Yahu kadınların çantasında hiç 3 şey olur mu😃 onların çantası Survivor çantası gibi. Say say bitmez. Ve bekar kadının farklı evli çocuklu kadının cantasi da farklılık gösterir ☺️
Kadınların çantaları o kadar dolu ki kendileri bile telefonlarını çantaya koyunca bulamıyorlar. Arıyorsun açmıyor. Aradan yarım saat geçiyor neden açmıyorsun sürekli aradığım hâlde diyorsun. Çantamdan telefonu bulamadım diyor.😀
Arabam yok, bu yüzden anahtarı da yok. Kullaklığım yok. Sigara içmiyorum. Cüzdanım çalındı diye artık cüzdan da taşımıyorum. Bu saydıklarının arasından sadece kandili kutluyorum 🤣
Hayır spor çantası var bel çantası takmam ne o öyle dayılar gibi 😂 Fitness çantam var hepsi içinde her şeyden mevcut evet parfüm yüz kremi deodorant cımbız göz kalemi 😂 tarak bunlar
Burçlara fazla takılma yanıltırlar karakterde bitiyor iş Ama sende iyi gömdün beni hee üstüme alınmadım yalnız 😄 Kendine laf söyletmem haklıysam esprili miyim olabilir kendini beğenmiş değilde özgüven diyelim 😄
Valla ben birinin çantasını asla kurcalamak ama muhtemelen ruj oje ve parfüm kadınlara özgü.. ben sade takılan biriyim hicbirseye bagimligim yok.. cüzdan tek yeter vede telefonAma normal erkeklerde sigara şart çakmak vede cüzdan
Kadınların yanından eksik etmediği şeyler o kadar fazla ki, çantaları genellikle dambıl ağırlığında ve çantada bişey aramaya kalksan arama kurtarma ekiplerini çağırmak lazım 🤔
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Kadınlar, erkeklerin yanından eksik etmediği üç şey, Erkekler kadınların çantasından eksik etmediği üç şey söyleyebilir mi?