Moda & Stil Sizce bu kombin nasıl olmuş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor 15 gün sonra gelicek sevdiceğim askerden havaalanından alıcam arkadaşı da olucak ben bunları düşündüm saçlarım sarı olduğu için düz mü yapsam dalgalı mı bilemedim ben sarı saça dalgalı yakıştıryorum ama bu kombine gider mi Sizce bu kombin nasıl olmuş? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
dudunmubeni4 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Crop ve çantayı beğenmedim, saçları da iyi düşünmüşsün bence 0 0 Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Çanta rengi kremsi olabilirdi. Kombin ile birbirine yakın tonlar olunca daha güzel durur. 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 353 cevap paylaştı. Çanta dışındakiler güzel… 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çantayı bilerek öyle seçtim hepsi aynı rwnk olmasın diye Yorumla Lemean +1 yıl Zebra modası geçti ama… Yorumla Soran +1 yıl Nasıl çanta olur peki Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,8b cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Crop ve çantayı beğenmedim, saçları da iyi düşünmüşsün bence
Çanta rengi kremsi olabilirdi. Kombin ile birbirine yakın tonlar olunca daha güzel durur.
Çanta dışındakiler güzel…
Çantayı bilerek öyle seçtim hepsi aynı rwnk olmasın diye
Zebra modası geçti ama…
Nasıl çanta olur peki
Mükemmel tek beyazı değiştir başka model
bütün olsaydı daha hoş olurdu
Güzel
Giy de gorelim