Sevgilim fileli çoraba, mini eteğe, dekolteye, dantele, tayta laf ediyo. Ama ona sorsanız böyle şeyleri kısıtlamaz. Dantel detaylı bişi giyiniyorum bu kırmızı çizgim giyme diyo, diğerlerini giyiyorum onlara da aynını diyo böyle yavaş sindiriyo beni. Şimdi de bu büstiyerin kavgası çıktı iç çamaşır diyo ama bence aşırı absürt bişi değil. Sizce öyle mi? (Muhafazakar veya aşırı gevşeklere sormuyorum objektif görüşler lazım)
Bu büstiyer dışarda giyilir mi, sevgilim kavgasını yaptı da?
Üzerine bir şey giyersen ve yüksek bel pantolon giyersen çok açık durmaz belki. Ama tek başına bunu giyince ve göbek kısmı fazla açık duracak şekilde düşük bel pantolon falan giyince evet açık görünüyor bence.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Açık olup olmaması önemli değil iç çamaşırı gibi mi
Giyim tarzını değil sevgilini değiştir. Bir erkek kıyafetine çevrene karışıyorsa kendi içinde çapkınlık olduğu için artniyetli bakıyordur. her şey dozunda iyi. Sen onun zevklerine, tarzına saygı duyuyorsan o da duyacak. Mesela ben kıskanç bir kızım mekanda partileyen erkekle olmam. Olsaydım boş yere onu değiştirmeye çalışırdım. Fazla sosyal olmayan, kız çevresi az biriyle oldum. Hayatı kendinize zorlaştırmayın. Çocukken ailen karışır, ergenken sevgilin, yaşın ilerleyince kocan...
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok zor sevgili değiştirmek çok uzun süredir birlikteyiz ve çok şey yaşadık birlikte. Yani üstüne benden çok daha absürt giyinen bir kız arkadaşımı instada takip ediyo. Kız tangasının ipini bile gösteren fotolar atıyo o bakınca sorun yok ben azcık açık giyinince laf ediyo
Bu resimdeki büstiyer iç giyimi andırdı, içine giyilen atlet gibi geldi belki başka renk olsa daha iyi olurdu beyaz olduğu için iç atleti gibi geldi. Bunu giyer ve altınıza yüksek bel pantolon giyerseniz göbek kısmını rahatlıkla kapatabilirsiniz, hem öyle yapanlar var güzel kombin ortaya çıkartıyorlar.
Başka rengi var mı ya bu bakınca direk kısa atlet iç giyim gibi duruyor ama modelde bir şey yok giyilebilir yani bence bide her şehirde değil tabi giyilecek yer de önemli :))
Bustıyer normal senın sevgılın anormal kıyafete karısan sevgiliyi asla anlamıyorum o senın baban değil istersen cıplak gezersin ayrıca senle sevgili olmadan boyle giyindigini biliyordu ee o zaman ne diye seni kısıtlıyor gitsin kapalı bulsun geevsek
2
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
İşte böyle basit değil biraz manipülatif biri. O da karışmam havalarında ama alttan alttan karışıyo kızmiyim diyo sadece bunu sevmiyorum diyo ama yavaşça her şeye aynısını yapıyo. Bunu yaptığını fark ettiğim için kavga arttı zaten
Sen de dedigini yapma giy ilerde her seye burnunu sokar ona izin verme cizgini ciz
Soran
+1 yıl
Giycem zaten de kimse böyle giyinmiyo iç çamaşırı falan deyince illaki giyince kasıntı hissedicem yani giymekte sorun yok. Şimdi giyince düşüncem çok mu absürt diye onun yüzünden
Lol bişe sorcam niye bir tarafı açık veya kapalı giymen gerekiyor illa belirli bir sebebi var mı ortalama bişey giysen uçlarda olmayan ikinizin de gonlu olsa mesela daha iyi olmaz mi
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Birincisi neyi güzel bulursam giyerim ikincisi uçlarda bir şey mi bu aw üçüncüsü kimsenin gönlü için kendimi değiştirmem
Örnek olarak söyledim zaten. Bunun gibi kapalı büstiyerlerde bence sorun yok. Ama dekoltesini tamamen sergilemeyi amaçlıyorsa buna müsaade edemem ben. Aklı başındaki hiç bir insan müsaade etmemeli
Senle alakası yok gülüm onun hani büstiyer nasıl durur onu bilemeyiz dışarda giyilir mi kısmı için kızda dümdüz tahta gibi durmuş kadınsı seksi duran modeller içinse kıskançliği haklı ama sadece kiskanmakta haklı mudehale de değil ben giymiyorum açıkçası yakıştırmiyorum da kızım ya da gelinim giysin istemem ama karışmam da anne baba bişey demiyorsa sevgilin de demesin