eteğim 36 beden, yakınlastırıp cektim ve basen problemim yok bazıları öyle görmüş de :)
Eteğim nasıl? Bence cok güzel :) (Fotoğraflıı)?
eteğim 36 beden, yakınlastırıp cektim ve basen problemim yok bazıları öyle görmüş de :)
eteğin çok şık özellikle kesimi ve modeli güzel. bedeninde de çok şık durmuş. günlük ve ya özel bir gecede rahatlıkla ve farklı uyumlu kıyafet ve aksesuarlarla giyebilirsin. fiziğin de çok düzgün. bu kesim etekler ancak senin ve senn bedeninde olan bayanda bu kadar şık durur...
begenmenize sevindim, cok tesekkür ederim:)
rica ederim :) severek ve beğenerek en güzel günlerinde giymeni dilerim.:)
insallah:)
teşekkür ederim
ayaklarını nerden gördün yaw:DDD
rica ederim :D
Boyu daha kısa olabilirdi bence ya da dahanuzun ortası olmamış bence bide fermuar olayida kotu duruyo ya bacaklarin ince kalcanda iyi yani vucudun iyi ama etek kotu :))
:) daha kısası beni rahatsız ederdi uzun olsa benim boyum müsait değil yine de teşekkürler :)
arka taraftan ne kalem neden mini ortada kalmış gibi duruyor belki biraz daha kısa olabilirdi arkası çünkü basenin yok ve varmış gibi durmuş onun dışında muhteşem
teşekkür ederim ama daha kısa olsaydı giyemezdim :( arkası baya kısa geliyo zaten bana
daha kısası mini olur farkındayım. ama estetiği biraz az duruyor bazı zekilerde bunu fiziğin kötü olarak algılıyor
ay boşver onları :) canlısı öyle değil sonucta :)
aynen sende boşver onları bende bir kız olarak söylüyorum çok hoş bir fiziğin var.
beni sorarsan balerinim (doğal olarak iyi yani)
:) çok çok teşekkür ederim
gerçekler canısı :D
Canim asimetrik iyi hos da ne ile kullanacagina gore de degisir bence, ustune ve ayakkabi canta uygun bir sey bulamazsan dolap bekleyecegi kesinlesir :/
karar veremediğim icin bir süredir bekliyor zaten :D fırsatım oldugunda üzerine sık bir gömlek alıcam
evet o da olabilir, teşekkürler :)
Cevap
245Cevap
Fermuar olmasa iyi gibiymiş aslında farklı bir tarz fena değil ama sevgilime giydirmezdim herhalde ya ne bileyim sana çok bakan olur bu etek yüzünden ben sevgilime böyle birşey giydirsem abazalar başımzıa çoğalır katil olurum. :D
ahaha haklısın aslında. teşekkür ederim:)
Benim için kılık kıyafeti sorun olmaz fakat Türkiye tam çoban çeşme ya Avrupada, ABD'de yaşasak istediği gibi giyinsin karışmam ama bizim Türk toplumu maalesef çok geri kafalı ve çok abaza kendi arkadaş ortamlarından bilirim bu yüzden pek sıcak bakmam böyle kıyafetlere Türkiye gibi bir ülkede.
yine cok haklısın:)
Eteğin güzel ama güle, güle kullan gerçekten güzel. :)
etek kalem etek sanırım etek güzel durmuş ama fermuarlar bence fazla yani en azından ortadaki büyük fermuar olmasa imiş güzel olacakmış ama kalem etek olduğu için güzel durmuş zaten kalem etek her bedene yakışmaz sen iyi durmuş
çok teşekkür ederim :)
rica ederim ne demek
güzel seksi durmuş ama ortadaki fermuar çok abes kaçmış
ben onu da begenmiştim :)
ben de cok begendım fızıgıne de uygun gorunuyor gunduz gıyebılecegın gıbı gecede güzel kombinleyerek oldukca dıkkat cekebılırsın
çok teşekkür ederim :)
bir eteğe bakarım etek mi diye bir giyene bakarım güzel mi diye yok ya o laf öyle değildi :S hoş :)
:) sağol:)
Gelecek defa komple bir elbise giyersen yüzünü de görürüz :)))
gerek yok :D
gerekseymiş keşke ;)
Bence o fermuar detaylari cok gereksiz durmus, kesim guzel ama tam bacaklara otursaydi daha guzel olurdu.
oturuyo zaten daha dar olsa yürüyemezdim :S
valla resim model resim olmadıgına gore giyen sensin ama o fizikle daha sık duracak bişi bulabilirdin etek sende değil sen etekte guzel durmussun anca )
ahah cok tesekkürler :)
tam yön dönmediğim icin büyük durmuş, kalem etek de giyiyorum bu da biraz öyle
tamam dikkate alıcam teşekkürler :)
ahah yok yok:)
Etek iyide fazla yukarı cekmissin o kadar ustte iyi durmaz tepene kadar cikarma birde toparlayici kullan kalcan pek iyi gözükmüyor 2. Resimde etek guzel farkli bir kesim iyiymis :)
sen beğenirsende kötü olur mu hiç :D sen beğeniyosan bize laf düşmez bu 1 etek gayet iyi buda 2
:))) çok teşekkür ederim renktaş :)
Eteğin cırcırları çok güzel ve etek üzerin de çok güzel duruyor beğendim :) Ama üstüne ne giymelisin onu düşünmek gerekir.. :) Bir de ayakkabı.. Önemli haa unutmadan saçın da önemli :)
:)) teşekkürler
Sadece yanlarda fermuar olsaymış güzelmiş. Ama sen beğendiysen bize pok yemek düşer
:)) teşekkrler
Harikaymis canim cok begendim cok sik gule gule giy
teşekkür ederiim :))
Gayet güzel bence, ayrıca eteğin özelliği o fermuarı çünkü asimetri katmış, güle güle giy canım:)
sonunda anlayan biri :)) çok teşekkür ederim gercekten
Rica ederim ;)
Harika Görünüyor.. çok yakışmış hoplaya zıplaya çık dışarı :)))
Kendine Cici bak ;)
ahah teşekkürler :D
deri etek en sevdiğimmm :) çok yakışmış çok tarz bir etek, güle güle giy.
çok teşekkür ederiiim:))
fermuarlar işi bozmuş gibi duruyor popo falan iyi olmuş ;)
teşekkürler :)
ne demek :))
çok güzel canım çok yakışmış. hayırlı olsun :)
çok teşekkür ederim:)
guzel evet degisik. altina siyah bir topukluyla manyak olur
aynen Teşekkürler :)
Bedenine cok güzel olmuş yakışmış sen sevdiysen başkasına ne =))
:))) teşekkür ederim
Sen beğeniyorsan ve bizden olumlu yorumları zorla bekliyorsan niye yazdın be qülüw?
zorla beklemek :)))))) anlayamamışsın:düzgün yorum demek begendiğinizi söyleyin demek değil
haha tamam canım benim :^:D Sen beğendiysen iş bitmiştir ^^_^^
eteğin rengi güzelmiş vucut ten rengine uyumlu olmuş. güle güle iyi günler de giy.
teşekkür ederiim
Güle güle kullan. Önemli olan senin beğenmen. Değişik bir imajın olur onla bence.
:) çok teşekkür ederim
Değişik bir tasarım. Sana da çok yakışmış zaten.
tekrar tesekkür ettim:)
Rica ederim. Hoşçakal.
Yandaki fermuarları anladım hadi onlar cep olsun. Ondeki o kocaman fermuar nedir? Yoksa... Yoksaaa... Harun abiii? :O :X
etek parçalı gibi asimetrik kesim, o fermuar da o yüzdennn
:) ben yine de acıklayayım dedm:)
aşağıdaki yorumlara göz gezdirdim olumsuz arkadaslara cidden takılmamanı söyleyebilirim kötü değilsin
teşekkür ederim:)
Güle güle kullan çok hoş :)) Ama bana fermuarlari fazla geldi ya ortadaki olsaydi b tek ya da yanlardakiler daha hoş olurdu :)
:) teşekkür ederim, haklısın
Çok hoş bence, güle güle giy. En önemlisi senin beğenmen. Sen sevdiysen başkalarının dedikleri önemli değil. :)
Hani etek nerde lan? ben kalçadan başka bişey nedn goremedım :D
:DDD etek de var iyi bak
yok yok sadece saglam fızıklı bırsının kalcası var orada :D
:)) teşekkürler
mesaj at :D
olabilemez :D
ama senı merak ettımmm :D Azcık ucundan at işte mesaj :D
olmaz :D
Bende bı umut hala mesaj atmanı beklıyorum yazık l*n bana :D
nasıl kombinliceine bağlı. bide o arkadaki elektrik süpürgesi borusumu:)))
evet :D
tamam ederim :D süpürge temizliğin simgesi :D
cidden çok hoşta öyle her yerde giyme benden sölemesi abi tavsiyesi bak cillop gibi oturmuş. d
:D özel aksamlarda giyicem zaten
Eteğin on numara ama g*tün ondan da güzel. Önce bayıldım sonra ayıldım. Yetmedi bir kez daha bayıldım. Saygılar sevgiler.
:))) teşekkür ederim
Zayıf olmana rağmen hakikaten kasa çok sağlam. Şans mı, spor mu, genetik mi?
şans ve spor :)
Herkes çok beğendi farkındasın di mi? :)
evet:)
E o zaman devamı da gelmeli bunu da biliyosun di mi? :)
gelmeyecek:)
Sebep? :)
Popo fazlasıyla dışarımı çıkmış?
Sanki zorla hapis etmiş gibi.
Sal onnları beybi.
ya kardeşim millete ne eteğinden senin ne kadar gereksiz sorua bak yeeaa. ama benim fikrim iğğğrençç olmuş bu kadar itici ve zevksiz olunamaz galiba.
ay sen ne anlarsın be. s. s. s
Bu soruya 289 cevap gelmiş ya :) düşün artık ne vahim durumda sitedeki üyeler :)))
gerçi benle şimdi 290 oldu :)
aynen :D günün sorusu olsa bu kadar cevap gelmezdi :D
aynen :))
Ortadaki fermuarıda İstanbulun 3. uncu koprusune benzetebılırız :) yakında giren cıkanın haddi hesabı olmaz.
uyuz
Sen o ortadaki fermuara vurulmuşsun ama çok abartı yani hoş değil kaba yapmışlar daha kibar olabilirdi
asimetrik kesimine bayıldım ben, o fermuar olmasaydı asimetrik olmazdı ama
Etegin modeli guzel de giyene gore degiskenlik gosterir.
Evet cok şık stiletto ayakkabilarla bir harika olur
teşekkür ederim de onlarla yürümeyi beceremiyorum:(
evet, boyumu cok kısa göstermeyenlerinden bulucam bir tane, tesekkürler:)
Fiziğini gayet güzel ve seksi göstermiş başarılı...
Tahrik edici bence yani geçer oyunu aldın benden :D
:D teşekkürler
kendin mi diktin. biçimi ve tarz olarak cok hoş ama farklı bir kumasa olsa daha ŞIK olabilirdi.
yok hayır aldım. kumas olsa cok basit olurdu kadife desen olmaz kot desen hic. deri en iyisi bence
deri oldugu belli değil likralı gibi gözüktüğünden ben farklı bir kumas olsa daha iyi olurdu dedim. aynen deriyse iyi
:) sağol
Azcık uzun olsaymış daha hoş durabilirmiş ama beğendim.
teşekkür ederim:)
Bu ne kız böyle
kötüymüş yani
piyasada okadar güzel etekler olmasına rağmen bunu nerden bulduysan.
yav ilk defa bir etege bu kadar para verdim nasıl begenmezsin. s. s. s
kaç para verdin :)
100 lira :D öğrenciye göre büyük para :D
neyse güzel güzel :)
Değiştirme imkanın varsa git değiştir derim ben :)
gece giycem kötü yorum yapmayın diyon zaten belli niyetin:D:D:Dfarketmz iy cık zaten sarhoş olcandan millet ona bakmaz:D:D
Önden güzelde yandan dar duruyor azıcık. Ama hoş yani beğendim :)
cok tesekkür ederiim:)
Rica ederim.
Bacaklarin ve kalcalarina uyum saglamis bence gayet güzel :)
teşekkür ederim :)
cok hos durmus.. fiziginiz bu tip etekler giymek icin ideal.. guzel bir kombinle ilgi odagi olursunz..
çok teşekkür ederim:)
yakismis;)
vücudunu çok belirgin göstermiş buda seni seksi yapmış güzel göstermiş bacaklarda güzel zaten 10 numara devam :D
O fermuar arkada mı olmalıymış ne :-D neyse güzel de benimde sarmalılar hoşuma gidiyor etrafından kısa bir bezi sıkı sıkı sarmış gibi ;-)
:)) fermuar olmasa asimetrik olmazdı
Olmasın demedim ki canım aynı şekilde arkada olsaydı daha pratik olmaz mıydı 😉
Kalçan geniş olduğundan bacak kısmı bol etekler daha çok yakışır sana..
etek, etek değil bildiğin gündüz giymelik jartiyer gibi. hayırlı olsun.
ahah neyse :D tesekkrler :)
Umarım o fermuarlar işlevsel değildir de aksesuar icabıdır. İşlevselse maganda kurbanı olabilirsin
öndeki işlevsel :)
Bu kadar yorum sayısına yazmazdım ama güzel olmuş hatun
hahah :)) teşekkür ederim o zaman
Güzelmiş etek oturmuş yani tasiyabiliyorsun kiyafeti :)
Oldukça hoş güzel bir kombin yapmayı başarırsan harika durur.
teşekkür ederim, inşallah:)
Guzel etek merak ettim fermuarlar susmu acinca ne oluyor
:) teşekkürler.
öndeki fermuar komple acılıyor, diğerleri süs :)
Sen begendıysen gerısı bos ben kesınlıkle gıydırmem
neden?
terzi kördü heralde fazla fermuar atmıs kanks
hahahaha cömert davranmış :D
Sana tam olmuş ama kalçaların fazla çıkmış gibi ratz olara beğenmedim işin doğrusu
olsun teşekkrler
fena değil, nasıl kombinledin? üstüne ve ayakkabı olarak ne giydin?
henüz giymedim dışarıda, bir de kombine karar vermedim:)
üzerine de dar bir gömlek veya şık blüz giymeni tavsiye ederim ama siyah değil açık bir renk seç. siyah ince çorap ve siyah yüksek topuklularla gecenin kızı olacaksın :)
ben de öyle düşünüyorum siyah giymem cok bogaz cünkü. corap düşünmemştim
bogar dicektim:)
üzerinize renkli bir renk seçince siyah ince çorap tam bir tamamlayıcı olacaktır ama :)
Bence bu tarz etek kullanmamalısın abaza çok dikkatli ol ve seni basenli göstermiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar