kadar eglenirdimBir şey giymezdim de ilk bakacağım bir şey yukarı ile aşağı olurdu işleriniz olurdu ve sabaha kadar eglenirdim🤣
00 Yorumla
+1 yılSpor

00 Yorumla
+1 yılHımm bugün hava güzel, o yüzden baharlık olsun. Çiçekli bir elbise diz üstünde elbette. Altına incecik bir çorap. İçine de dantelli çamaşırlar. Saçlar fönlü açık, ayakkabı olarak spor olsun bizim olsun. Rahat rahat salınayım değil mi :D
00 Yorumla
+1 yılBir günlüğüne değil 1 yilliğina olmak isterdim. Etek tayt ve elbise daha binlerce kombin var aklimda tuttugum takimin fotmasinj giyip altina siyah tayt çekerdim.. ya da uzun tisort altina mini tayt gomlem tayt ya da...
Hatta önerisi olan varsa bana yazsin ben bu hayalimi gerceklestirmek istiyorum12 Yorumla- +1 yıl
Yıllardır bu soruyu bekliyormuşsun gibi😅
- +1 yıl
Kesinliklee birdegercek olsa keskee
Ne giyiyorlarsa onlardan giyinirdim. Özellikle giymeyi isteyeceğim bir parça yok.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 368 cevap paylaştı. Kot tshirt. Cinsiyetimiz değişir, ama tarzımız asla 😂
10 Yorumla
+1 yılNormal kıyafet giyerim
Bir de erkeklerin iştahlı bakışlarını üstüme mı çekicem10 Yorumla
+1 yılHer halde crop mini etek silikonlu dantelli jartiyer çorabı çivi topuklu kırmızı bir rugan ayakkabı 😊 iç giyime girersem buradan çıkılmaz tekstilciyim çünkü 🙂
00 YorumlaValla bişey diyim mi erkek halimle bile sectiğim kotlarda götü ön planta tutuyorum hani diyoz ya kızlar niye tayt giyiyo mini açık falan giyiyo erkekler baksın diye mi. Aslında öyle değil bende bilerek götü çıkarıyom kızlar begeniyo diye sjsjsjjs ben kız olsam mini etek askılı bi üst üyff sjsjsjjs
00 YorumlaTesettüre bürünürdüm. Bir günlüğüne de olsa bir gün bir gündür. Böylelikle biraz sevap kasıp günahlarımı az da olsa hafifletirdim.
02 Yorumla- +1 yıl
@arzu0zkan Şimdi tesettüre bürünmek sevap işlemekten bağımsız alakasız zekat vermen yardım etmen lazım diyeceksen yanılıyorsun :) çünkü tesettüre bürünerek erkeklerin bakmasını engelleyerek onları nefislerinden uzak tutardım günah işlemezlerdi :D böylelikle sevap kasmış olurdum :D Nasrettin hoca misali ya tutarsa? :D
Moda & Stil konusunda 381 cevap paylaştı. Ayakkabının üstüne basar beyaz çorap giyer, fömleğin 2 düğmesini açar elimde tespih kıro gibi gezsrdim. Arada bşr kaşımayıda ihmal etmezdim 😀
10 Yorumla
+1 yılTanga üstüne tayt, üstte de sütyensiz bralet giyerdim ve o.. su gibi dolaşırdım. Şaka yapmıyorum çok ciddiyim. Çünkü böyle kızları seviyorum.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani bir davete gitmiyorsam günlük giysiler giyerdim sanırım.. Kot tişört en mantıklısı.. Keyifli günler..
00 Yorumla Şöyle bi şeyler giyip beni tavlardım. d
01 Yorumla- +1 yıl
Baya sevdim ha şu yıldızın altindakini link atar mısın?
Düğünden cenazeye kadar her yerde eşofman ve tişört giyerdim, ki böyle bir tarz oluşturmayı da düşünüyorum ☾
01 Yorumla
+1 yılOlmak istemezdim ama olduk diyelim şöyle bir tayt altına dize kadar bir çizme üstümede spor blazer ceket :)
00 Yorumlaiç çamaşırsız tayt ya da etek giyerdim.. üstüme de yine sutyensiz beyaz bir swetshirt ya da tshirt.. :D
00 YorumlaTövbe diyerekten... olmak hayatta istemem karşıt cins. Kaprislerim hiç çekilmezdi. Yeterince soğuk kişiliğim var zaten. 😃
00 Yorumla
+1 yılGöğüs dekolteli bir şeyler giymek isterdim muhtemelen
08 Yorumla- +1 yıl
Şekli güzel ve dolgun olsun isterdim biraz
- +1 yıl
Böyle düşünmeleri hoşuma giderdi gerçekten
- +1 yıl
Bilerek biraz gösterirdim kendimi
- +1 yıl
Her yerde olabilir aslında ama tanıdıklarımın yanında yapmak daha güzel olabilir.
- +1 yıl
Ev, iş yeri, arkadaş ortamı gibi
+1 yıl1 günlüğüne oluyorum diye jartiyerli çıkardım belki süs olsun diye mini bir etek ve gömlek
03 Yorumla- +1 yıl
tabiki etek ve iç kısım siyah gömlek beyaz
- +1 yıl
bak du tarzda olur yandex.com.tr/.../search
+1 yılTüm gün uyuyup günün bitmesini beklerdim
Dışarda mışarda işim yok10 Yorumla
+1 yılBi t shirt bi pantolon giyerdim karşı cinsle pek farkı kalmadı bu işin bence modern zamanlardayız
10 Yorumla
+1 yılMini etek 🤣Uste de dar bi bluz😅Manitami kiskancliktan cildirtirdim😛
10 YorumlaMini şort, göbeği açık crop top. Koluma da dövme yaptırırdım
10 YorumlaTayt erkeklere göz ziyafeti çektirirdim
28 Yorumla- Moda & Stil konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılHehe karşı cins olsaydım da erkek gibi giyinirdim çünkü unisex elbiseler var.
00 Yorumla
+1 yılüstten transparan, tül bi ekbise altında ki siyah südyenin belli olması için. alttan da beyaz veya siyah tayt
00 YorumlaNe ben karşı cins oluyum ne karşı cins üstü giyyim hiç gerek yok
00 Yorumlayaptıklarının aynısı
yatak odası elbiseleri ile dışarı çıkarım 😁00 YorumlaHer tarzı denemek isterdim ama önce şöyle bir takımları çekerdim. Suit up!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTüm kadınlar zalimdir. Ve ben o zalimlerden biri olsaydım kendimi öldürüp kefen giyerdim. Dünya en azından bir zalimden kurtulmuş olurdu. Ama çok şükür ki erkeğim. Mazlumların koruyucusuyum.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeni böyle zalim bir dünyaya doğurarak en büyük zulmü bana annem yaptı zaten. Benle kan bağı olsun ya da olmasın bütün kadınlar zalimdir. Nokta.
Ya hiç kıyafetim yok bişeyler verirsen giyeriz ne olursa.😏
00 YorumlaÇıplak gezerdim milletin biraz gözü gönlü açılsın 😂
00 YorumlaDize kadr gelen bol şort ve üstüne kisakollu sweat giyerdim
00 Yorumla
+1 yılDeri tayt giyerdim içine bişe giymezdim üstümede göbeğim açık kısa tşört giyerdim
01 Yorumla- +1 yıl
Sütyen takmam göbeğime periccrg yaptırırdım ayak bileğim de hal hal olurdu sarı saç makyaj siyah gözlük
+1 yılSiyah pantolon kırmızı gömlek oduncu gömleği siyah ayakkabı
00 Yorumla
+1 yılBuz gibi havada mini etek giyerdim. Harbiden nasıl duruyorlar merak ediyorum.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 371 cevap paylaştı. Ortalık kadına benzemez yaratıklarla dolardı. :D :D :D
00 YorumlaKırmızı veya beyaz bir t-shirt siyah Deri pantolon, topuklu 😂 kombini kurdum la 10 saniyede 😂😂
00 Yorumlakızlara erkek kıyafetleri daha çok yakışıyor yine tşörtümü pantolonumu giyerim
00 Yorumla
+1 yılBen evden çıkmam, durduk yere de başımıza iş açmayalım 😁
00 Yorumlakesinlikle ortadan minik yırtmaclı mini etek ve dantelli bralet
00 Yorumla
+1 yılNe giyiyorsam onu. Zaten giydiklerimin cinsiyet farkı o kadar da yol
00 YorumlaÖyle farklı bir şey giymezdim ya klassik pantolon tişört kot spor ayakkabı
00 YorumlaÇıplak gezerdim 😅 sonuçta gök görmedik mi dekolte vermektense anadan doğma gezerdim
00 Yorumla
+1 yılKot pantolon altına parlak deri kundura. Beyaz atlet, altın künye kombinimi tesbihle tamamlardım.
01 Yorumla- +1 yıl
Bunu deniycem 🤣
+1 yılPaçaları düdük gibi kısa kot pantolon ve üstte gömlek ilk 3 düğmesi açık 😂
00 Yorumla
+1 yılTakım elbise ve plaja gidip sadece şortla takılırdım.
00 Yorumla
+1 yıltakım elbise giyerdim 😂 vücudum da güzelse atletiksem. kesinn
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞu hani erkeklerin giydiği geniş pantolonları çok merak ediyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Şalvar mı
Moda & Stil konusunda 597 cevap paylaştı. ben ne yapardım bilmiyorum ama erkeklerin yorumunu okudum da iyi ki kız değiller yoksa hepsi orspu olurmuş
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂kesinlikle öyle olurlardı
- Devamını Gör (161)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım