Moda & Stil Sekreter olarak işe başlayacağım, ilk gün ne giymeliyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bir firmada sekreter olarak baslayacagim cok mutluyum😊 ilk gunku kombinim nasil olmali Güncellemeler+1 yıl Tesekkurler☺️☺️ Sekreter olarak işe başlayacağım, ilk gün ne giymeliyim? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Seksi baştan çıkartıcı sekreter kostümü giymelisin 💋💅 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Oyle mi ama utanirim sanirim ya😊 Yorumla
pyroin Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Hayırlı uğurlu olsun. Kumaş pantolon üstüne uygun bi kazak gömlek vs olur bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ediyorum😊😊 Yorumla
tubidilik Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 45% +1 yıl Hayirli olsun. kuruma gore degisir. kurumsal bir yerse bence kumas pantolon ve gomlek. uzerine gomlegi kapatmayan şık bir triko 0 0 Yorumla
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl diz alti bitiş etek yırtmaçlı beyaz gömlek üzerine de sade bir trençkot 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hmm cok kisa olmasin ama dimi Yorumla ismimdensananee2 +1 yıl aynen ve yirtmaçli olursa gayet iyi olur diskoya gider gibi kisa giyme bence abarti olur fazla Yorumla Soran +1 yıl Onun ayari yok ki😊 Yorumla
izmirlieda34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Mini etek ve dar gömlek giy canım 1 23 Yorumla Soran +1 yıl Yok utanirimmm😊😊 Yorumla izmirlieda34 +1 yıl Yönetici sekreteri misin. Ve kurumsal bir firma mı Yorumla Soran +1 yıl Yok giristeyim karsilama personeli gibi Yorumla izmirlieda34 +1 yıl Dedigim gibi giyin bence aşkım Yorumla Soran +1 yıl Oram buram gorukur😊 Yorumla izmirlieda34 +1 yıl Eğer birilerini etkilemek istiyorsan bırak gözüksün bebeğim Yorumla Soran +1 yıl İsterim tabi Yorumla izmirlieda34 +1 yıl O zaman en kısa mini eteğini giy. Dar gömlek giy ve gömleğin birkaç düğmesi açık olsun Yorumla Soran +1 yıl Yok ciplak gideyim🙂 Yorumla izmirlieda34 +1 yıl Aşkım çıplak gitme ama etkileyici giyin Yorumla Soran +1 yıl Iste o ciplaklik oluyo☺️ Yorumla izmirlieda34 +1 yıl Mini etek giymek ne zamandan beri çıplaklık oluyor Yorumla Soran +1 yıl Onu tasiyamam ki ben Yorumla izmirlieda34 +1 yıl Fiziğin iyiyse tasirsin canım Yorumla Soran +1 yıl İyi de rahat edemem frikik felan verebilirim Yorumla izmirlieda34 +1 yıl Ufak frikik durumlarını çok sıkıntı yapma. Ben de frikik veriyorum. Gören bir daha bakıyor dayanamıyorlar Yorumla Soran +1 yıl Bana bakmasinlar utanirimmmmm😊 Yorumla izmirlieda34 +1 yıl Bunda utanacak bişey yok. İstediğin kişiyi daha rahat etkilersin Yorumla Soran +1 yıl Evet de gozleriyle yemeleri beni utandirir kipkirmizj olurum Yorumla izmirlieda34 +1 yıl Büyük ihtimalle seks teklifleri alırsın. Hoşuna gidenlere tamam dersin. Begenmediklerini de boş ver Yorumla Soran +1 yıl Ay daha neler Yorumla izmirlieda34 +1 yıl Seks teklifi almanda ne var ki Yorumla Soran +1 yıl Ben kasar degilim Yorumla
IchBin_Buse_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Kalem etek beyaz bluz standart ama kaliteli 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Klasik ve guzel😀😊 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Oldukça rahat ve göze batmayacak bir şeyler 0 0 Yorumla
Weltschmerzzz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl eşofman 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ay yok olmaz Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Seksi baştan çıkartıcı sekreter kostümü giymelisin 💋💅
Oyle mi ama utanirim sanirim ya😊
Hayırlı uğurlu olsun. Kumaş pantolon üstüne uygun bi kazak gömlek vs olur bence
Tesekkur ediyorum😊😊
Hayirli olsun. kuruma gore degisir. kurumsal bir yerse bence kumas pantolon ve gomlek. uzerine gomlegi kapatmayan şık bir triko
diz alti bitiş etek yırtmaçlı beyaz gömlek üzerine de sade bir trençkot
Hmm cok kisa olmasin ama dimi
aynen ve yirtmaçli olursa gayet iyi olur diskoya gider gibi kisa giyme bence abarti olur fazla
Onun ayari yok ki😊
Mini etek ve dar gömlek giy canım
Yok utanirimmm😊😊
Yönetici sekreteri misin. Ve kurumsal bir firma mı
Yok giristeyim karsilama personeli gibi
Dedigim gibi giyin bence aşkım
Oram buram gorukur😊
Eğer birilerini etkilemek istiyorsan bırak gözüksün bebeğim
İsterim tabi
O zaman en kısa mini eteğini giy. Dar gömlek giy ve gömleğin birkaç düğmesi açık olsun
Yok ciplak gideyim🙂
Aşkım çıplak gitme ama etkileyici giyin
Iste o ciplaklik oluyo☺️
Mini etek giymek ne zamandan beri çıplaklık oluyor
Onu tasiyamam ki ben
Fiziğin iyiyse tasirsin canım
İyi de rahat edemem frikik felan verebilirim
Ufak frikik durumlarını çok sıkıntı yapma. Ben de frikik veriyorum. Gören bir daha bakıyor dayanamıyorlar
Bana bakmasinlar utanirimmmmm😊
Bunda utanacak bişey yok. İstediğin kişiyi daha rahat etkilersin
Evet de gozleriyle yemeleri beni utandirir kipkirmizj olurum
Büyük ihtimalle seks teklifleri alırsın. Hoşuna gidenlere tamam dersin. Begenmediklerini de boş ver
Ay daha neler
Seks teklifi almanda ne var ki
Ben kasar degilim
Kalem etek beyaz bluz standart ama kaliteli
Klasik ve guzel😀😊
Oldukça rahat ve göze batmayacak bir şeyler
eşofman
Ay yok olmaz
Pantolon gömlek?