İşyerinin belirlediği giyim tarzı veya giyim serbestliğine aykırı değilse bir sorun olacağını düşünmüyorum. Ben çalışmalarıma şunu söylerim genelde : Çıplak ve çarşafla gelemezsiniz gerisi size kalmıştır. Bu sebeple çalışanlarım giydikleri ya da giymediklerinden kendileri sorumludur. Bu kadar net...
Kendini ne giydiğinde rahat hissediyorsan onu giymelisin. Kıyafet insan ruh halini direk yansıtır. Bu sebepten ötürü ruh halin neyse o tarz giyinmelisin.
Kırmızıyı günlük hayatta bir tişörtte dahi kullanırım. İddialı bir renk olduğunu düşünmüyorum. Bana göre abes kaçan renklerin başında neon renkleri geliyor.
Fotoğrafta yakışmış ve ben öyle dekolte görmediğim için şahsen kaçmayacağını düşünüyorum. Amaa bunda dekolte yok fosforlu sarı giyeyim demek bence abes kaçar.
Renk tek başına yetersiz. İddaali olması için giyen kişinin enerjisi, dekolte kombin ve kıyafet foktorleride önemli. Ben fotoğraflarda ekstra bir iddia goremedigim için öyle dedim. Kolay gelsin
Ağzını yaya yaya, her önüne gelen kadına sarkan adama tepki adamlıktır beyfendi. Almışsın telefonu eline acaba kime sarksam diye tetikte bekleyen herif ban boş olmaktan bahsedemez. Saçma muhabbetinden kaliten ortada.
@pllyna Evet kesinlikle sizin kaliteniz çok belli oluyor sizin seri özel imalat sanırım yazılanı anlamayacak kadar beyinsiz üretimsiniz boşu boşuna uzatmayın artık sizin beyninizi bildiğiniz anladığıniz yere montajlamislar
Saçmalıyorsun hala. Sen bir kere utan. İşyerindeki kadınlara sarktığın imasında bulunup hala bana pişkin pişkin cevap yetiştirmeye uğraşıyorsun it herif!