kot t-shirt anlamında normal hayatta etek giymeyen topuklu giymeyen biri güzel olsa bile dikkt çekmez mi yoksa giyim güzelliğin önüne mi geçiyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Keşke artık karakterimizle dikkat çekebildiğimiz günlere dönebilseydik
Öyle günler olamadı ki hiç herkes dış güzelliğe bakıyor yani bakmıyorum diyen yalan söyler
Yaşın tutmadığı ya da çevrende olmadığı için bilememen normal
Bn doğduğumdan beri hep herkesle karşılaştırıldım den daha güzelsin onun gözleri rnekli o bu şu onuj boyu seni geçti insanlar çok acımasuz
Dediğimle alakasını çözmemde keşke yardım etsen. Hmm şimdi anlaşıldı sen sürekli karşılaştırıldığın için kendini göstermeye dikkatleri üzerine çekmeye çalışıyosun sorudan da anlaşılıyor zaten biraz özgüvenimizi kırmışlar sanki küçükken
Çeker bence. Bazı insanların sadece duruşu dikkat çekiyor
Yani genelde duruşum pek iyi dğeil özgüven problemim var bana çok güzelsin ama kendine bakmıyorsun diyolar
Bak ama kendine bu önemli bir detay
Öyle bakmak dğeil ya çevremde herkes her gün makyaj yapıyor saçlar başlar yapılıyor maşallah kirpikler takms baya abartılıyor bnce ya makyaj neysede dudaklar şişik bana göre dğeil 🤔🤦♀️
Peki erkek arkadaşin var mı senin?
Yok
Tuhaf :)
Neden bilmiyorum herkesden çok çabuk sıkılıyorum çözemedim
Kanki o bende de var ama biri gelicek hiç sıkılmıycan
İnşallah 😂 herkese bir kusur buluyorum bu gidişle evde kalıcam 🤣
O zaman da herkes sana bulur 😂😂
Evt illaki kusurum vardır ama genelde hep bn buluyorum nedense mükemmeliyetçi miyim neyim 😂
Etek daha çok çeker kotta çeker ama fizik ve vücut ölçülerin önemli
Güzel olan biri çuval giysede dikkat çeker çünkü güzeldir.
Boyu kısaysa yzüü çok güzel olmayan ortalama tipte bir kız uzun olduğu için dikkt çekiyor çok ama
Hayır tabi ki güzel ne giyse belli eder kendini
Boy kısaysa
Daha tatlı ve seksi bana göre kısa ve güzel kızlar daha çekici geliyor bu arada avutma yok 170 boyum var bisexim tercihim minyon kadınlar olur.
166 yım çok kısa değilim ama 160 altı kötü yaa bncr çok çocuk gibi duruyor ama 170 üstü güzel olmasa da dikkt çekiyor ya benim çevrem mi öyle sadece kıza bakıyorsun normal tipi ortalama ama boyunda dolayı mı ne ilgi çekiyor 😔
Ya bu değişir ki 160 dan kısa olup güzel seksi güzel yüzlü fizikli hatun vardır 170 üstü çirkin tipsiz bir kadın vardır arada ki fark boy değil çekicilik ve al benicilik sen kendini beğenir seversen boy bahane ha bu arda erkeklerin ilk tercih sırasında genelde 170 altı kızlar vardır hep
Benm çevremde tam tersi ya 😔 hep uzun boylu lar ön planda
Hesabımı söylesem resmime bakıp bnei yorumlar mısınız 🙃
Olur güzelim sıkıntı yok ben kızım zaten kendi hesabımdan istek bile atarım güvenebilirsin
Bn attım sana sema adım
Bir şey söylicem güzelim senin bu ortamda ne işin var sadece bunu soruyorum fıstık gibisin bir hemcinsin sana bunları derdimi bilmiyorum ama gerçekten mükemmel yüzün duru hatların var bşr daha böyle saçma sapan sorular sorma farkında Ol taş gibi hatunsun yükseldim olm cökfmfkfkff
Yaa teşekkür edrm bilmiyorum özgüven problemim var galiba 🤦♀️😔
Aslında biliyorsun güzel olduğunu fakat duyma eksikliği yaşıyorsun çok normal ama şunu unutma güzel kızlar hep pohpohlanmaz güzel olduklarını biliyorlar vs derler ama sen kendini sev çünkü sevilecek kadar güzelsin
Evt çevrem deki kızlar pek demez güzelsin diye bu arada çok iyi geldi bana yorumların çok teşekkür ederimmmm 👍🌺💗🌺🌺🌺🌺
Güzel olan her türlü dikkat çeker
Boyu kısaysa
Ne kadar kısa
166
Kısa değil bence
Olabilir sade ve çekici olmakta mümkün
Neler giydiğine bağlı
Hayır güzel olmak için bir çok etken var
Sadeyken daha çok dikkat çeker
Ceker az sportif osun ama ayakkabi onemli
Güzel her türlü güzeldir
Bpyu kısa Olursa
Uuımluusa vücudu sorun olmaz
Yani bn anlamıyorum insanları boyu uzun olan kız tipi ortalama olsada çok dikkt çekiyor fiziği de öyle uzun deyince gigi hadid gibi gelmesin ya çok zayıf oluyor ya da çok iri kalıplı oluyor çözemedim bn bu işi uzun erkekler bile bu kdr dikkt çkmez yani
Ben yüze bakarım. Fizik sonra
Dikkat çeker
Boyu kısaysa
Ev yanı
Çeker
Giyim de önemli
Kaldırır beni
Sade çok hoş.
Çekmez
Ceker
Çeker bebegim
Boyu kısaysa ya genelde yzüü ort. Güzellik olsa bile boyu uzun kadınlar çok dikkt çektiyor
Çeker :))
Çeker
sadelik ixidit