Erkeklerde parfümün yeri nedir?
Erkek parfüm sıkmasa da olur mu?
Erkeklerde parfüm extra bir çekicilik yapar mi?
Erkek parfüm sıkmasa da olur mu?
Erkeklerde parfüm extra bir çekicilik yapar mi?
koku çekiciliğin en büyük etkenlerindendir, hayvanlar bile çiftleşmek için doğru koku salgılarına yönleniyor ama biz Türk milleti olarak rollon bile kullanmayan pis ve ter kokan bir millet olduğumuzdan, pekte önemli değilmiş gibi gözüküyor.
Erkekte parfümün yeri aksesuar ve temizlik olarak önemli,
Erkek parfüm sıkmasada olur, tek bir şartla, sürekli duş alıp kötü kokmuyorsa,
Erkekte parfüm ekstra bir çekicilik sağlar, kötü kokan birinden kim iyi yönde etkilenebilir ki ?
ahanda yine uzun cevap verdim :(
hayatımda unutamadığım bir iki kız var. Yanımdan geçtiklerinde kokusu öyle güzeldi ki dönüp baktım aşık olasım geldi. Aynı şekil bizim için de öyle etkileyici bir parfüm var mi bildiğin ? Bir sürü parfüm var hepsini alıp bakamam bugün bir parfüm ortalama yüz lira. Hepsini doğal olarak alamam önerilere bakıyorum var mi peki bildiğin ?
sen bir kızı görünce nelere dikkat ediyorsun onlarda erkekleri. mesela erkeksi ve seksi giyin, güzel parfüm sık, yürüyüşün kalkışın duruşun tam bir karizmatik ol. çünkü izleniyorsun izlenmediğini sansan bile.
axe o çikolata kokani sıksam fişlenmiş gibi olurum heralde. Bak bak biz çikolata seviyoruz diye çikolata kokan parfüm sıkmış bizi etkilemek için falan. Yani onlar için sıktığım çok belli olur :) tanınmış marka çok var ve çok parfümleri var. Denediğin uzun süre kokusu gitmeyen güzel kokan var mi kendinde veya başlarında gördüğün test edip onayladığın ?
Türkiye'de 15-25 yaş grubundaki bekar 855 kişi üzerinde yapılan "Gençliğin Koku Dinamikleri" araştırması kokunun erkeklerin yüzde 64'ünde, kadınlarınsa yüzde 53'ünde seksi çağrıştırdığını ortaya çıkardı.
buradanda anlaşılacağı gibi parfüm çok öenmli bi yere sahip :P :D
hayır link atacaktım ama 4 xper puanım olmadığı için atamadım google yaz sende görürsün çnkü çoğu kişi tarafındanda bilinen bişey bu :)
bi fikrim yok o parfüm hakkında
sorun değil :D
iyi bir parfümse ekstra bir çekicilik katar
Afrodizyak etkili parfüm olayı tamamen yalan. Ben Alberto Sego parfüm modellerini kullanıyorum. Hepsi çok kaliteli ve dikkat çekici. Süper kalitede ucuz ve kalıcı parfümleri var. Hepsi edt. Esans oranları yüksek kalite ve yoğun yani çok yüksek oranda. Hiç biri de rahatsız edici değil. Erkek kokuları da şahane. ;) ;) denemenizi şiddetle tavsiye ederim.
Cevap
0Cevap
ben sevgilim parfüm kokmasını sevmiyorum bana göre ten kokusu daha güzeldir içine çekersin böylece 'kokusunu özledim' lafı yalan olmaz. ama tavlama aşamasıysa parfüm iyi olabilir :D
çikolata kokulu :) ya siz çikolata sevdiğiniz için o güzel gelir evet ama onu üzerime sıktığımda kendimi fişlenmiş gibi hissederim. Yani bir kız onu kolladığında üzerimde kızlar çikolatayı seviyor bu da o kokudan sürmüş bilerek kızların ilgisini çekmek için diye hemen anlarlar :) ama sozluklerde baktım herkez çok güzel diyor denemem lazım merak ettim :)
erkeklerde parfüm çok şeydir bence erkek öyle bi parfüm kullanmalı ki kızı parfümüyle bile etkiler o koku çeker ..
hafif kokuları seviyorum ben belli belirsiz olacak ama çok temiz olunması gerekiyor yoksa kaçacak delik aratıyor insana:))
Bence yapar ama halı parfümü gibi çok uzun mesafeden kokacak kadar ağır değilse . Yani sevgiline falan sarılınca burnuna hoş bir koku gelmesi gayet güzel :)
kesinlikle yapar. parfüm önemli. şeker kokuları hariç bi koku deneyebilirsin :) yanımda kız arkadaşım varmış gibi hissediyorum. erkek dediğin odunsu kokucak :D :D
ben de onu diyorum işte :))
bayanda olduğu gbi erkekte de parfüm güzeldir ama o'nun kokusunu hiçbir parfüme değişmem :)
erkek parfümlerini daha çok seviyorum:) evet daha bi çekici yapıyo tabi
onun kokusunu hiçbir parfüme değişmem
hiç sorun değil koklarım:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar