şu gecelik işlerini anlamıyorum ya, niyete girdiğinizde nasılsa bir şey kalamıyor üstünüzde ne diye tül gibi şeylere para harcıyorsunuz :D Seksilik için demeyin sakın ben sevdiğim kadın ağzı burnu ketçap içinde kumpire gömülmüş haldeyken bile seksi buluyordum :D
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Daha bir bakımlı daha da güzel gösteriyor bence bu tarz kıyafetler.
boşverin bunları ya salaş bir eşofman, peluş terlik dağınık saç hatta gözde çapakla bile güzel görene hep güzel görünürsün zaten :)) Ben hep güzel gördüm onu en azından
Güzel sevmissin demek.. Bunlar işin sus kısmı zaten. Seven her türlü seviyor. İnşallah benim de karşıma beni seven biri çıkar. Hiç sanmıyorum ama neyse
Güzel sevince bir şey olduğu yok cidden. Hep kaybeden seven taraf oluyor. Güven kismi çok zor. Kırılan birşeyin onarmasi çok zaman alabiliyor. Aslında bir yandan da tamamen karşımıza çıkacak insana da bağlı
öyle de korkuyorum artık. çok üzüldüm çünkü, aylarca toparlayamadım yeniden aynı şeyleri yaşamaktan korktuğumdan yakınlık kurmuyorum kimse ile. Bu yüzden belki iyi gelecek insanları da haksızca uzak tutuyorum kendimden.
Bana hitap etmedi ama içine sindiyse al. Ama unutma o Fotodaki profesyonel ışık ile çekilmiş o tür griler çok açık tende ya da güneşte bronzlaşmış tenlerde vs sırıtıyor gerçek Hayata genelde.