bu büstiyer nasıl duruyor sizce hafif balık etli olduğum için kararsız kaldım 

Varoş duruyor
Hoş duruyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Özel olarak diktirsen bile sen daima "varoş" görüneceksin! 🤮🤮 İyi ki yüzünü kırpmışsın, zira "varoşluğun" miri olduğun🤮🤮 tescillenmiş olurdu.🤮🤮 Varoşmuş senin gibilerini özgürlükten sınır dışı etseler keşke 'siz kokoşlar midemi bulandırıyorsunuz!'🤮🤮
Ben hiç beğenmedim açıkçası. Büstiyer zaten iç giyim olduğundan transparan olmasını gereksiz buluyorum. Onun yerine dantelli olabilirmiş.
Rengi çok güzelmiş ona lafım yok tabii.
Cevap
99Cevap
tamam sensin inandık
www.google.com/search
Bence fiziken bir problem yok fakat büstiyerin kendisi hoş olmadığı için kötü görünüyor. Çok daha güzel büstiyer modelleri var onları fiziginde problem yaşamadan gayet güzel giyebilirsin. Kombin edilen pantolonda olmamış.
Hangi bustiyer?
Şaka şaka sende güzel durmuş ama her yerde de giyilmez, hele de bu havada brrr düşününce bile üşüme geldi..
hoş ama dışarda dolaşılıcak bir şey değil ev içinde eşin ve sevgilin için daha iyi durur şahsi görüşüm dışarısı için pek hoş durmayacağını düşünüyorum
Boyundan ipli olsa daha çok yakışır bence. Balık etlisin diye mi karın kapatan aldın. Bence pek de etli değilsin..
Beğendiysen varoşluğuna kim karışır! Takma kafana güzel durmuş, seksi ve hanımefendi bir tarzı var. İrite edici bir yanı yok 👍…
İddialı ve hoş durmuş, kolyenin manevi değeri yoksa gümüş veya pırlanta türünde zarif bir kolyeyle daha hoş duracak bence :)
Göğüs kısmı tamamen siyah kaplı olsaydı transparan çok göz yormazdı. Bu şekilde ben sevmedim. Eğer karın kısmında olsaydı tek o zaman daha iyi olurdu.
Ne varoş ne hoş. Gereksiz fazla iddalı. Şu Bella hadidin son Podyumda Giydiğine benziyor. Kadın manken olmasına rağmen Gereksiz iddalı gözüküyordu.
Abaza erkekler hos bulurken modadan ve fizikten anlayan olmaz der. Pentiden bustiyer bakip ustine ceketle daha şık durur. Bustiyer uzerine bisey giymen gerek patates gibi gezilmez
Hafif balık etli derken baya kilolusun ve bu bustiyeri taşıyacak göğüs fizik yok sende ayrıca yaptığın kombin de berbat
Sen bi giy üstünde görelim ona göre söyleriz. Herkeste farklı durur şimdi bu..
🤣🤣
Sen mi hafif balık etlisin? Cidden farkında değilsin ama sen zayıflıktan ölüyorsun
Berbat görünüyor transparan kısmın hiçbir anlamı yok adsgshfjf
memelere güneş gözlüğü takılmış gibi. hoş meme de yok ya...
Kendine daha yakışan bir şeyler seçebilirsin. Bence yakışmamış.
Modami drgil mi bilmem ama komik. Gercekten birini oyle gorsem gulmuyorsam kalbi kirilmasin diyedir.
Bunun varoşlukla ne ilgisi var? Bir şey güzelse güzeldir değilse değildir.
Bence güzel
Kıyafetin varoşu olmaz, taşıyamayanı olur
Kişiden kişiye değişir üstünde nasıl durduğuna bağlı
Yani bana biraz klasik geldi, çok var böyle giyinen...
Yorumlara aldanma hos ve guzel bi kac saatligine alabilirim
Evde partnerine karşı hoş olur ama dışadıda boş olur
Erkek gözleri bayram etsin gitin giyiştirin olmayanlara ödünç verin taksın memelere çıksınlar a dostlar
artık nasıl olur kendi bilir
Varoş değil ama hoş durmamış. seninle balık etli olmanla falan alakalı değil ben beğenmedim sadece
bence çok hoş duruyor ama siz kendinize yakıştırdıysanız diğer insanların ne söylediğinin bir önemi yok
Kimin taşıdığına göre değişir, neyle kombine edildiğine göre değişir. Düz bir tişört bile herkeste çok farklı duruyor. İnsanın saç seklinden, ten rengine kadar “varoşluk” değişiyor.
Bence blazer ceketle ve birsürü kolyeyle orayı güzelleştirebilirdin böyle bomboş bi kıyafet yani esprisi yok hiç
Gözluk takmış insana benziyor git kendine çeki düzen ver aypdır
@Arsheあ sus.
@Arsheあ hayir yok.
Güzel kadın ahlakından tanınır kullarından utanmuyorsun hic olmassa allahtan utan
Şirinevler eskortu gibi
Helal olsun 🙂
Önemli olan senin beğenip beğenmemen
Cok seksii nerden bu?
Berbat ve çok abartılı.
Çıplaklikta Keramet Yok bebeğim
Demode ve ne yazık ki oldukça varoşumsu.
Çok kalitesiz emanet gibi duruyor
Güneş gözlükleri gibi
Ben pek sevemedim.. Keyifli günler..
Büstiyer değilde düşünce olabildiğince varoşşşş
Kıyafette varoş ne demek?🙂🙂güzel durmuş üstünde
taşıyana bakmalı🤷hoş.
üstü süper alt hiç yakışmamış
direk dans mı yapacaksın? o zaman uygun.
Yooo gayet hoş görünüyor
Siyah ve transparan detaylı. Muhteşem.
Cekici hosda canim altida dar olsa uyumlu olurdu
Mühendis hanım neler yapıyorsun öyle 🔥🔥🔥
fantezi için iyi tövbe estağfurullah bu ne be
İçindeki çok hoş bğstiyer değil
gogus kısmı hos degil
Üst güzel ama alt kötü
Yani daha uzun olsaydı güzel durabilirdi
Fazla açık bir büstiyer beğenmedim
Giyildigi yere göre değişir bu soru cevabı 😀
Daha kötüsünü görene kadar en kötüsü sizinki
Göğüslerini biraz destekle daha hoş durur
bence çok dikkat çeker öyle
@Arifolananlar26 kıskanır mısın sen
tabikide çook hemde
@Arifolananlar26 rahat bırakın şu kadınları artık ya. Ne istiyorlarsa giysinler
kendine güvenen kısıtlamaz rahat bırakır, ayrıca yanında giymez sen yokken giyer yeter ki istesin.
@siyahcorap katılıyorum canım buna
her kadın beğenilmek arzu edilmek ister, kadın kendini çekici ve seksi hissederse erkeğini o derece mutlu ve tatmin eder. ilk zamanlar bende kıskançtım ama kıskanmayarak daha renkli bir cinsel hayatım olduğunu fark ettim ;)
Tül gibi olan kısmı beğenmedim
kaç kilosun ve nerede giyeceksin?
hoş duruyor un ötesinde çok seksi.
Çok kötü görünüyor bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?