Moda & Stil Bu taytların içine iç çamaşırı olarak nasıl ne giyiliyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Böyle bi tayt aldım aşırı rahat ama alırken içimdekileri bukadar belli ettiğini farketmedim ve istediğim şekilde giyemiyorum Güncellemeler+1 yıl https://pin.it/ztEdjjU Güncellemeler+1 yıl Neymiş efendim içine bir şey giymeymiş çoğu sapık müsveddeleri Bu taytların içine iç çamaşırı olarak nasıl ne giyiliyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Curiosus Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Oysho'nun dikişsiz tangoları var. Aşırı rahat yok gibi ve hiçbir şekilde belli etmiyor. Ben çoğu şeyin altına ona giyiyorum. 3 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 310 cevap paylaştı. sanirim dikissiz ic camasirlari mi ne vardı oyle bisey yani 0 0 Yorumla
sedatgöktaş Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl tanga giye bilirsin dantelli külot giyer isen belli olur ya da hiç giyme 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. Vajina dudakları belli oluyor Sevgilim de giyiyor 0 0 Yorumla
Ferahxy Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Camasir belli olsa ne olur 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Rahatsız ediyor beni Yorumla Ferahxy +1 yıl Çamaşır yani rahatsızlık 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Aşırı belli ediyor ve bu rahatsız edici bana göre Yorumla Ferahxy +1 yıl Himmm Yorumla Ferahxy +1 yıl Giymesen Yorumla Öylesinebiriiiiiiiii +1 yıl Sen öyle mi yapıosun. ? Yorumla Soran +1 yıl O da rahatsız edici Yorumla
Öylesinebiriiiiiiiii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Nasıl görünüyor bakabilir miyiz 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bakamazsınız Yorumla Öylesinebiriiiiiiiii +1 yıl Aaaaa ama neden öyle dediniz ki Yorumla Soran +1 yıl Öyle Yorumla Öylesinebiriiiiiiiii +1 yıl Çok kırıldım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Iyi kırıl hatta Çok yaşa umrumda değil Yorumla Soran +1 yıl G£b£r yazmıştım Yorumla Öylesinebiriiiiiiiii +1 yıl Hep beraber tatlım 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tahminim tanga da belli olur. String tarzı bir şeyler giymelisin. 0 0 Yorumla
angaraliabaz Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Sadece tanga cunku oburu belli olur yanlardan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hani göremiyoruz ki... 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Fotoğrafı koyamadan soruyu paylaşmışım farketmeden güncele koyacam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dmden at 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tabikide hayır Yorumla
ordinasyusvet00 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Giymesen belli olur mu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Giymeyince rahatsız ediyor Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl Ucuz tayt o zaman aldığın kalitelisi rahatsız etmez Yorumla Soran +1 yıl Kalitesi ile bi sıkıntım yok iç çamaşırsız olmak rahatsız ediyor Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl Hım tanga tarzı şeylerle belli olmaz ama Yorumla
suskunn33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Giyme sende nolacakk 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz öyle Yorumla suskunn33 +1 yıl Neden olmasin neden sebeb zaten giydigin daha cesurca Yorumla Soran +1 yıl Rahatsız ediyor Yorumla suskunn33 +1 yıl Dikissiz lazer kesim giy Yorumla
egerkan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Foto yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fotoğrafı koyamadan soruyu paylaşmışım farketmeden güncele koyacam Yorumla egerkan +1 yıl Evt gördüm o içliğin içine bir şey giyilmez bence ama babaanne stili yapabilirsin 5 kat ne giyersen giy Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Giyme 0 0 Yorumla
MuratZadeoglu Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl İcine degilde uzerine uzun penye giyeceksin:) 0 0 Yorumla
eaasln Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Hiç bişey giyme 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz öyle Yorumla eaasln +1 yıl Niye olmasın ki üstü bu uzun tişört tamam işte Yorumla Soran +1 yıl Rahatsız ediyor Yorumla eaasln +1 yıl İnce iç çamaşırı giy o zmaman en inceleri oluyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Oysho'nun dikişsiz tangoları var. Aşırı rahat yok gibi ve hiçbir şekilde belli etmiyor. Ben çoğu şeyin altına ona giyiyorum.
sanirim dikissiz ic camasirlari mi ne vardı oyle bisey yani
tanga giye bilirsin dantelli külot giyer isen belli olur ya da hiç giyme
Vajina dudakları belli oluyor
Sevgilim de giyiyor
Dikişsiz iç çamaşırı deneyebilirsin
Dikişsiz iç çamaşırı veya tanga.
Camasir belli olsa ne olur
Rahatsız ediyor beni
Çamaşır yani rahatsızlık 🤔
Aşırı belli ediyor ve bu rahatsız edici bana göre
Himmm
Giymesen
Sen öyle mi yapıosun. ?
O da rahatsız edici
Nasıl görünüyor bakabilir miyiz
Bakamazsınız
Aaaaa ama neden öyle dediniz ki
Öyle
Çok kırıldım 😂
Iyi kırıl hatta Çok yaşa umrumda değil
G£b£r yazmıştım
Hep beraber tatlım 😂
Tahminim tanga da belli olur. String tarzı bir şeyler giymelisin.
Sadece tanga cunku oburu belli olur yanlardan
Dikişsiz giy günlük ped de koyabilirsin
lazer kesim dikişsiz iç giyim
Gözükmüyor güncellemede
Gözüküyor
Hani göremiyoruz ki...
Fotoğrafı koyamadan soruyu paylaşmışım farketmeden güncele koyacam
Dmden at 😂
Tabikide hayır
Dikişsiz kilot giyiliyor
Aynı renks baksır giy içine işte
Boş ver göster sende icini
Giymesen belli olur mu
Giymeyince rahatsız ediyor
Ucuz tayt o zaman aldığın kalitelisi rahatsız etmez
Kalitesi ile bi sıkıntım yok iç çamaşırsız olmak rahatsız ediyor
Hım tanga tarzı şeylerle belli olmaz ama
Giyme sende nolacakk
Olmaz öyle
Neden olmasin neden sebeb zaten giydigin daha cesurca
Rahatsız ediyor
Dikissiz lazer kesim giy
Foto yok
Fotoğrafı koyamadan soruyu paylaşmışım farketmeden güncele koyacam
Evt gördüm o içliğin içine bir şey giyilmez bence ama babaanne stili yapabilirsin 5 kat ne giyersen giy
tanga ve g-string modellerini dene
tanga en iyisi
Giyme
Rahat ol bence
dikişsiz çamaşır
Giyme boş ver
tanga gıymelısın bence
Bende çok merak ediyorum onu
İcine degilde uzerine uzun penye giyeceksin:)
İade et
Hiç bişey giyme
Olmaz öyle
Niye olmasın ki üstü bu uzun tişört tamam işte
Rahatsız ediyor
İnce iç çamaşırı giy o zmaman en inceleri oluyor
İpli bikini
tanga veya stribg