Universitede giyim sizce ne kadar önemli?

Bazen pacoz bazen trend hissediyorum. Ayni seyler 2 hftada bir tekrarliyor kendini cok kiyafet yok yani. o kadar alisveris yaptim 2.000 i buldu harcadigim para. İcinde dogru duzgun koyafet yok. Zaten cok zengin bir ailemde yok. Okulumda oyle ama yinede bazen kptu hissediyorum. Sizce bir kiz ne giymelidir? Bazen bu kiz diyen oluyor bana bazen kiyafetten mi acaba diyorum. Gerci uniforma giyerken yani lisedeykende bunu derlerdi ama. Nedeni o zaman davranis dedim. Ama simdide var ve ben eskisi gibi degilim. Herkesin tanimasi imkansiz. Neyse asil konu su 42 beden bir kiz cokta bise giyemiyor. Giyerde rukus seyler bana gore degil. Simetrik kesim ipli seyler daha cok dikkatimi ceker. kot kazak duz sussuz erkeksidir biraz. ustune duz hirka ya da simetrik hirka bazen ceket. Onun ustune kocamaan canta. Canta merakimdan degil kitaplari elimde tasimak bana gore degil. Birinin giydigini giyersem utanirim. Utangac bir tipim yani. Ne giysem bilmiyorum. Sacim hep acik arada onlere toka ama numarali gozluk kullaniyorum. Bankacilarinkini andiriyor. Kendime gore giyiyorum. Ama bundan sonra dikkat etmek istiyorum alacaklarima.
Universitede giyim sizce ne kadar önemli?