Beğendim
Beğenmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kelebek dövmesi güzel ama ne kadar tuttu çok uzun mu sürdü kelebek şeklinden 3 tane var uzun sürmüştür herhalde. Sinir uçları o bölgede yoğun oluyor diye biliyorum dövme işlemi sırasında zorluk çekmiş olabilirsiniz, dövme güzel ama 3 tane kelebek olması fazla bence neyse siz bilirsiniz. Şimdiye kadar hiç dövme yaptırmadım benlik değil ama başkalarından güzel durduğunu düşünüyorum. Herkeste olmasa da bazı kişilere dövme yakışıyor bu ara sırta dövme moda sanırım sırta dövme yaptıranı çok gördüm.
Dövme hoş duruyor vs baskasinne der başkası gözünde nasıl durur diye yaptıracaksanız hiç yaptirmayin. O dövme sizde anlamı olmalı sizin yujledigini bir anlamı olmalı i beğenmiş bu beğenmemiş diye yaotiriyorsaniz hiç yaptirmayin emin olun zamanla sıkılıp yaotirmasaydim diyeceksiniz. Ama. ona yüklediğiniz anlam var ise bu başkasının gozunde iyi ya da kotunilmasi hicbirseyi değiştirmez çünkü size göre onun bir anlamı bir hikayesi vardır. Ve şunu bilin siiznle birlikte o dövmeler mezara bile girecek... Dövmelerin için hiçbir zaman sormadım sormamda kimseyide ilgilendirmez bende anlamları var onlar bende anlamları ile güzeller kimseyi ilgilendirmez...
Evet hoş yaptırdığın yer de cidden çok hoş kadında dövmeyi yakıştırdığım yerlerden birinde ama yani Türkiye'de kelebek dövmesi algısı cidden bozuk olduğu için damga yeme ihtimalin... Bana sorarsan hoş tabi 😅
Güzel bence yakışır
Cevap
27Cevap
Yakışmış canım ama bence keşke biraz daha küçük yaptırsaydın 🙂 Ne kadar tuttuğu ve ne kadar sürdü bitmesi bende düşünüyorum
Çok hoş durmuş. Kelebek baydı gözüyle bakan tiplere kulak asmayın, zarif bir model.
Çok şık duruyor o tarz minimal dövmeler. Bence çok çekici.
Ne kadar güzel olursa olsun. Bir insan da dövmeyi yakıştıramıyorum.
Kelebek dövmeleri kadınlarda gerçekten güzel duruyor. Minimal olanlar özellikle :)
Güzel duruyor aslında sarmaşıkda olabilir kelebeğin alt kısımlarından giden sarmaşıklar 🤔
Daha estetik durabilir iyi bir dövmeciye yaptırılırsa daha güzel olacaktır.
guzel
senin icin bir anlami var mı ve neden orana yaptiriyorsun
çok tatli bence
Kelebek dovemesi sıkıcı
Gayet tatlış duruyor
Duruyor , zarif olmus
Bu klasik ama severim dövme genel olarak.
Bıraz kilolu olsaydın iyiydi
Güzel ve harika olmuş
Vajina üstüne de yapsan güzel olur
O vucuda ne yapsan hoş durur
Anlamını biliyor musun sen onun?
Güzelmiş yakışmış :)
Beğeenmedim.
Ben kaşar taze kaşar etkisi yapıyor ama güzel
güzel ama beldekileri daha çok seviyorum
harıka duruyor
Aslında hoş yani güzrl
Bence de hoş