Moda & Stil Sizce hangi spor ayakkabı? 1 mi 2 mi? bitterimo Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor İkisinden birini tercih edecek olsanız hangisini tercih edersiniz? 1 mi 2 mi? 👀•Ekstra tavsiyelere de açığım.💫 Güncellemeler+1 yıl Görüntü kalitesinin düşmesi... Neyse. Sizce hangi spor ayakkabı? 1 mi 2 mi? Cevapla Ayakkabı Soruları Tavsiye Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Birinci model daha güzel.Diğerinin tabanını sevemedim. 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben 2 diyorum ama ikiside güzel 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gözüme 2. Güzel göründü benim 0 0 Yorumla
jupiterbey Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Spor takılacaksan sürekli 1 güzel ama günlük kıyafet vs de olacaksa 2 0 0 Yorumla
gunesperiniz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 1 numara rahatlık açısından daha iyi 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 847 cevap paylaştı. İkisini de beğenmedim.. 0 3 Yorumla bitterimo +1 yıl Tek farklı yorum bu oldu sanırım. Peki kötünün iyisini seç desem sana göre? Yorumla İdentityKa +1 yıl Aralarında ikincisini seçerdim ama beyaz tercihimdir.. Yorumla bitterimo +1 yıl Beyaz istemiyorum ya bu sefer. Teşekkür ederim görüşün için. Yorumla
приветсукаa Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Birr 0 1 Yorumla bitterimo +1 yıl Çok kararsızım 😂😂 biri almak istiyorum ama ikinin de renkleri beni kendine çekiyor... Yorumla
solareesg Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl 2 number 0 4 Yorumla bitterimo +1 yıl Çıldıracağım kime sorsam yarı yarıya yanıt alıyorum 😂😂 Yorumla solareesg +1 yıl İkisini de al kurtul nxkx Yorumla bitterimo +1 yıl Hangisini alsam aklım diğerinde kalacak gibi ahshshshsh Yorumla bitterimo +1 yıl İkisini nasıl alayım bir anda keşke 😂 Yorumla
Shine__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 1... 0 2 Yorumla bitterimo +1 yıl Ahahahahah çok kararsızım. Neden 2 değil? Shine__ +1 yıl Tabanındaki mavi kısımı beğenemedim pek
yviess Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bence 2 çok zarif duruyor 0 8 Yorumla bitterimo +1 yıl İlkinin modeli, ikincinin ise renkleri çok hoşuma gitti. Neden 1 değil? Yorumla yviess +1 yıl Bir ikiye göre bir tık kaba sadece yoksa oda tatlı duruyor Yorumla bitterimo +1 yıl Ayak numarasını da 40 olarak düşün lütfen. Hangisi? Yorumla yviess +1 yıl Ayak 40 sa bir tabiki. Hem rahatlık açısından daha iyi olur gerçi 40 bana küçük geliyor😂 Yorumla bitterimo +1 yıl Hangisini alacağım en son anda belli olacak sanırım 😅 Teşekkür ederim görüşün için.. Yorumla yviess +1 yıl Dene hangisi rahatsa rica ederim: ) Yorumla bitterimo +1 yıl Internetten sipariş edeceğim, mağazada yok aynısı 😂 Yorumla yviess +1 yıl Sen biri al 40 numara bu nolur nolmaz😂 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl 1 Numara Tabikide 0 2 Yorumla bitterimo +1 yıl Baya kararsiz kaldım, yarı yarıya şu an durum 🙃 Yorumla RıfatŞen +1 yıl 1 Numaradaki Ayakkabı Uyar Sana Kararsız Kalma Ya Kardeşim Yorumla
niger Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl 1 bence 0 10 Yorumla bitterimo +1 yıl Onun modelini daha çok beğendim ama asagidakinin de renkleri çok güzel 😅 Yorumla niger +1 yıl Yok yok 1 daha güzel sdlfkş Yorumla bitterimo +1 yıl Ay çok kararsız kaldım ya. Kime sorsam yarı yarıya cevap alıyorum 😂 Yorumla niger +1 yıl Sen beni dinle :D Yorumla bitterimo +1 yıl Hangisini alsam aklım diğerinde kalacak gibi...🙃 Ayağı 40 numara düşün bir de... Yorumla niger +1 yıl Kendine almıyo muydun sdjkfls Yorumla bitterimo +1 yıl Kendime alıyorum ahshshshs Yorumla niger +1 yıl Ayağı deyince hediye alıyosun sandım sdfds Yorumla bitterimo +1 yıl Kendime hediye alıyorum ahshshshh sanırım bir karara varamayacağım Yorumla niger +1 yıl 1 al 1. 1 çok güzel Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı. İkisiide değil. 0 0 Yorumla
lluciferr Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl iki bence 0 2 Yorumla bitterimo +1 yıl Renkleri çok hoş 🥲 Yorumla lluciferr +1 yıl kesinliklee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Birinci model daha güzel.
Diğerinin tabanını sevemedim.
Ben 2 diyorum ama ikiside güzel
Gözüme 2. Güzel göründü benim
Spor takılacaksan sürekli 1 güzel ama günlük kıyafet vs de olacaksa 2
İkiside değil ama illa biri olucaksa 2
2 bende de var çok rahat
Ayağın rahat edecekse ilki
1 numara rahatlık açısından daha iyi
bir çünkü içinde bacak var 😋
İkisini de beğenmedim..
Tek farklı yorum bu oldu sanırım. Peki kötünün iyisini seç desem sana göre?
Aralarında ikincisini seçerdim ama beyaz tercihimdir..
Beyaz istemiyorum ya bu sefer. Teşekkür ederim görüşün için.
Bence bir daha güzel gibi
Birr
Çok kararsızım 😂😂 biri almak istiyorum ama ikinin de renkleri beni kendine çekiyor...
2 number
Çıldıracağım kime sorsam yarı yarıya yanıt alıyorum 😂😂
İkisini de al kurtul nxkx
Hangisini alsam aklım diğerinde kalacak gibi ahshshshsh
İkisini nasıl alayım bir anda keşke 😂
1...
Ahahahahah çok kararsızım. Neden 2 değil?
Tabanındaki mavi kısımı beğenemedim pek
Bence 2 çok zarif duruyor
İlkinin modeli, ikincinin ise renkleri çok hoşuma gitti. Neden 1 değil?
Bir ikiye göre bir tık kaba sadece yoksa oda tatlı duruyor
Ayak numarasını da 40 olarak düşün lütfen. Hangisi?
Ayak 40 sa bir tabiki. Hem rahatlık açısından daha iyi olur gerçi 40 bana küçük geliyor😂
Hangisini alacağım en son anda belli olacak sanırım 😅 Teşekkür ederim görüşün için..
Dene hangisi rahatsa rica ederim: )
Internetten sipariş edeceğim, mağazada yok aynısı 😂
Sen biri al 40 numara bu nolur nolmaz😂
1 Numara Tabikide
Baya kararsiz kaldım, yarı yarıya şu an durum 🙃
1 Numaradaki Ayakkabı Uyar Sana Kararsız Kalma Ya Kardeşim
1 bence
Onun modelini daha çok beğendim ama asagidakinin de renkleri çok güzel 😅
Yok yok 1 daha güzel sdlfkş
Ay çok kararsız kaldım ya. Kime sorsam yarı yarıya cevap alıyorum 😂
Sen beni dinle :D
Hangisini alsam aklım diğerinde kalacak gibi...🙃 Ayağı 40 numara düşün bir de...
Kendine almıyo muydun sdjkfls
Kendime alıyorum ahshshshs
Ayağı deyince hediye alıyosun sandım sdfds
Kendime hediye alıyorum ahshshshh sanırım bir karara varamayacağım
1 al 1. 1 çok güzel
2 numara
ikisinide beğenmedim
İkisiide değil.
ikii
2 daha güzel
Tab2.
2 numara daha hoşuma gitti