Mavi kıyafet daha mı iyi?
https://i.hizliresim.com/c5egb92.jpg

Sade bir nikah için elbise abartı olmuş nikah gibi daha sade olan bir elbise tercih edilebilirdi, bu elbise de giyilebilir ama nikah için gerekli olmadığını düşünüyorum. Ayrıca o topuklu ayakkabı tam olmamış daha zarif görünümlü başka renkte bir topuklu ayakkabı daha güzel gider o elbisenin altına.
Bence gereksiz.
Altı üstü 2 kişinin evet diyeceği yere giderken kumaş parçasına bu kadar anlam yüklenmesi bana göre saçmalık. Ev kıyafetleri ile gidince ne oluyor ki? Nikah mı düşüyor? İnsanlar saçma sapan şeyler için olayın kendisinden daha saçma kıyafet kültürü geliştirmiş adeta.
Konya ve o elbise 🤔🤔
Gayet hoş ve güzel 🤝
Cevap
69Cevap
Siyahli sen isen abarti derecede kotu bacak detayi konyaya agir geleblir. Yasina uygun pudra pembesi hanimhanimcik bir elbise tercih edebilirdir. Nikahmis ztn bide ikinci bahar diyosun ben esofman takimiyla giderdim yani cok dusunme
Eşofman mi sjdjd bizim sülalenin ağzına sakız olurum öyle bisey yaparsam 😂
Zevkler ve renkler tartisilmaz tabi bide cevrenin etkisi var 😂
En son kendine yasak koymamış mıydın sen arkadaşım fotoğraf konusunda? Sırf çekilme bahanesi için bu kadar soru olay :)
Vazgeçtim sjdjs
Siyah kıyafet iyi ama ayakkabıyı beğenmedim. Daha zarif bi topuklu ayakkabı olabilirdii..
Ayakkabıyı degistirdim :))
Harika 🌼😊
Nikahta ne giydiğiniz sizden başka kimsenin umrunda değil emin olun 🤗
Senin akraba teröründen haberin yok sanırım 😂
Ayakkabilar cok demode ya lutfen giymeyin ikinizde stiletto bari alin
Öyle yaptim zaten ajsjsk
Düğün her zaman hergün olmuyor değilmi? olsa diyeceğim abartılı deyil, üstelik dayınızın nikahı yani yabancı komşu uzaktan akraba da değil, siz şimdi bu konuya takılmayın eğlenin oynayın coşun hadi bakalım.
Zannederim sün yazmıştınız bu soruyu, bu soruya bakaraktan sanıyorum dayınızın üçüncü baharı olacak ama gelin görünki siz bu soruyla daha birini bulamadınız? ama harikasınız bundan emin olun güzel nefis bir vücudunuz var, bu samimi bir itiraftır.
O ayakkabıları bu güzel kıayfetin altına giymeyeceğim de cünkü bunu yaparsan ben kendimi asağı atarım
Siyah yırtmaç olmasa çok iyiymiş 🤔 mavi sana daha mi çok yakışır bu dene istersen.
resmi hesap makinasıyla mı çektiniz? neyse 144p görselde olduğu gibi gidilir. güzel seçim
Üst de sorun yokda Alt Kapalı olsaydı Keşke Bacak arası falan Şundan Diyorum yanlış anlama Ortalıkta Sapık Çok var bakan olur Diye Ulan Bir bitmediler Be illa Bakmak mi zorundalar
Güzel de değil fazla iddialı da değil. Modelini beğenmedim.
Orada 2 kız var.. Siz hangisisiniz? Mavili kıyafet sanki biraz daha uygun duruyor.
Konyanın ayazında cesur bir kıyafet, soğuğa karşı cesaret fakat 😄
Hocaanım naptın sen yahu.
Abartı ya da iddialı bir kıyafet göremiyorum açıkçası..
Normal sıradan
Çok tahrik edici, Daha mütevazi olmasını tavsiye ederim
Belediye de kıyılcaksa boş ver giyme esafman giy git yarım saat için bu kadar süslemeye değmez yine de sen bilirsin
Elbise güzel ama sen de ne böyle iddialı durmuş ne de sade. Aslında elbise güzel ama senin fiziğine olmamış sanırım
Güzel görünüyorsun 🌸
Teşekkür ederim fıstık 🥰😘
Evlenen sen misin anasını satıyım, normal bol paça bir pantolon giyinip git işte
Bende geleyim mi düğüne
Gel gel kedisiz düğün mü olur?
Konya selçuktayım adres ver halaya geliyim
Düğün değil nikâh 😅
yoo neden abartı olsun ki
Düğün yok! Bu saatten sonra düğün mü olur dediler 🙄
Nikah ve nişan törenlerinin konseptine en uygun kıyafet
Elbise yari Tullu olsa yirtmac guzel duracak ama boyle hos durmamis
Gayet güzel sende öylesin ama nikah için değil de düğün için olur
Harikasın
Hocam sen her türlü çok güzelsin 🤭
🥰
😍
Ödül törenımı var bacı
Konya için iddialı. d
Bence abartili, yanindaki giydigi gibi ideal
ondeki galaya gidio galiba
Aldırma kimseyi harikasın ❤️
Olmuş bence ama takı taksan tam olucak
Apar topar da gelmiş gibide değilsin.
Düğün Selçuklu Anemon Otelde mi yoksa :D
ben elbiseyi sevemedim
Gayet normal bir iddiası yok bence
Konya için biraz fazla sanki.
Azıcık daha kuyruklu olmalıydı
Nikah için gereksiz. Düğünde giyilir
Değil bence. Gayet iyi.
Konyada giyilir mi o, keserler seni
bi tık fazla kaçmış gibi ama güzel
Mavi iyi gibi ama siyah tuhaf ya sevmedim
Mükemmel ve topuklu ayakkabıların dehşet güzel kartal yuvası da harika kanki😍👠⭐🌞🦅🖤🤍
Çok sıradan.. Bağcılar düğün salonu kıyafeti.
Güzel ama fazla iddialı sanki.
Bence ikiside üzerinizde çok güzel olur
Saçma bir kıyafet
Tül olmasa neyse...
Nikah şahidi için gayet güzel elbise bence
Dekolteyi ortersen daha sade durabilir belki
Fazla iddialı
Ooo salih bey sen fenomen mi oldun?
Ne bilim hiç fenomen yazısını görmedim 😁
Anaaa salih bey sen bozulmuşsun 😱 aşk ilişkileri yazıyor fenomen olarak? Ben ramazan kategorisinde fenomenlik beklerdim sizden 🤣🤣
Güzel
Hic olmamış kardesim...
Çok şık ve güzel
Çok iyi bence
Önəmli olan senin gözelliyin
İkiside kötü
Güzel sen beğendiysen gerisi önemli değil
Fazla İddialı sade bir nikâh için
güzel olmuşsuun♥️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?