İki gündür sorduğum sorular, çok süper soru olarak seçiliyor.. kahretsin, neden gizliyim!! 😏😏
Soruma herkes davetlidir! :)

Sevmiyordum ama sevmeyi deneyeceğim bakalım...

Aslında seviyorum ben.. her ne kadar çoğu kadın "erkeklere yüzük yakışmıyor" dese de ellerim güzel olduğu icin parmaklarımda güzel durduğunu düşünüyorum. Evlilik yüzüğünü taksinlar diye de şöyle bir yalan bulmuşlar "alyans dışında" 😏 hee maliz ya bizde yedik.
Erkeğe de yakışır yüzük, alyans en çok ama haahh
Kadın gözünden öyle, gerçekleer :))
Yok, neden yalan söyleyeyim ki..
Ben bilmem öylesini..
Boşverin, kendi tarzınızı yansıtmaya devam ✌🏻
Cevap
11Cevap
Mesaj bana değildir muhtemelen ama çok güzel olmuş. Beğeniyorum açıkçası, yüzük takmam gerekirse evet severim. Ama o zamana kadar hayır takmıyorum..
Bugün otobüste üstteki yılanlı gibi bi yüzük gördüm bi kızda
Ben değilim, çünkü almadımm
22, bilmiyorum biraz düşüneceğim
Seviyorum durusunu ama huylaniyorum parmagimda birsey olmasindan cikariyorum hemen
Aynı ben..
Evet severim ve parmağımdan hiç çıkarmadığım manevi olarak cok değerli olan bir yüzüğüm var
Çok severim, bir sürü yüzüğüm var.
Soruyla alakasız ama, burcunuz nedir acaba
Teşekkürler
Hayır biraz takıntım var bu konuda
Rahatsız mı ediyor
Evet
Beni de öyle ama hoş yüzükler görünce, ikilemde kalıyorum..
Ya tabi orası öyle ama ne bileyim parmaklarım büyük benim elim öyle keza çıkaramazsam diye korkuyorum
hahah bugün arkadaşımın başına geldi.. o yüzde ki korkuyu görmek hem komik hem heyecanlı
Aksesuar olarak ne tercih edersiniz
Ya korkuyu geç çıkmıyor kan toplayacak parmak gidecek içi ürperiyor insanın. Kolumda altın casio saat var saat takıntım var benim yani bide altın künye var onları seviyorum harici takmam
mm saat çok güzel bir seçim, klasik elegan tarzda seviyorum
Kadınlara elegan saat çok yakıştığını düşünmüyorum tabii zevklere karışmam haklıdır sever alır giyer takar ama çelik saat kadınlara mükemmel duruyor. Hani sevdiğim insan olsa bir tane kendime bir tane ona alacağım elbet bir gün tabi.
Evet çelik elegan kullanırım, yani fazla büyük ve spor kullanmam bileğime yakışmaz
Yani evet kadın dediğin zarif kullanır elegan da güzel oysa ki çoğu kadın da görüyorum takıyor.
Tarz meser, ben klasik seviyorum biraz
Yani açıkçası kadınların benimsediği, yakıştığı şeyleri giymesi güzel bir şey.
Evet, herkesin kendi tarzını yansıtması çok hoş oluyor
Ben kadınlarda böyle şeyleri seviyorum, aksesuar konusunda kendilerine göre şeyleri seçip takmaları makyajdan bile daha güzel.
Buna dikkat eden nadir insanlardansınız bence.. Takı konusunda özellikle. Daha çok makyaj ve giyim ilgi çeker
Hiç bu açıdan dusunmemistim. Ben kadının makyajına bakmıyorum genel anlamda doğal kadın daha çekici geliyor bana, evet giyim de önemli bir detay kadınlar giyim konusunda çok farklı bir tarzı var kendilerini güzel ön plana çıkarıyorlar.
Evet burayı da baz alırsak, genelde erkek göze hitap edene ilgi gösterir ama çoğunlukla ilk göze çarpan olur bu.
Küçük detaylar görülmez
Küçük detayları atlamak, çok basitte olsa bazı seyleri anlamak önemli bir incelik bilmiyorum çoğu insan farkında mı, ben insanın kendine yakışanına bakarım çok detayci olmadım hiç diğer hemcinslerimi bilemem.
Çok güzel bir bakış açısı. Gerçekten doğal güzellik gibisi yok..
Bu düşünceniz değişmez umarım, nadir çünkü
Değişmez değişmez de bende bazı şeyler değişecek gibi ya bakalım, haklısınız teşekkürler.
Pozitif yönde değişir umarım ✌🏻ben teşekkür ederim yorumlar için
Rica ederim iyi geceler.
Çok severim hergün takarım
Evli değilim ama severim
Sevmiyom parmagim kisa, kotu duruyo
İlgim yok ama rahatsız da olmuyorum
Yılanss he
Bazen takarım
Ben bayılırım 😂
Yüzük ve saat takamıyorum tuğaf geliyor.
Takı pek sevmiyorum
Sevmem.
pek sevmem
Evet bende takarım
Hayır sevmiyorum
Hayir sevmiyorum
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?