Moda & Stil Kızlar, Tayt kullanmayı sever misiniz beden derslerinde kullanır mıydınız? Hoselover292 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tayt kullanmayı ve giymeyi sever misiniz kullanır mısınız? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncel l Kızlar, Tayt kullanmayı sever misiniz beden derslerinde kullanır mıydınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Saraaltin90 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yani napcan kiZlarin ne giydigini sen allah aşkına giysek nolur giymesek nolur 1 8 Yorumla Hoselover292 +1 yıl Yani benim işim moda o yüzden ilgi alanım da bu yönde. Yani örneğin siz sever misiniz tayt giymeyi Yorumla Saraaltin90 +1 yıl Evet seviyorum niye deme çok soru sevmiyorum Yorumla Hoselover292 +1 yıl Peki son bir soru sorayım. Tayt giydiğinizde uzun çorap giyip taytın üzerine mi çekersiniz yoksa babet çorap giyip bilekleriniz açık mı bırakırsınız Yorumla Saraaltin90 +1 yıl Her ikisini de yapıyorum Yorumla Hoselover292 +1 yıl Yani daha çok hangisi olur peki :) Yorumla Saraaltin90 +1 yıl Baget giyiyorum Yorumla Saraaltin90 +1 yıl Babet Yorumla Hoselover292 +1 yıl Hmm çorabın görünmesini neden istemiyorsunuz peki çorapsız giymiş gibi gözükmesi için mi Yorumla
InoriYuzuriha Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Beden derslerini hatırlamıyorum tayt severim ama 1 22 Yorumla Hoselover292 +1 yıl Hmm kızların çoğu seviyor sık sık giyer misiniz tayt Yorumla Hoselover292 +1 yıl burada mısınız Yorumla InoriYuzuriha +1 yıl Soğuk havalarda giyerim ve spor yaparken Yorumla Hoselover292 +1 yıl Peki tayt giydiğinizde uzun çorap giyerek taytın üzerine çeker misiniz yoksa bilek açık babet çorap mı giyersiniz genelde Yorumla InoriYuzuriha +1 yıl Soğukken bazen üstüne kalın çorap çekiyorum tatlı oluyor. Yorumla Hoselover292 +1 yıl Bencede çok güzel durur. Peki çorapsız giymiş gibi babet çorapla giyer misiniz spor ayakkabıyla Yorumla InoriYuzuriha +1 yıl yes Yorumla Hoselover292 +1 yıl Bence öyle de çok güzel peki neden kızların çoğu taytı öyle giyiyor yani neden çorap gözükmemeli Yorumla InoriYuzuriha +1 yıl hiçbir fikrim yok Yorumla Hoselover292 +1 yıl Siz neden öyle yapıyorsunuz peki diğerleri öyle yaptığı için mi Yorumla InoriYuzuriha +1 yıl dediğim gibi ben çorap görünmesinden rahatsız olmuyorum Yorumla Hoselover292 +1 yıl Hmm peki tayt giydiğinizde uygunsuz durumlar oluyor mu arada Yorumla InoriYuzuriha +1 yıl ne gibi Yorumla Hoselover292 +1 yıl Yani örneğin spor yaparken vücudunuz belli edebilir veya erkeklerden biri bişi yapabilir gibisinden Yorumla InoriYuzuriha +1 yıl Evet vücudumu belli ediyor bu benim için sorun değil Yorumla Hoselover292 +1 yıl Hmm tayt giyerek voleybol oynarken böyle eğildiğiniz falan oldu mu hiç Yorumla InoriYuzuriha +1 yıl olmuştur Yorumla Hoselover292 +1 yıl Peki tayt giydiğinizde dokunanlar oldu mu Yorumla InoriYuzuriha +1 yıl Hayır tacize uğramadım onu soruyorsan. Yorumla Hoselover292 +1 yıl Yani peki en son ne zaman tayt giydin Yorumla InoriYuzuriha +1 yıl Şu an giyiyorum pijama niyetine Yorumla Hoselover292 +1 yıl Hmm transparan mı Yorumla
mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Tayt giymek olmasın o? 1 8 Yorumla Hoselover292 +1 yıl Yani aslında onu kast ettim evet :) giymeyi sever misiniz Yorumla mavilipenguen +1 yıl Severiz Yorumla Hoselover292 +1 yıl Hmm neden kızlar tayt giymeyi çok seviyor yani özellikle beden derslerinde falan Yorumla mavilipenguen +1 yıl Rahat çünkü Yorumla Hoselover292 +1 yıl Peki tayt giydiğinizde uzun çorap giyerek taytın üstüne mi çekersiniz yoksa bilekleriniz açık babet çorap mı giyersiniz genelde Yorumla Hoselover292 +1 yıl ? Yorumla mavilipenguen +1 yıl Fazla meraklısın Yorumla Hoselover292 +1 yıl Lütfen ya lütfen :( Yorumla
Senaa_qw Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Vazgeçilmez parçam olabiliirr 2 20 Yorumla Hoselover292 +1 yıl Gerçekten mi çok sık mı giyersiniz Yorumla Senaa_qw +1 yıl Ayıp olmasa hergün giyerim de yinede arada kaçamak yapıp sürekli giydiğim oluyor Yorumla Hoselover292 +1 yıl Peki genelde taytın üzerine uzun çorap çekerek mı giyersiniz yoksa çorapsız tarzı bilekleriniz açık mı olur Yorumla Senaa_qw +1 yıl Buna bende karar vermiyorum ama genelde ayakkabıya göre seçimimi yapıyorum Yorumla Hoselover292 +1 yıl Hmm bence bilekler açık olmalı gibi ya. Neden peki çorapsız gibi görünsün diye mi öyle giyiyorsunuz yani taytı Yorumla Senaa_qw +1 yıl Hayır ya tarz meselesi Yorumla Hoselover292 +1 yıl Hmm örneğin siz en son ne zaman öyle giydiniz Yorumla Senaa_qw +1 yıl Bugün giydim desem djsnjxn Yorumla Hoselover292 +1 yıl Bence gayet hoş :) peki Kombininiz nasıldı yani ayakkabınız falan. Çorabiniz belli oluyor muydu Yorumla Senaa_qw +1 yıl Tayt swet air jordan vardı bide işte rahatlık seviyem djsnnnxn Yorumla Hoselover292 +1 yıl Ne güzel bence gayet hoş çorabınız nasıldı Yorumla Senaa_qw +1 yıl Nike klasik çorapları Yorumla Hoselover292 +1 yıl Hmm peki hiç parlak tayt giyer misiniz :) Yorumla Senaa_qw +1 yıl Çok değil Yorumla Hoselover292 +1 yıl Hmm peki bu hafta kaç kere tayt giydin ki hepsinde bileklerin açık mıydı Yorumla Senaa_qw +1 yıl Bu hafta bi pzt giymedim, hayırr Yorumla Hoselover292 +1 yıl Hmm peki çorap giymeden tayt giydigin oldu mu Yorumla Senaa_qw +1 yıl Niye bu kadar sordun ya dhnsjdnsnd Yorumla Hoselover292 +1 yıl Ya taytlari kadın modasını falan çok severim sende iyi giyiniyorsun o yüzden :) konuşalım ya nolur Yorumla Hoselover292 +1 yıl burada mısınız Yorumla
Elif0100 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Pek tercih etmiyorum 1 5 Yorumla Hoselover292 +1 yıl Hmm neden ki Yorumla Elif0100 +1 yıl Rahat değil Yorumla Hoselover292 +1 yıl Herkes çok rahat der aslında en son ne zaman giydiniz mesela Yorumla Elif0100 +1 yıl Ne önemi var Yorumla Hoselover292 +1 yıl Yani kombininizi soracağım o yüzden merak ettim Yorumla
SeymaXxx5 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 932 cevap paylaştı. Sevilir 1 3 Yorumla Hoselover292 +1 yıl Hmm peki bilekleriniz açık mı olur Yorumla SeymaXxx5 +1 yıl Hava sıcaksa Yorumla Hoselover292 +1 yıl Hmm soğuksa? Yorumla
turuncuçiçek2002 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Giyiyorum 1 2 Yorumla Hoselover292 +1 yıl Sık sık giyer misiniz peki Yorumla Hoselover292 +1 yıl burada mısınız Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet giyerim ama evde 1 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Giyerim yani rahat oluyor ve güzel duruyor :) Yorumla Hoselover292 +1 yıl Hmm neden evde sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Giydiğim tayt baya belli ediyor bunyğxden evde giyiyorum Yorumla Hoselover292 +1 yıl Hmm peki tayt kombininizde bilekler açık mıdır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Hoselover292 +1 yıl Kışın bile bilekler açık çorapsız gibi mi giyersiniz taytı Yorumla
KışRüzgarı Takip Et Xper 1 Yaş: 62 +1 yıl Evet rahat cunku 1 3 Yorumla Hoselover292 +1 yıl Siz sık sık giyer misiniz peki Yorumla KışRüzgarı +1 yıl Evet Yorumla Hoselover292 +1 yıl Hmm peki genelde uzun çorap giyip taytın üzerine mi çekersiniz yoksa babet çorapla bilekler açık tarz mi giyersiniz Yorumla
Kayıpyıldız00 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Hayırr 1 3 Yorumla Hoselover292 +1 yıl Neden ki Yorumla Kayıpyıldız00 +1 yıl Öyle işte. Rahat etmiyorum Yorumla Hoselover292 +1 yıl Daha önce hiç giydiniz mi peki Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Yani napcan kiZlarin ne giydigini sen allah aşkına giysek nolur giymesek nolur
Yani benim işim moda o yüzden ilgi alanım da bu yönde. Yani örneğin siz sever misiniz tayt giymeyi
Evet seviyorum niye deme çok soru sevmiyorum
Peki son bir soru sorayım. Tayt giydiğinizde uzun çorap giyip taytın üzerine mi çekersiniz yoksa babet çorap giyip bilekleriniz açık mı bırakırsınız
Her ikisini de yapıyorum
Yani daha çok hangisi olur peki :)
Baget giyiyorum
Babet
Hmm çorabın görünmesini neden istemiyorsunuz peki çorapsız giymiş gibi gözükmesi için mi
Beden derslerini hatırlamıyorum tayt severim ama
Hmm kızların çoğu seviyor sık sık giyer misiniz tayt
burada mısınız
Soğuk havalarda giyerim ve spor yaparken
Peki tayt giydiğinizde uzun çorap giyerek taytın üzerine çeker misiniz yoksa bilek açık babet çorap mı giyersiniz genelde
Soğukken bazen üstüne kalın çorap çekiyorum tatlı oluyor.
Bencede çok güzel durur. Peki çorapsız giymiş gibi babet çorapla giyer misiniz spor ayakkabıyla
yes
Bence öyle de çok güzel peki neden kızların çoğu taytı öyle giyiyor yani neden çorap gözükmemeli
hiçbir fikrim yok
Siz neden öyle yapıyorsunuz peki diğerleri öyle yaptığı için mi
dediğim gibi ben çorap görünmesinden rahatsız olmuyorum
Hmm peki tayt giydiğinizde uygunsuz durumlar oluyor mu arada
ne gibi
Yani örneğin spor yaparken vücudunuz belli edebilir veya erkeklerden biri bişi yapabilir gibisinden
Evet vücudumu belli ediyor bu benim için sorun değil
Hmm tayt giyerek voleybol oynarken böyle eğildiğiniz falan oldu mu hiç
olmuştur
Peki tayt giydiğinizde dokunanlar oldu mu
Hayır tacize uğramadım onu soruyorsan.
Yani peki en son ne zaman tayt giydin
Şu an giyiyorum pijama niyetine
Hmm transparan mı
Tayt giymek olmasın o?
Yani aslında onu kast ettim evet :) giymeyi sever misiniz
Severiz
Hmm neden kızlar tayt giymeyi çok seviyor yani özellikle beden derslerinde falan
Rahat çünkü
Peki tayt giydiğinizde uzun çorap giyerek taytın üstüne mi çekersiniz yoksa bilekleriniz açık babet çorap mı giyersiniz genelde
?
Fazla meraklısın
Lütfen ya lütfen :(
Vazgeçilmez parçam olabiliirr
Gerçekten mi çok sık mı giyersiniz
Ayıp olmasa hergün giyerim de yinede arada kaçamak yapıp sürekli giydiğim oluyor
Peki genelde taytın üzerine uzun çorap çekerek mı giyersiniz yoksa çorapsız tarzı bilekleriniz açık mı olur
Buna bende karar vermiyorum ama genelde ayakkabıya göre seçimimi yapıyorum
Hmm bence bilekler açık olmalı gibi ya. Neden peki çorapsız gibi görünsün diye mi öyle giyiyorsunuz yani taytı
Hayır ya tarz meselesi
Hmm örneğin siz en son ne zaman öyle giydiniz
Bugün giydim desem djsnjxn
Bence gayet hoş :) peki Kombininiz nasıldı yani ayakkabınız falan. Çorabiniz belli oluyor muydu
Tayt swet air jordan vardı bide işte rahatlık seviyem djsnnnxn
Ne güzel bence gayet hoş çorabınız nasıldı
Nike klasik çorapları
Hmm peki hiç parlak tayt giyer misiniz :)
Çok değil
Hmm peki bu hafta kaç kere tayt giydin ki hepsinde bileklerin açık mıydı
Bu hafta bi pzt giymedim, hayırr
Hmm peki çorap giymeden tayt giydigin oldu mu
Niye bu kadar sordun ya dhnsjdnsnd
Ya taytlari kadın modasını falan çok severim sende iyi giyiniyorsun o yüzden :) konuşalım ya nolur
burada mısınız
Pek tercih etmiyorum
Hmm neden ki
Rahat değil
Herkes çok rahat der aslında en son ne zaman giydiniz mesela
Ne önemi var
Yani kombininizi soracağım o yüzden merak ettim
Sevilir
Hmm peki bilekleriniz açık mı olur
Hava sıcaksa
Hmm soğuksa?
Giyiyorum
Sık sık giyer misiniz peki
burada mısınız
Evet giyerim ama evde
Giyerim yani rahat oluyor ve güzel duruyor :)
Hmm neden evde sadece
Giydiğim tayt baya belli ediyor bunyğxden evde giyiyorum
Hmm peki tayt kombininizde bilekler açık mıdır
Evet
Kışın bile bilekler açık çorapsız gibi mi giyersiniz taytı
Hayır
Neden
Evet rahat cunku
Siz sık sık giyer misiniz peki
Evet
Hmm peki genelde uzun çorap giyip taytın üzerine mi çekersiniz yoksa babet çorapla bilekler açık tarz mi giyersiniz
Hayırr
Neden ki
Öyle işte. Rahat etmiyorum
Daha önce hiç giydiniz mi peki