atanma ihtimalim var ve ben tesettürlüyüm ama bol eşofmanlar sweatler giyiyorum 😂😂 memur olunca nasıl giyinecem hiç resmi giyinmeye alışkın değilim. çok kurallar var mı
Güncellemeler
+1 yıl
ya saçma sapan cevap vermeyin ben spor giyinen biriyim yani resmi olarak nasıl giymek gerekiyor bilmiyorum adam gibi soru sordum bj cevaplar ne ya
Dolabında Bi iki tane blazer ceket bulundurabilirsin. Kapalıysan kendine farklı renklerde gömlek tunik alabilirsin altına kumaş veya ispanyol paça pantolon kullanabilirsin
Bide altta topuklu felan demis arkadas, topukluya gerek yok guccinin babet tarzi deri ayakkabilari varya onlarda olur muadilleri var gayette kaliteli rahatta oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Dolabında Bi iki tane blazer ceket bulundurabilirsin. Kapalıysan kendine farklı renklerde gömlek tunik alabilirsin altına kumaş veya ispanyol paça pantolon kullanabilirsin
2016 dan beri memurlara ünüformalılar hariç giyinmek serbest ister bikiniyle git ister çarşafla git.
Atanacağın kuruma göre değişir.
Birçok devlet dairesinde spor giyinenlerde var
Bilekten bir karış yukarıda elbise ya da etek. Çizme, babet ya da topuklu. Ve arası içinde ince çorap
hiç alışkın değilim topuklu falan
Bana yaz da sana haftalık kombinler yapalım.
spor ayakkabı hiç mi giylmiyo
hangisisin
Mert
tamma attım
Yazdım
Bikini ile gitmen lazım
ne alaka ne alakaaa ya dopru düzgün bi soru sordum resmi olarak nasıl giyinmek gerekiyor diye
Klasik kalem etek bluz kombini olabilir
Giyim kurallarını söylerler sana merak etme
Beyaz yaka olcan demek hmmm
belli değil ama inşallah
Inşallah olursun
Bide altta topuklu felan demis arkadas, topukluya gerek yok guccinin babet tarzi deri ayakkabilari varya onlarda olur muadilleri var gayette kaliteli rahatta oluyor
Yok ya açık bile giyin
ne alaka
nasıl yani bol geniş de giyin bir şey olmaz katı kural yok
Resmi giyinilmiyor artık
spor ayakkabı sweat falan giyebiliyoz mu
Alt olarak pantolon olur üste karışan olmaz
anladım
Spor ayakkabı sorun da olmuyor
iyi bari en azından ayakkabıdan yırttık
Üstten de yırttın ki
pantolon dediler ama ben bol eşofman tarzı şeyler giyoydum sbbsshbd
E o kadar da değil dimi her şey serbest de sonuçta memursun
hhah tamam ya alışcaz mecbur
Önce atanda atanmak kolay değil en başta
Klasik şeyler giyersin ama aşırı resmi olmaz bence
Vaaaav etkileyici
? neee alakaaaaa
Tahmin edebiliyorum. Nasıl giyinecegini burdan nasıl anlatayım
Spor
Ciddi
oku mamur ol
Yani cok bol giyinme
denicem
İmrendim ya umarim guzel olur
allah sana en güzellerini nasip etsin. benimki net değil ama olma olasılığı var. tabi hayırlısı olmazsa da napalım
Tesekkur ederim yok ya ben ev kiziyim cok zor memur olmak. Ama olsam super olurdu ne derlerse onu giyerdim😊
Alışırsın zamanla
Topuklu ve mini şart