Çıplak elbiseler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Merhaba,

Her ne kadar bu elbiselerin bu mu moda bir modernlik adı altında hoş göründüğünü söyleyen insanlar olsa da, aslında kadınların vücudunu pazarlamanın modern bir yol olduğunu düşünüyorum. Çünkü inanan kadına Allah kadını tesettürü emretmiştir, eşinden başkasına da mahrem yerlerini görmesini yasaklamıştır. Ama ne yazık ki bırakın bugün mahremiyeti insanların utanması olmasa çırıl çıplak gezecek.

Müslüman bir kadını asıl güzel yapan kıyafet budur. Ama İslamiyeti tercih etmeyen insanlara da diyecek sözüm yoktur.
İnsanların öyle düşündüğü gibi yok 4 tane kadınla evlenen erkek kafasında İslam düşüncesi olan kadınlar aslında İslam dini sizin O gördüğünüz sarıklı sakallı adamlar değil sizi böyle insanlara malzeme olmaktan koruyan size değer veren bir dindir.

28.02.2022 Pazartesi Saat 18.00

#KurtBeyazı

#modakoleligi
Güncellemeler
+1 yıl
İnsanlar anlamak istedikleri şekilde soruya anlamayı tercih ediyorlar bizim buradaki anlatmak istediğimiz kadınlara belli kalıplara sokmak değil ya da insanları giyim kuşamın dan dolayı yargılamak değil isteyen istediğini yapabilir Benim ailemle tesettür romanda var başı açık olan da var içki içen de var anlatabiliyor muyum?

Burada aslında kadına verilen değer anlatmaya çalışıyorum ama maalesef siz kadınlar çıplak giyinmeyin normal kabul ettiğiniz için erkeklerin ağzının suyu akarak bakması hoş
Güncellemeler
+1 yıl
Yüzden de sormuş olduğum soru sizin gibi zihniyet sizleri rahatsız ettik kusura bakmayın ama şurada ki cevap veren insanlar benim ne demek istediğimi çok daha iyi anladı ayrıca gereksiz yorumları da kaldırıyorum