Bu havalarda şort giyip üstune ceket giysem kötu olur mu yağmur yağmadığı sürece
İstanbul'da yaşıyorum bu arada.
İstanbul'da yaşıyorum bu arada.
Giyilebilir elbette neden tercih edilmesin? Ankara 'da bazı günler genç kadınlar sanki aralarında sözleşmiş gibi kumaş şortlar ve koyu renk külotlu çoraplar ile öyle güzel kombinler yapıyorlar ki, ya da mini etek ile. Yakışıyor, iyi taşıyorlar. Hoş görünüyor. Akşam ayazında çok görüyorum. Üşüyecek olsa giymezler zaten. Kendine güvenip giymiş.
Havalar henüz ısınmış değil. Bu soğukta şort giymek akıl işi değil. Diyorsan ki ben üşümüyorum, giy gitsin. Kısa elbiseyle dışarıya çıkan var. Şort da giyilir herhalde.
Cevap
59Cevap
Zürefânın düşkünü beyaz giyer kış günü. Mevsimine gore giyinilmediginde, goruntu guzel olsa bile bu soz akla gelir. Ama sort icine külotlu corap giymek o algiyi yikabilir.
Yaz gelse de ne kadar güzel olduğumu tüm dünya görse diyorsun. Öyle mi?
Hasta olursun hemşireler iğne yapmak için sırada bekliyorlar. Giyersen altına kilotlu çorap giy Azize
Serkan abi giyiyor. Uçmazsam hava sıcak
Koyu bir şortsa altına kalın kilotlıçırap ve mevsimlik bot ya da çizmeyle neden giyilmesin ki? Ama ince çorapla donulur:)))
Ne meraklısıniz elaleme kıçınızı bacaklarinizi göstermeye , cinsellik teklif etse sapık dersiniz ama
Ya ne alaka ne alaka kıyafetle cinselligin ilişkinin ne alakası var !! Aldığım şortu Turkiyede aldim turkiyede giyicem umrede medinede felan mı yaşıyoruz bi hadi ordan git
Ne munasebet ya erkeklere giyilmiyor kiyafet kendinize gelin artik!!!
Dusunceye bak beyinsiz canım herif s. g surdan
Canim degil g. zekalii
Sen kendini terbiye edeceksin.
Valla istedigim gibi yasiyorum sevgilime gayet sadigim. maalesef sizin yazdiginiz gibi zihniyetlerden pedofili hayvan istismarcisi cikiyor. keske tedavi olsaniz. ornegin guzel bir araba. araba yolda gidiyor diye herkesi tasimak zorunda degil. her sey size hak degil. ait olani alabilirsin. aksi hirsizliktir
Sevgilisi olmayan da herkesle yapmak zorunda değil. bu dediginiz taciz zaten benim lafim degil sizin tavriniz. sort giyen cinsel iliski yasamak zorunda demek alenen taciz
Kadinin hicbir yeri hicbir yere ait degildir bu bir. ikincisi kimsenin cinsel ihtiyacini gidermek gibi bir gorevi yok kadinin. cinsellik karsilikli istekle olur. sen sort giydim diye bana iliski teklif edersen ve bunu yapmak zorundasin dersen bu sapikliktir. kadinlar erkeklerin cinsel ihtiyaclari icin giyinmez. dünyanın ç. künüz için döndugu fimrini kim asiladi size bilmiyorum. tedavi ol kardes. hayati kendine de kadinlara da daha fazla zûl etmeden git tedavi ol. kitap oku gez dolas aç beynini
Herkes istediği gibi giyinebilir. Üşümüyorsan tabi. :D
Yani üşümezsen giyebilirsin ama ben hala çorapsız etek veya elbise giyemiyorum.
deniz şortu giyiyorum dayanamayıp atacam kendimi denize
Şortluk hava değil bence çünkü akşam serin oluyor. Dışarıda akşama kadar kalacaksan donarsın :)
bacakların üşümüyorsa yapabilirsin önemli olan senin rahatlığın yani
kızlarıda anlayamıyorum. Biz montla üşüyoruz bunlar şort giyiyor
Dun siyahi bi kadin giymisti beylikduzunde ùşùmùyorsan giy bugun hava guzel zat3n
1 hafta sonra felan bi yere gidicem de orada goymek istiyorum hava durumuna baktım güzel ama disarda insanlar montla geziyo. Beni gorup ay ne giymis gibi konusmalarini duymak istemiyorum
Neden
Ocakta bile giyiyolar yananlar, bu havada tabiki giyilir abes olmaz
M Atarmisin
montla geziyom ben sen şort diyon senin semte yaz mı geldi haberimiz yok 😏
Akşama kadar hava sıcaktı bugün İstanbul'da akşama kalmazsan olabilir giyersin ama mutlaka birkaç garip bakış yakalarsın
Yanı ben bini elbisemi eteğimi giyip çıkıyorum ama çorap ile tâbi
Domarsınnn ben depresyon hırkamla dolaşıyorum. Ne şortu bee. Haziran olması lazım
Bu havalarda giyilmez güneşli ama yine de tuhaf bence
ben içlik+kışlık pantolonla donuyorum mk
Ben üşümüyorum altıma kot şort üstüme bliz ceket kombinlemek istiyorum
bunlar içten yanmalı kanka ondan don tutmuyor
Valla ben mini etek falan giyiyorum miss fazlada üşümüyorum
Siz yanıyorsunuz zaten ama iş söndurmeye gelince tık yok.
Altı kaval üstü Şişhane Mecidiyeköy Şişli taksim yani
Üşümüyorum giy bacım elaleme bakma her türlü konuşuyolar zaten bi susmuyolqr ki
👏
🥰🥰
giy tâbi ya. güneş var havada, giymezsen ayıp olur güneşe karşı
İstanbulun neresin de yaşadığına bağlı bagcılar, esenyurt gibi yerlerde yaşıyorsan illaki laf atarlar
Yani giyilebilir tabi de
Mevsimine uymuyor ya
Çorapla felan kombinlenirse olabilir
Canım giyenler dolu zaten usumeyeceksen giyin kimse karışamaz.
Giyilir giyilir bize de bakacak malzeme cikar giyin hava sicakladi
Her zaman giyilir benim için
İstediğin havada istediğini giy
Teşekkür ederim ama ne yazık ki etrafta insanlar ay şuna bak ne giymiş gibi düşuncelerini duymak istemiyorum
Ona bakarsan şort giymenin başlı başına birçok tepkileri olabiliyor hava şartları önemli değil bu konuda
Usumeyeceksen giyebilirsin
Giyenler var ama üşürsün bu havada giyilmez
Kicin donmasını istiyorsan tabi gyerbilirsin
biraz güneş varsa giyilebilir bence
Zatürre olmak için ideal.
Giyilir çalışan motora bir şey olmaz
gidersen giy neyi soruyosun ki
Giyenler var knk giy neyin eksik😂
Valla üşüyup hasta olmicakssan giy kuzum😊
herkes bakar bacaklarına
Totona güveniyorsan giy😂
içten yanmalıysan giy gitsin üşümezsin
Gotun donmaya müsaitse giyebilirsin 🥱
Harbiden usumuyorsan giy.
Soğuk ama giyilmez bence
havalar soğuk. acele etme
Hava soğuk bence giyilmez
Giyilir. Ve giyenleri gordum
çok soğuk dışarısı giyilmez
Yuh kanka dışarısı buz gibi
Bacakların güzelse giy
Soguk bence ya sacma görünür
Şu gtünü gösteren şortlardan mı
Hayir normal mini kot şort
Giy ya özledik valla biraz bacak gt görelim
Bir de farklı bir kombin tavsiyesi vereyim mi
Saçmalama ya şort üstü ceket mi olur 😅😂
Ceket dedigim mint gibi degil ince
Mont gibi degil ince bi ceket biraz uzun kalcama kadar geliyo
Olsunn yinede dikkat çekici
Uskidardami oturuyorsun
içlik giyiyorum ben hala ne şortu
Ben ne giydiğimi anlatsamm varyaa
Haha ya sevgilimle 1 hafta sonra felan buluşucam ama kombin olarak kot şort üstune ince ceket düşündüm. Ama etraftaki insanlarin kötu düşunceleri sıkıyo beni ya pantolonda giymek istemiyorum
Neyle gittin
bacağın iyiyse giy ya
yok giyilmez bence soğuk havalar halen.
Giy giy
Hayır hava soğuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?