Moda & Stil Kızlar, Mezuniyette elbiseyle çorap tercih eder misiniz? NomOnio Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Mezuniyetinizde elbiseyle külotlu çorap giyer misiniz, giydiniz mi Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Guncelll Kızlar, Mezuniyette elbiseyle çorap tercih eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İzmirliPrenses00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Giymedim , giyimicem , mezuniyete daha 1 sınıf daha var elbise için düşünmedim ama diploma töreni sade bir elbise olur balo ise sırt dekolteli bir model olabilir , ayakkabı kesinlikle açık olacak 2 16 Yorumla NomOnio +1 yıl Neden kapalı giymiyorsunuz. Hmm yırtmaçlı bir elbise mi giyeceksiniz Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Ayağını vurabiliyor kapalı olunca, elbise hakında çok düşünmedim dediğim gibi daha 1 sınıf var önümde Yorumla NomOnio +1 yıl Hmm peki neden külotlu çorap kullanmıyorsunuz Yorumla NomOnio +1 yıl burada mısınız Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Bu sorulara başka bir hesabından daha sormuştun ama ya sen Yorumla NomOnio +1 yıl Benim başka bir hesabım yokki cidden yok Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Bir bir aynı sorular soruldu hemde bu 3. Kez oldu ve 3 de görüş yazar mısın diye başka yerden rica ile oldu bu kadar tesadüf olacağını sanmıyorum Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl @cinderellaxxx666 alışıyor insan 😂 Yorumla NomOnio +1 yıl Peki evet ben sordum doğru :( Yorumla NomOnio +1 yıl Farklı sorular soracağım o zaman Yorumla NomOnio +1 yıl Bugün nasıl bir çorap giydiniz Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Spor çorap Yorumla NomOnio +1 yıl Ne renk peki Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Beyaz converse içine pembe çorap Yorumla NomOnio +1 yıl Ne güzel ya peki ince bir çorap mıydı şeffaf Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Hayır normal pamuklu çorap Yorumla
cerenaldinc Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 86% +1 yıl Hayır mezuniyet bu yaz çorap giymiyicem 1 29 Yorumla NomOnio +1 yıl Hmm külotlu çorabı pek sevmez misiniz Yorumla cerenaldinc +1 yıl Yerine göre Yorumla NomOnio +1 yıl Hmm kombininiz nasıl planlıyorsunuz peki mezuniyetinizde Yorumla cerenaldinc +1 yıl Mini etek ve gogus dekolteli crop Yorumla NomOnio +1 yıl Hmm peki ayakkabı olarak Yorumla cerenaldinc +1 yıl Topuklu süvet Yorumla NomOnio +1 yıl Açık topuklu mu peki yüksek mi Yorumla cerenaldinc +1 yıl Acik ve yuksek Yorumla NomOnio +1 yıl Hmm eteğiniz Çok kısaysa külotlu çorap iyi olmaz mıydı aslında yaza uygun. Kimse giymecek mi sizden arkadaşlarınızdan Yorumla cerenaldinc +1 yıl Tek acik benim Yorumla NomOnio +1 yıl Tek açık benim derken diğer herkes külotlu çorap giyecek mi yani Yorumla cerenaldinc +1 yıl Hayır arkadaşlarım kapalı Yorumla NomOnio +1 yıl Hmm siz kapanmayı hiç düşünmüyor musunuz yani onlar kapalı siz çok kısa elbise göbeğiniz açık falan elestirmiyorlar mi Yorumla cerenaldinc +1 yıl DüsünmuyorumKimsenin de haddine değil Yorumla NomOnio +1 yıl Hmm eteğiniz ne hizada yani sanırım biraz ciddili açık epey kısa gibi Yorumla cerenaldinc +1 yıl Dizin 5 cm ya da 10 cm üzeri olur Yorumla NomOnio +1 yıl Kaç kişi olacaksınız peki, elinizde olsa biraz daha açık olmak ister miydiniz Yorumla cerenaldinc +1 yıl 40 üstu olucak sanırimEvet Yorumla NomOnio +1 yıl Hmm açık giyinmeyi çok seviyorsunuz sanırım peki daha iddialı ve alımlı olarak nasıl açık olurdunuz mesela uygun bir ortamda Yorumla cerenaldinc +1 yıl Derin yırtmaç elbise olabilir ya da mini elbise tercih ederdim Yorumla NomOnio +1 yıl Hmm yine çorapsız mı tercih ederdiniz? Dini olarak pek inançlı değilsiniz sanırım Yorumla cerenaldinc +1 yıl Kıyafetimden dinimi yargılaman çok saçma... Yorumla NomOnio +1 yıl Aslında haklısınız kusura bakmayın. Peki ortamda hep kız kıza mi olacaksınız Yorumla cerenaldinc +1 yıl Evet Yorumla NomOnio +1 yıl Peki arada kız kıza kaçamaklar yapıyor musunuz yani yakınlaşma gibisinden Yorumla cerenaldinc +1 yıl Saçmalıyorsun su an iyi akşamlar Yorumla NomOnio +1 yıl Lütfen özür dilerim pardon. Yorumla NomOnio +1 yıl Peki siz neden açık giyinmeyi seviyorsunuz Yorumla NomOnio +1 yıl Huhu Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Giymedim , giyimicem , mezuniyete daha 1 sınıf daha var elbise için düşünmedim ama diploma töreni sade bir elbise olur balo ise sırt dekolteli bir model olabilir , ayakkabı kesinlikle açık olacak
Neden kapalı giymiyorsunuz. Hmm yırtmaçlı bir elbise mi giyeceksiniz
Ayağını vurabiliyor kapalı olunca, elbise hakında çok düşünmedim dediğim gibi daha 1 sınıf var önümde
Hmm peki neden külotlu çorap kullanmıyorsunuz
burada mısınız
Bu sorulara başka bir hesabından daha sormuştun ama ya sen
Benim başka bir hesabım yokki cidden yok
Bir bir aynı sorular soruldu hemde bu 3. Kez oldu ve 3 de görüş yazar mısın diye başka yerden rica ile oldu bu kadar tesadüf olacağını sanmıyorum
@cinderellaxxx666 alışıyor insan 😂
Peki evet ben sordum doğru :(
Farklı sorular soracağım o zaman
Bugün nasıl bir çorap giydiniz
Spor çorap
Ne renk peki
Beyaz converse içine pembe çorap
Ne güzel ya peki ince bir çorap mıydı şeffaf
Hayır normal pamuklu çorap
Hayır mezuniyet bu yaz çorap giymiyicem
Hmm külotlu çorabı pek sevmez misiniz
Yerine göre
Hmm kombininiz nasıl planlıyorsunuz peki mezuniyetinizde
Mini etek ve gogus dekolteli crop
Hmm peki ayakkabı olarak
Topuklu süvet
Açık topuklu mu peki yüksek mi
Acik ve yuksek
Hmm eteğiniz Çok kısaysa külotlu çorap iyi olmaz mıydı aslında yaza uygun. Kimse giymecek mi sizden arkadaşlarınızdan
Tek acik benim
Tek açık benim derken diğer herkes külotlu çorap giyecek mi yani
Hayır arkadaşlarım kapalı
Hmm siz kapanmayı hiç düşünmüyor musunuz yani onlar kapalı siz çok kısa elbise göbeğiniz açık falan elestirmiyorlar mi
Düsünmuyorum
Kimsenin de haddine değil
Hmm eteğiniz ne hizada yani sanırım biraz ciddili açık epey kısa gibi
Dizin 5 cm ya da 10 cm üzeri olur
Kaç kişi olacaksınız peki, elinizde olsa biraz daha açık olmak ister miydiniz
40 üstu olucak sanırim
Evet
Hmm açık giyinmeyi çok seviyorsunuz sanırım peki daha iddialı ve alımlı olarak nasıl açık olurdunuz mesela uygun bir ortamda
Derin yırtmaç elbise olabilir ya da mini elbise tercih ederdim
Hmm yine çorapsız mı tercih ederdiniz? Dini olarak pek inançlı değilsiniz sanırım
Kıyafetimden dinimi yargılaman çok saçma...
Aslında haklısınız kusura bakmayın. Peki ortamda hep kız kıza mi olacaksınız
Evet
Peki arada kız kıza kaçamaklar yapıyor musunuz yani yakınlaşma gibisinden
Saçmalıyorsun su an iyi akşamlar
Lütfen özür dilerim pardon.
Peki siz neden açık giyinmeyi seviyorsunuz
Huhu