20 yasındayım yasıma uygunmu ve model olarak guzel mı sızce? link
Cevabın nedir?
tovbe tovbe yaa buda sorumu simdi arkadas, erkeklere sor onlar sana model bulur, Allahim ya millet artik giyecegi donu bile danisiyo millete hemde tanimdagi insanlara
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Moda & Stil konusunda 463 cevap paylaştı. 40 yaşındaki bir kadına çamaşır bakıyorum sandım 30 yaşa bile gitmez bu
00 Yorumla
link
20 yaşındasın 25 değil .23 Yorumla
Soran+1 yılvay bak bunu cok begendım hakkaten zevklıymıssın :)
Soran+1 yılhemende sımardın ınsan bıraz yok canım elımızden gelenı yaptık flan der :)))
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence bunu tercih et link
074 Yorumla
Soran+1 yılilgine teşekkur ederım ama pek begenmedım
Cevap sahibi+1 yılnasıl bişey düşünüyorsun ki bu orta yollu bişey bence. düz mü dantelli mi renk nasıl filan?
Soran+1 yılsade beyaz olmıcak canlı renk olabılır ne cok abartılı ne cok klasık
Soran+1 yıl:/ pek begenmedım :(
Cevap sahibi+1 yılama senin beğendiğin de çok klasik canım ya=/
Soran+1 yılbole hem gunluk rahat gıyebılecgım bısı hemde cekıcı guzel olmasını ıstıyorum
Cevap sahibi+1 yılbaşka siteleri arıyorum senin için değerini bil=)
Soran+1 yıltesekkur ederım :)) ama hanı henuz lınk atmamıssın yenı bısıler bulamadın mı ?
Cevap sahibi+1 yılvala buldum ama atarken yorum uzun veya kısa deyip duruyor sinir oldum. tekrar bakıp atayım. kaç beden takıyosun sütyen? birde destekli mi desteksiz mi istiyorsun?
Soran+1 yıldesteksız 80 85
ilgine tesekkur ederım
lınkı yapıstırdıktan sonra boosluk tusuna bas ozaman yorum kısa demez :)
Cevap sahibi+1 yılhımm tamam o zaman=) rica ederim o zaman bakıp attim size şık sade bişyler=)
Soran+1 yılok thanks:)
Soran+1 yılhımm evet guzel bısı ama dolgulu gıyınmıyorum ınce sungerlı olabılır ama dolgu desteklı gıymıyorum :/
Cevap sahibi+1 yılherkes küçük diye sorun eder seninkilerin de ihtiyacı yok süpermiş vala=D
tamam canım aramaya devam:)
Soran+1 yılherkes benımkıne normal dıyor ama bana buyuk gelıyor ben sevmıyorum ole fazla goze batan bısı aslında cok buyuk degıl ama bana ole gelıyor keske benımde senınkı gıbı olsa dıyen cok cevremde :)) kıymetımı bılmıyorum :))
tesekkur canım aramaya devam :))
Cevap sahibi+1 yılçok göze batmamalı bence de ama bence ölçülerin gayet normal*küçükte değil doğrusunu söylemek gerekirse=)ooo süper o zaman öyle diyorsa kızlar demkki oldukça güzeller=)) birde yakışma durumu var sana yakışıyor da olabilir o ölçüler=)) rica ederim canım devam hadi=)))
Soran+1 yıl:)henuz lınk atmamıssın ? bulamadın mı bısı
Cevap sahibi+1 yılsen gittin sandım cevap gelmeyince de atıyorum hemen=)
Soran+1 yılmor bıde pudra rengı guzel beyaz ıstemıyorum kırmızı gunluk camasır ıcın bıraz fazla abartılı ama gece ıcın guzel bırde pembe vardı onu pek begenmedım anlıcan en cok mor ve pudra renklı olan guzeldı
Cevap sahibi+1 yılhımm anladım onların da sana çok yakışacağından eminim. kırmızı çok seksi ama hergün kullanılmaz işte beyaz da transparan kullanamazsın her güne. birlikte seçelim mi aynı siteye bakıp burda yazalım bu nasıl diye=)
Soran+1 yılbılmem olabılır sıte sole bakalım bırlıkte
Cevap sahibi+1 yılevet gördüm bunu ama beğenmezsin diye düşündüm bu tarz şeyler mi hoşuna gidiyor?
takım mı olması lazım illa sadece sütyen olmaz mı
Soran+1 yılha guzelmıs :)) ya aslında sutyen olur ma takım gıymek daha hosuma gıdıyor duzenı seven bırıyım ıc camasırımdada farklılıgı pek sevmıyorum eger farklı gıyıyorsamda bırbırıne benzer seler gıyıp uydurmaya calısıyorum oyuzden takım aastırıyorum attıgım lınkdekı de ıdare eder cok ta guzel degıl olesıne koydum ıste:)
Cevap sahibi+1 yılhımmm güzel o zaman ya bence de takım güzel olur da tek sütyeden çeşit çok da ondan dedim=)) kimsin sen gizli merak ettim seni tanıyor muyum acaba=))
olsun attığın linkten en azından nasıl bi tarz istediğini görmüş oldum=) o tarz bakıyorum şimdi ama bir iki tane buldum en büyük bedeni sadece 80A kalmış=) sana tam gelmez=)
Cevap sahibi+1 yılevet o jartiyeri çıkarınca kullanılır ama sana daha canlı bi kırmızı bulalım=)
Soran+1 yıltenım beyaza yakın :) super dedıgın hangısı ? sıyah mı pembe olan mı?
beyaz guzelmıs ama gelınlık ıcın dgılmı?
Cevap sahibi+1 yılbeyaza yakınsa koyu tonlar seçelim=)) ayrıca biraz seksi olsun . senin de dediğin gibi kullan bence onları herkes senin gibi olsun ister=)) boy ve kilonu bilmiyorum ama bence oldukça büyükler yani=) beyaz olan bence süper=) kırmızı da güzel de biraz canlı olanını seçmeliyiz. yoo bence beyaz kullanılır gece için de ve harika görünüyor
Cevap sahibi+1 yılsiyah güzel bence. ama şöyle söyleyeyim o kadının göğüsleri mesela bence onun için de olmamış yani küçük olduğundan gğüsleri elbise gibi kalmış seninkiler büyükse ondan biraz gerçekten seksi bi görünüm katar. ben beğendim başka sitelere bakalım bakalım.
ya mesajdan devam etsek olmaz mı bu arada sürekli sayfayı yeniliyorum da=/
Soran+1 yılbende sureklı yenılıyorum olmaz ozelden gorusursek kım oldugumu gorursun şu anda gızlı oldugum ıcın bukadar rahatım ..
o sıyahı esım sevgılıler gununde suprız almıstı bana senın fıkrınıde alayım dedım yanı şu anda var ondan elımde :)) ok sen bı sıte bul bana lınk at bende bakarım ama buradan devam edelım
Cevap sahibi+1 yılya mesajdan olsa da birbirimizi tanımıyoruz ki bu kadar kasma kendini bence ya=)
hımm süpermiş o zaman. ama sende daha iyi durduğuna eminim bundan=) yabancı sitelerde var çok güzel iç çamaşırı ve takımlar ama ordan da almak sıkıntı=) dur bakalım bulup atiim
Soran+1 yılyok yınede buradan devam edelım
evet guzeldı yanı guzel :))
ok sen bul lınk at zahmet olmazsa
Cevap sahibi+1 yılsen bilirisin madem bu arada abazan değilimdir sakın yanlış anlama tamam böyle ekle konuşalım muhabbetlerini sevmem zaten de sadece pc eski olduğundan sayfa yenilerken takılıyor arada ordan dedim=D ama saygı duyarım gene de.
hımm süper o zaman senin ve eşinin beğenmesi önemli zaten=)
dur bakiim bakalım=)
Soran+1 yılanlayısın ıcın sagol:) ok beklıyorum lınkını
Soran+1 yılbulamadın heralde bıyer
Cevap sahibi+1 yılinan ki arıyorum sadece arıyorum başka hiçbişeyle uğraşmıyorum=))
yoo bence gayet güzeller. hem eşine seksi görün ya abartısı olmaz o işin=)
Soran+1 yılbılıyor bılmez mı hatta ben sıkayet edıyorum oda dıyorkı delımısın bunlardan sıkayet edılır mı :)) evet guzelmış :))
Cevap sahibi+1 yılvayy süper ya=)) bence de her giydiğin yakışır ki. birde evde dar giyinirisn biraz tamam=)) işte mesaj kısmında olsa bişeyler anlatırdım sana da burda olmuyor işte=( neyse bakalım. mesela bu gibi link bişey de seni çok seksi gösterir=) ya yanlış anlama da hani bi link göstersene göğüslerinin yaklaşık büyüklüğü kadar?
Cevap sahibi+1 yılamin=) hımmm anladım ama geceleri giyersin eşine güzel olur=) mesela birde bana seksi gelen şeylerden biri de sıfır kol badi ve dar bi hırka=) üst düğmelerini açarsın zaten sığmaz da=D süper olur=)) burda tam belli değil ya daha net bi foto var mı=) açık değil illa ki sütyenle de olabilir=)
Cevap sahibi+1 yılvayyyy süpermiş. peki zayıf mısın boy kilo nasıl?
Soran+1 yılonu hıc sorma boyum cok uzun degıl 1 60 kiloda orta bıkac fazlam var onuda verırım yakında :)
Cevap sahibi+1 yılminyon güzeldir ama hem şirin hem tatlı olurlar=)) sende minyonsun anlaşılan süper daha ne istiyorsun=)) bazen kilo da güzel oluyor bazı durumlarda ama=)) ya off madem evlisin sana da benim sorcaklarım var eklemene gerek yok mesaj at ya vala burdan huzursuz oluyorum konuşurken ben=(( ben gizililiğimi kaldırayım da mesajdan yazışalım. abazan biri değilimdir merak etme haddimi de aşmam.
bu arada bi yandan da kıyafet bakıyorum.
Soran+1 yılok ac bakalım gızlılıgını mesaj atayım
Cevap sahibi+1 yıltamam açtım
Soran+1 yılarkadas olarak eklemeden mesaj yollanmıyor sana
Cevap sahibi+1 yılbiraz önce siteye erişilemiyordu o kadar uğraştım şimdi girdim kusura bakma çarşıdayım şu an telden giriyorum o butonu kaldırdrım şimdi atabilirsin
Cevap sahibi+1 yılGece 12 gibi burda olurum o saatte burda olursan konuşuruz olmazsan da yarın sabah burda olurum.
Cevap sahibi+1 yılorda misin geldim ben
Cevap sahibi+1 yılsana da mesaj gönderilemiyo ayarlardan değiştir istersen
Soran+1 yılbugun yoksun sanırım
Cevap sahibi+1 yıldışarıdaydım kusura bakma orda misin şimdi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
14Cevap
külot kısmı pek hoş değil, bence biraz daha kadınsı olanlardan seçmelisin.
120 Yorumla
Soran+1 yılmesela lınk atabılırmısın
Soran+1 yılguzel ama ne bıleyım sade beyaz camasır gıymeyı pek sevmıyorum acıkcası dıgerının ustunde pudra pembe ıslemeler vardı o bıraz ılgımı cektı ynı sade beyaz olmamamaı
- +1 yıl
zaten bende bir kadın ne kadar erotik olursa olsun beyaz külot giyiyorsa asla hoşuma gitmez... ben tarz olarak onu gösterdim. yoksa rengi benimde tercih sebebim değil, dediğim gibi bu iç çamaşır olayı çeşitlendirilebilir, özellikle külot kısmı daha çekici olmalı diye düşünüyorum...
Soran+1 yılanladım ılgıne tesekkur ederım yıne gozune carpan bı model olursa palasırsan sevınırım
Soran+1 yıltesekkur ederım beklıyorum fıkırlrını :)
Soran+1 yılnasıl yanı neden gonderemıyormussun ? dıger lınkı nasıl attıysan onu da anlarıda ole atabılırsın
Soran+1 yılher lınkın arasında bosluk bırakıyor musun ? bırde cok fazla olursa yorum uzun dıyıp yollamıyor hepsını degılde pır kacını bırlıkte yollarsan olabılır
Soran+1 yıllacıvert olan guzeldı ama ben daha gunluk ama guzel bısıler arıyorum o bıraz abartılı gunluk olarak bıde pembe vardı al ust o daha gunluktu sankı :)
Soran+1 yılılgıne tesekkur ederım gercekten :))
lacıvert hakkaten guzel gece ıcın ama şu anda gunluk camasıra ıhtıyacım var gece ıcın yeterınce var :)) ona daha sonra bakarım
Soran+1 yıltesekkur ederım sende kendıne ıyı bak :))
+1 yılesmersen evet ama beyaz tenlisen cok soluk durur ve senin bedenin 75b oyuzdne pek yakisicagini sanmiyorum biraz iri goguslu olmak lazim
12 Yorumla
Soran+1 yıl75 beden degılm 80 85 kullanıyorum goguslerım kucuk degıl normal
- +1 yıl
bilmem olur ozaman
Birinin yanında soyunmamak şartıyla uygundur. Bende siyah tangaya devam etmelisin. Heeeee kırmızı da olabilir :)
00 Yorumla
+1 yılsen bunu giy senden kaçarak uzaklaşmazsam şerefsizim :))
00 Yorumla
+1 yılkızım bu berbat yaaaaa mılyon camasır var bunu nerden bulduuunn
02 Yorumla
Soran+1 yılpekı sen bı örnek goster?
- +1 yıl
kesinlikle victoria secret baska ustune tanimam bu isi iyi yapiyolar...birde tek ve en buyuk rakibi var seher yildizi :) bence ikiside cok basarili :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıliğrençç lan bu ne? :D 20 yaşında olduğuna inanmıyorum. Senin ruhun 50
01 Yorumla
Soran+1 yılabartmana gerek yoktu
Gizli Üye(30-35)+1 yılkötü ORKİDE PİERRE CARDİN e bak
bu takıma bızım sokakatakı sümüklü fadime bıle gıymez00 Yorumla
+1 yılasıl siz zevksiz misiniz ya gayet güzel bir model. ayrıca o tarz külotlar da çok rahat. sanki caddede dolaşacak kız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcorapicgiyim.com/?urun-2986-NBB-ELESTAN-DANTEL-TAKIM-4128.html bu nasıl?
03 Yorumla
Soran+1 yılkusura bakma ılgıne tesekkur edeım ama pek begenmedım acıkcası :/
Cevap sahibi+1 yılbunu beğenmedysen bile bence en azından kendi sorduğun şeyi alma :)
Soran+1 yılzaten yorumları dıkkate alıcam :)
yaşına göre daha hoş şeyler bulabilirsin
00 YorumlaBen altı beğenmedim nedense :/
10 YorumlaÇok leke tutar gibime geldi
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka?
olmamışş yasına gıtmezz
014 Yorumla
Soran+1 yılsen fıkrını lınk at yanı model sence nasıl olmalı?
Soran+1 yılhımm ıclerınde cok guzellerı vardı ılgıne tesekkur ederım
Soran+1 yılevet guzelmıs hakaten :)
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılvayyy hadı hayırlısı :)) sayemde o ozel kısı ozel bı hedıye alıcak :))
Soran+1 yılsenı cakal :))
Soran+1 yıl:)) alemsın nese ben kacar yenı modellerını beklıyorum umarım ozel kısı ozel hedıyeyı begenır:))
babaanne seysi gibi :/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnneanne çamaşırı gibi lan bu.
35 Yorumla
Soran+1 yıltamam daha guzelını bul lınk at o zaman
Cevap sahibi+1 yılÜst olarak: lasenza.com.tr/urun/1560/sutyen-003
lasenza.com.tr/urun/1829/sutyen-040
lasenza.com.tr/urun/1424/sutyen-003
Alt olarak:
lasenza.com.tr/urun/961/boyshort-002
lasenza.com.tr/urun/977/brazilian-001
lasenza.com.tr/urun/463/bikini-002
lasenza.com.tr/urun/776/hipster-002
lasenza.com.tr/urun/450/bikini
Daha 20 yaşındasın, böyle modeller daha uygun olacaktır bence.
Cevap sahibi+1 yılLink olarak atılmadı kusura bakma.
Soran+1 yılonemlı degıl bakarım sımdı hepsıne
Soran+1 yılılgıne tesekkur ederım ama cok kalsık hepsı benım ıstedıgım ne cok gunluk klasık olacak nede cok abartılı olacak
Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kimse görmeyecekse giyebilirsin
00 Yorumlahiç olmaması daha iyi
00 Yorumlayani uygunda, model olarak güzel değil bence
00 Yorumla
+1 yılmorlu pembeli falan al
00 Yorumla
+1 yılçok tatlı bence :)
00 YorumlaModa & Stil konusunda 559 cevap paylaştı. ben giymem :/
00 Yorumlacık
00 Yorumla
+1 yılçirkin bu be
16 Yorumla
Soran+1 yılpekala sence nasıl bısı olmalı lınk atarsan sevınırım
- +1 yıl
anam tam adamına sordun ha
Soran+1 yılnasıl yanı buna cırkın dıyebılıyorsan demekkı guzel buldugun bısılerde var ornek ver karsılastırayım
- +1 yıl
anam işim olmaz hiç modellerle falan,beğendiğimi alırım,almayacagım şeye bakmam,modayı sevmem.sen göster başka begendiğin varsa iyi ya da kötü deriz.
Soran+1 yılmodayla bı alakası yok benım sorumun yasa uygunlugunu sordum ben zaten modaya uyuyormu dıye sormadım
arastırmadan model olmadan begenılmez arastırılmadanda model bulunmaz yanı- +1 yıl
pff
çirkin
+1 yılten rengin?
01 Yorumla
Soran+1 yılne beyaz ne kumral ıkısı arasında bısı ıste
igrenç
11 Yorumla
Soran+1 yıltabıkı tercıh meselesı sen olsan nasıl bısı alırdın veya dusunurdun lınk atabılırmısın
Moda & Stil konusunda 396 cevap paylaştı. Güzel değil
05 Yorumla
Soran+1 yılsence nasıl olmalı lınk verırmısın
Soran+1 yılsapıklıkla ne alakası var ? camasır aramak gayet normal bısı senın sevgılın veya esın olsa onun ıcın bakmaz mısın ? arastırmaz msın
Soran+1 yıloda senın tercıhın bısı dıyemem
anane işi.
00 Yorumla
+1 yılSuper
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence gayet iyi
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi