AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Fiziğine göre değişir. Herşeyden önce tarz sahibi olmalısın. Yani bir duruşun olmalı.
duruşum yok , tarz sahibi de değilim
İşte bak bu bir kültürdür balım. Kılık kıyafetten önce tarz sahibi olmayı öğrenir bir duruşa sahip olursan nasıl giyinmen gerektiğine kendin karar verebilirsin 🙂
bu zamana kadar her başka alanlara kafa yorduğumdan bu kültüre pek kafa yormadım. Elime ilk gelen şeyleri aldım çıktım. Bu durum rahatsız edince çözmeye karar verdim
Sırayla tamamlanır hepsi en azından başka alanlarda geliştirmişsin kendini bu daha güzel. Tarz nasılsa bulunur. Mesela sosyal medyada sağda solda gezerken ne tür giyinen, ya da nasıl fiziğe sahip olan kadınlar hoşuna gidiyor hiç dikkat ettin mi buna?
aslında bu zamana kadar hep okumak için kafa yordum. Evden falan da çok çıkmazdım hep çalışırdım bu alanlarda kafam hep doluydu. Ben sade parçalarla şıklık yakalayan insnalardan çok hoşlanıyorum. Benim giydiklerim karşı tarafı yoruyor karmakarışık giyiniyorum. Ceketle eteği uyumsuz seçiyorum vs. Fizik olarak Külah Vücut Tipi hoşuma gidiyor. Bacaklarımın vs ince olup eteğin yakışmasını isterdim ama bacaklarım ince değil. Boyum 167 . Kilo meselesi de karmaşık 3 ay önce 58 kiloydum şimdi stresten dolayı 65 olmuşumdur.
Aynı ben. Ben de daha bu yıl anca kendime bakabildim ve ilk iş sigarayı alkolü bırakıp spora başladım. Ben tarz sahibi olmak için önceden araştırmalar yapmıştım o yüzden o konularda gelişim için pek fazla çaba sarfetmedim. Gardrobumu yeniledim ve işte hazırım 🙂
sigara ve alkol hiç kullanmadım , bırakmanıza sevindim sizin yaşam kalitenize yazık olacaktı ilerleyen zamanlarda. Sanırım benim gelişim için çok çaba sarf etmem erekiyor
Kişisel gelişime mi biraz vakit ayırsak? 🙂
bilmiyorum çok monoton bir hayatım oldu. Artı olarak çoğu kadının ilgilenmediği şeyleri seviyorum. Mesela erkeklerden daha iyi futbol anlarım. Kişisel gelişim olarak kitap okumayı severim. Yeterli değil değil mi
Kitap okumak güzel bir alışkanlık ama ne okuduğun da çok önemli bir husus. Ayrıca kitap okumak kişisel gelişim için sadece ufacık bir etmen. Kişisel gelişim dediğimiz şey koca bir okyanus. Kitap sadece o okyanusun bir damlası
Türk ve dünya klasiklerinin birçoğunu okudum. Evde 2 kitaplık yetmeyince kolilemeye başladım. Ama dediğim gibi bu yaşıma kadar pek diğer konulara ilgi duymadım antisosyaldim ama bu benim tercihimdi , akademik açıdan başarı sağlamak için. Şimdi bazı şeyler kafama dank edince geç de olsa anladım hayatın akademik kariyerden ibaret olmadığını
Özür dileyerek haddimi aşmazsam yaşını öğrenebilir miyim?
yaşım 19
19 yaşında nasıl bir akademik başarı sağladın ki?
üniversiteyi kazanmak gibi. Ortaokulda da çok çalışmıştım şehrimizin en iyi anadolu lisesinden mezunum
Hmm anladım
Butıklerin sayfalarındaki kombinlerden yürüyebilirsin
Yanına bi tane modadan anlayan birini al öyle gez tek bişey alma
Boy kilon kaç ona göre fikirlerimi söyleyim
boyum 167 ama kilom çok dengesiz. Mesela 3 ay önce falan 58 kiloydum ama şimdi 65 falan varımdır. Stresli olduğum dönemde kilo alıyorum ama istediğimde verebiliyorum
Kışın herkes kilo sorunu yaşıyor kilon iyi mini etek üzerine hırka ayakkabı olarakta siyah çizme giyebilirsin iyi bi kış kombini bence
sorun şu ki pek modayla iç içe olan böyle bir şeyleri bir şeylere uydurabilen biri değilim. Mesela ben bir etek beğensem o an beğeniyorum sonra deneyince hoş durmuyor ya da hırkayla vs uyumlu seçemiyorum.
En önemlisi renk uyumu insanları gözlemle tarzlarını falan hoşuna gideni kendinde dene
bana kalsa her şeyi sarı alırım , renklerden de anlamıyorum
Nasıl giyinen insanlar dikkatini çeker ya da beğenirsin
sadece parçalarla şıklık yaratan kombinleri beğeniyorum.
Anladım eğer bir kıyafet almak istersen kararsız kalırsan bana sorabilirsin
teşekkür ederim ya , ben tam bir moda düşmanıyım. çok ilgi alanım olmadığından bu zamana kadar kafa yormadım. Geçenlerde gardıroba bakıp palyaço gibi alakasız giyindiğimi anlayınca sorayım dedim. Çok sağ ol yardımcı olmaya çalıştığın için
Ne demek insansın sonuçta iyi giyinmek ister herkes
Bana para ver seni giydireyin
Kova burcu ya da yükseleni kova olan biri misin