Özel olarak diktirsen bile sen daima "varoş" görüneceksin! 🤮🤮 İyi ki yüzünü kırpmışsın, zira "varoşluğun" miri olduğun🤮🤮 tescillenmiş olurdu.🤮🤮 Varoşmuş senin gibilerini özgürlükten sınır dışı etseler keşke 'siz kokoşlar midemi bulandırıyorsunuz!'🤮🤮
Bence fiziken bir problem yok fakat büstiyerin kendisi hoş olmadığı için kötü görünüyor. Çok daha güzel büstiyer modelleri var onları fiziginde problem yaşamadan gayet güzel giyebilirsin. Kombin edilen pantolonda olmamış.
Abaza erkekler hos bulurken modadan ve fizikten anlayan olmaz der. Pentiden bustiyer bakip ustine ceketle daha şık durur. Bustiyer uzerine bisey giymen gerek patates gibi gezilmez
Abaza erkek denmez ona ihtiyacı olan insanlar vardır evlenmeyip artık ihtiyaclarini gidermek isteyenler bunun cinsiyeti yoktur abaza diye sen gibilerine denir. Aynaya bak
Kimin taşıdığına göre değişir, neyle kombine edildiğine göre değişir. Düz bir tişört bile herkeste çok farklı duruyor. İnsanın saç seklinden, ten rengine kadar “varoşluk” değişiyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence blazer ceketle ve birsürü kolyeyle orayı güzelleştirebilirdin böyle bomboş bi kıyafet yani esprisi yok hiç
her kadın beğenilmek arzu edilmek ister, kadın kendini çekici ve seksi hissederse erkeğini o derece mutlu ve tatmin eder. ilk zamanlar bende kıskançtım ama kıskanmayarak daha renkli bir cinsel hayatım olduğunu fark ettim ;)