Hissediyorum bugün güzel bir gün🌺🌿🌱🌼☘️☘️🍃

Giyimde ayakkabı en önem verdiğim şey. Çünkü ayak rahat etmeyince olmuyor. O yüzden bir sınırı yok, beğendiğim ve rahat edeceğime inandığım bir ayakkabıya çok para verebilirim. Şimdiye kadar en fazla 600 lira verdim. Ama daha yüksek meblağlar da verebilirim. Konu ayakkabı ise paraya kıyarım.
Çalışan insanlar olarak genelde tüm gün ayakta olabiliyoruz. Sadece olaya spor olarak bakmamak gerekiyor. Ayakkabımız ne kadar ortopedik olursa o kadar rahat ederiz. İleriye dönük bel ve sırt ağrıları gibi kalıtsal sorunlar yaşamayız.
Beyin ve sinir hastalıkları uzmanından duyduğumu söylüyorum; yanlış ayakkabı seçimi uzun süreli giyimde bel ağrılarına ve omurgada yamukluğa sebep olabiliyor. Bu yüzden ayakkabı seçimi çok önemlidir.
Ben düz taban ayakkabıları hiç sevmem. Her zaman tercihim koşu ve gezi ayakkabılarından yana. Jel tabanlı olanlar özellikle sanki yere basmıyor gibiyim.
Sorunun cevabına gelirsek ayakkabı konusunda asla paraya acımam. Beğendiğim ayakkabıyı fiyatını bile sormadan alabilirim.
Kesinlikle katılıyorum 👍
Tabi eig sizin 👍
Size mi? Aaa hayırlı olsun
Bir şey anlamadım 🤷🏾♀️
Estağfurullah olur mu hiç öyle, hayırlı olsun 😊
Almısken en kalitelisini alırım fiyatının yuksekliği önemli değil. Ayak sağlığı önemli. Çakma marka alıp her ay ayakkabı alacağıma 1 tane kaliteli alırım 1 sene veya daha fazla kullanırım.
Benim ayakkabı hastaligim var, gerci tum kadinlarda var. Sanırim 20 25 cift spor ayakkabim var. Hemen hemen hepsinin fiyatı birbirine yakın ama en son Lacoste dan almıştım 2500 TL civarındaydı
Zaten 900 1000 TL altında düzgün spor ayakkabı yok...
İşte benim gibi spor ayakkabı tutkunu bir kadın gördüm çok mutlu oldum. 😂 Maaşımın yarısı spor ayakkabılara gidiyor 🤦🏼♀️
🤣🤣 Ben ayakkabı çanta tuttkunuyum. Stiletto ayakkabılarımın da vazgeçmem yani ayakkabı tutkum var diyelim. 🙈
Cevap
60Cevap
110€ vermişliğim var. Genelde indirime girmesini bekliyorum.
1500 Felan yapıyor sanırım
Evet o civarda ben aldığım zaman 1 Euro’nun değeri o kadar yoktu tabii
Ayağıma uygun Ayakkabı almak için Antakya'da çok dolandığım olmuştur. Beğenirsem ve ayağıma uyani bulursam paraya acımam
Bulamıyorsan Trendyoda güzel modeller var bakabilirsin
Numara yok gözüm numara
250 en fazla eskiden flo da uygun şeyler bulunuyordu şimdi onlarda yok
Oradaki ürünler bana çok kalitesiz geliyor
Eylemsel en fazla 250 TL verebilirim. Daha da veremem.
:)))
1500/2000 maksimum..
Daha yukarısını vermem için gerçekten hoşuma gitmeli.
Az değil
Paranın bir değeri kalmadı ki
Haklısın
Lacoste firmasından spor bir ayakkabı almıştım, 5-6 bin liraydı 4 sene önce
Çok fazla
Lacoste firmasına bu 4 sene içinde 700 bin liraya yakın para kazandırdım, kaz tüyü montları oldukça iyi lakin ayakkabıları o kadar dandik ki Eminönü’nden alınan 50 liralık ayakkabıdan bir farkı yok.
En pahalisi sanirim 6 bin dollardi. Oda bir heycanla oldu yani.
Neee 6 bin dolar mı 🤣🤣
Niye bu kadar pahalıya aldın Parana yazık değil mi
Kendime alıcaksam 400 tl eşime alıcaksam sorun yok beğendiği ayakkabı ne kadarsa veririm
Fedakar bir eş 😄
spor ayakkabı giymeye fırsatım olmuyor lakin bu gidişle takunya giyecez az kaldı.
Neden olmuyor
Anladım ama bazı takım elbiselerin altına güzel gidiyor spor ayakkabı
Demesem daha iyi olur ama converse 3 bin lira vermiştim fazlasıyla gereksizmiş..
Wuwww çok fazla
kenıdme alıyorsam 50 60 tl eşım alıyorsam lımıtsız sadece secer ben alırım
50 60 ne yaa o paraya bulamazsın ki
abi elli atmışa tuvalet terliği alamazsın hangi dünyada yaşıyosun sen 😆🤣
hazır ayakkabıdan anlayanlar toplanmışken, benim spor ayakkabı almam lazım. Maksimum limit 150 lira. hangi marka almalıyım. jump Adidas gelir mi? Nike gelmez onu biliyorum
@Michael4732fs abi zor 150ye az daha sabret daha iyi bulursun bence.
@Michael4732fs 150 liraya çakma ayakkabı zor bulursun bu devirde.
700-1000 verecek halim yok, en kralı bile etmez, zaten malzemesi kaç kilo masrafı neki. enayi hissetmemek için kendimi en fazla 400-500 civarı veririm.
Instagram dan çakma alıp 100-150 arası eğer spor ayakkabı alasım tutarsa ama genel olarak spor giymiyorum.
Benim önemli olan yakışmasıdır 100 tl likde alırım 50 de 1000 de farkmez dün ayakkabı aldım hoşuma gitti 870 tl di
Orijinalse zaten dolardan dolayı 700 en ucuza bulunur o da iki üç sezon öncekiler. Marka takıntım yok ama konfor açısından en fazla 500 bence de.
Kaliteliyse taksitle de olsa alınır. Orjinal nike ve adidas ayakkabılarımı 4-5 yıldır giyiyorum hala fıstık gibiler.
şu an 400 TL alt yok.
Düzenli por yapan biri olarak kaliteli bir spor ayakkabıya ihtiyaç duyuyorum.
Vereceğim min rakam maalesef bu.
Ben spor ayakkabisini yaz kış giydiğim için baya baya veriyorum kiymiyorum iyisini aliyorum 3 4 sene falan kullaniyorum
Salomon Goretex almayı düşünüyorum indirimli fiyatı 1600-1700 TL civarı
En fazla 150 manat verdiğim oldu daha da üstünü vermem gereksiz pahalılğa girer
En fazla 400 bundan üstünü vereceğimi zannetmiyorum
Ben bir tane alıp 3 sene kullanıyorum da şu aralar çok pahalılaştı
Galiba bir yıl önce 2.400 verdim şimdi asla vermem 🤗
Eskiden 500 e kadar veriyordum artık vermem çakma alırım
Para Mara vermem yalan yok. en ucuzu filoda hangisi onu alırım. hava basmaya gerek yok
Okadar vermem çifti 800 tl den 4 çif alır uzun süreli giyerim
2-3bine çöl güzel spor ayakkabılar var ama o kadar para vermek istemem. 1000 lirayı geçmemesi iyi olur.
Maks 900 o da cok beğenmem lazım. Ayakkabıya bota monta verdiğim paraya acımam uzun süreli kullanıyorum çünkü
250 tl verdim bir ayakkabıya. kısa sürede yıprandı. İçim acıdı. En fazla 50 tl pazardan ya da işportacıdan.😂😂
Bir miktar belirleyen ama benim olmasını istediğim bir spor ayakkabıya konforlu ve güzelse acımam alırım sonuçta ayak sağlığı çok önemli 😉
1000 tl vermisligim var , daha begendigim olursa veririm herhalde bi 5 bin e kadar yolu var
450 TL verdim.
Lakin şu an beğendim 1k istedi yuuh.
O dandik spor ayakkabila sirf uzerinde sacma bir amblem var diye dunyanin parasini asla vermem
Fiyat vermiyim görgüsüzlük olmasın ama markasını söyleyeyim valentino..
Önemli olan beğenmem ve rahat olacağına inanmam. Belli bir sınırlamam yok.
700 verdim bu zamana kadar 😃
İyiymiş
Çokseldi şişko
Skechers da beğendim bir ayakkabı var. 1300 tl.. Veririm.
Ülkenin rezil para birimini bu kadar düşürenler utansın.
yaani max 300 yukarısı olmaz ayyaakabı bu sonuçta çok kötü de olmasın orta düzeyde iyidir bence.. 😌
Bu spor ayakkabı Newbalance 574 serisi ise fiyatın önemi yok. Neden mi? 5 yil giyiyorum ayakkabıyı her koşulda. 2015 te 310 tl ye aldim 2020 de 720 sanırım enflasyon doğrultusunda 2025 te 3 - 4 bin tl olur
Orijinal ayakkabı takıntım olduğu için veriyorum 1.000
Ve üzeri +
650 verdim ama siz vermeyin
Niye
Gerek yok daha uygun fiyata ayni kalitede ayakkabilar var
Marka takintin varsa vermek zorundasin
Asgari ücret maaşımın hepsini veririm marka takıntım var bir ay aç gezerim😀
976 ₺ vermiştim.. Değdi mi, değdi gerçekten..
Valla insanın içine sinince değiyor
Helalinden bismillah diyip veririm bi 500 lira
500-600 falan veririm.
Çok veririm hoşuma giderse
Ben indirim kovalıyorum 😂 500e düşünce aldım 😍
senin maddıyatına bağlı.
Ayakkabı hastası olarak sınır yok
Maksimum 1500 2000 arası veririm
Fiyatından çok rahatlığına önem veriyorum. Fiyat olarak en fazla 150/200 TL
10 tl
Çok veriyon 🙄
1000/1500
Zenginiz bakıyorum 😄
keşke olsaydım ama değilim 😀
😄
rakam yok kafamda ama ettiği kadar veririrm.
Max 500 fazlasını vermem abartmaya gerek yok
Şuanki şartlarda 400 e kadar oda param olursa
2 bin Tl vermişliğim var.
Kralına vereceğim para 1500 lira
Hoşuma gittiyse ne kadar olursa olsun alırım
200 ₺ geçmez. Ama bot için veririm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?