Kıştan çıkamadık hala ama bikinilerin reyonlara geldiğini görünce dayanamayıp baktım şöyle bir.. Nedense çok farklı görünen modeller vardı. Acaba her yaz haziranda bikini alışverişi yaptığımdan bu modeller bitiyor muydu ben gelene kadar? Bilemiyorum ama çok hoşuma gittiler 3 tane aldım bile. Denemeden aldım umarım uyar😂😂
Yaz için deniz şortu almadım önceden vardı bir şortum bedeni nasıl gelir bilmiyorum, deneyeceğim olmazsa mecbur alacağım bir tane. Gittiğim mağazalarda gözüme çarpan olmadı ama bir ara almayı düşünüyorum. Bu ara mont kazak almayı düşünüyorum şorta sıra gelirse onu da alırım. Denemeden pek alamam her ürünün bedeni aynı olsa bile kalıbına göre uyup uymadığı değişir, denerim çok sıkı değilse alırım. Giyeceğim şeylerin biraz rahat olmasını isterim istet şort olsun ister başka şey biraz rahat olmalı.
Evet bir çok kez alıyorum zamanı önemli değil beğendiğim bir tane görmüş isem alırım. Bedenini iyi tanıdıktan sonra uymama sorunu olmuyor. Sadece bazı modeller biraz fazla dikkat gerektiriyor açılmaya çok müsait oluyorlar.
En İyi Cevaplar