Bu Yakınlarda yani 5 gün bundan önce Baküye gittim. Super Güzellikte bir şehirdi. Neyse. Azeri Kızları Güzel derlerdi ama inanmazdım :) super güzeller. Kara saç kara gözler. sarışın ve renkli gözlülerde vardı, ama azdı. Boyları ve duruşları superdi. hava 31 dereceydi ve kızlar çoğunlukta şort giymişti. ama bizdeki gibi kaşar muamelesi yapılmıyordu :) yani herkes kendi işiyle uğraşıyor yani. Erkeklerde çok yakışıklıydı. fakat çoğu sarışın ve renkli gözlüydü. bir Türkiyeli gördüm ve sordum, neden erkekler böyle sarışın deye, oda şakayla Rus anneleri doğmuş onun için dedi :) Rusdan olan Rusa benzer dedi :) sora Genceye gittim (2ci büyük şehir). Bu şehir super güzeldi. Hayran Kaldıma Şehre. Neyse. burada Tam Farklıydı. burada Çoğu Sarışın ve Renki gözlüydü. Kopya Rus, Ukranlar gibi. Super Kızlardı :) boylarıda Rusların boyu gibiydi. bura çok serindi 16 dereceydi. Neyse :( bir millet 2 devlet derler ama benzetemedim çokta bizlere. Azeri kadınları Neden Bu Kadar Güzeller? Kıskandı l*n :( Herkese +1. Yorumlarınızı bekliyorum.azeri kadınazeri kızlarıazeri güzellerazeri kadınları
Azeri Kızları Neden Bu Kadar Güzel? Kıskandım Haa (Resimli)
Evet oyleyizdir:) ama sarisin cok digil. gencede ruslar cok onlar uzun ve sarisin oluyolar. ben turklere benzedigimizi dusunuyorum. aa bir de o fikre katiliyom siz Baku ve Gencede olmussunuz onlar zaten en guzel sehirleri. digerlerinde durum pek iyi diyil. yalniz baskenti guzellesdiriyolar. millet olarak cok sicakkanli milletiz. ama yasam sartlari felan cok zor.
Evet amerika tüm Türk ülkelerine el atmış ve ülke yöneticileri abd tarafından belirlenip iktidara gelmeleri bir oyun ile sağlanıyor millette biz seçtik sanıyor meselenin aslı öyle değildir ve tüm Türk ülkelerinin başında bir İslam deccali var adeta ve ülkelerin ayrıca milletin gelişip zenginleşmesini engellemek için gelmişlerdir bunu neden anlayamıyorsunuz ey Türk toplumları?
sen bide diğer şehirlerine git... aşırı geri bir ülke.. yani türkiyenin 80li yıllarının sonunu yaşıyor orası.. sokaklarda murat 131ler var. erkek üstünlüğü çok ağır bir şekilde hakim. kadınlar 2. planda Türkiye ye çok fazla özeniyorlar ama şartları el vermiyor...
6
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Turkiyeye Ozenmiyolar. Turkiyeyi Seviyolar ! Sizin gibi mankorluk yapmiyolar bu kadar yapilanlara karsi !
Siz türklerin özgürlüğü kaçıncı yıllara dayanıyor! Azerbaycanınsa özgürlüğü elde edeli 80 yıl oldu. Ne bekliyordunki? Ülkeyi geliştirmek çok mu kolay sanıyorsunuz? Ve size özenmiyoruz sadece türkleri seviyoruz!
@forever_young neden yanlış anlaşılıyor anlamıyorum. bizlerde azerileri çok severiz ama azeri müzikleri dinlenmez lo9kantalarda, taksilerde.. ben azerbaycanda yaşarken türkiyede yaşıyor gibiyim. tek farkı konuşurken dili. taksiye biniyorum türk müzikleri, lokantada yemek yiyorum türk kanalları.. bu kötü değilki özenebilirsiniz, örnek alabilirsiniz zaten rusyayı örnek alacak haliniz yok? ama yalanda söyleyemem, sadece izlenimlerimi söylüyorum ben, genceyle bakü arasında resmen 50 yıl var görünen köy klavuz mu ister.. benimkisi sadece bir turist görüşü ;)
Asıl sen yalnış anlıyorsun biz türk dizilerini daha çok izliyor ve seviyoruz türkce şarkılar daha enerjik evet biliyorum aralarında tahminen 50 yıl kadar fark var ama oda düzelcek buna özeniyorlar falan demeyin sadece seviyoruz özenmek kavramı ayrı özenmek kıskanmak gibi bir şey biz sizi kıskanmıyoruzki sadece seviyoruz ama bazı türkler bize kaşar, kendini beyenmiş, geri kafalı falan diyorlar ve bu çok ağırımıza gidiyor😞
@forever_young bizde özenmek kıskanmak demek değildir ama örnek alıp ona benzer şekilde yapmaya çalışmak demektir... görüş farklılığında sizde haklı olabilirsiniz ama yerinde gördüğüm için fikrim değişmiyor... iyi geceler
Ya allah aşkına genelleme yapma türklere özeniyorlar bir git bizden pek farkı olmayan bir millete özenmem sizin aptal dizilerinizi izleyip aa türkiye çohğğ iyi demiyorum haberler kanallarınızı 2dk izleyip bizde olan mallar onlarda da var diyorum şimdi ben tüm türk erkekleri abazadır desem genelleme yapmış olurum ama demiyorum çünki herkes aynı değil
azerbaycan'da rus nufusuda fazla, çoğu insan ruslarla felan evlendiği için kızlarıda aynı onlar gibi çok güzel oluyor, bide türkiyedeki gibi etnik unsurlar yok orda, azeri (oğuz türkü) ve rus var sadece o yüzden, hatta çoğu azeri kendini saf türk görür türkiyedekileri görmez
Bence o kadar güzel değiller. İstanbul kızları daha bakımlı ve makyaj konusunda ileri seviyede. Azeriler bizi seksenli yıllarımızdan takip ediyor bu konuda.
7
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende Oyle Biliyodum ama BOYLE DEYIL :) Bende Sasirdim
Çünki biz filli boya değiliz. az makyaj yapmayı seviyoruz. Modellerimiz bile türklerden az makyaj yapıyor. Siz neden azerileri sevmiyorsunuz? Biz size ne yaptıkki?
@forever_young Ahsjjdjdjejeje Azerbaycan kızları güzel falan değil çoğu botoks ve estetik güzeli yani senin gibi her yeri yapılı makyaj ve lens filtre... Güzel olanları az ya da Rus melezi. Daha düne kadar kaşlarınız birleşik gözleriniz mor geziyordunuz dbdbdb Türk kızları bembeyaz hokka burunlu uzun boylu fizikleri güzel yeni nesil bomba gibi ve emin ol azeriler kadar botoks delisi değiller. İzmir'e Balıkesir'e Bilecik'e Tekirdağa Aydın'a Muğla'ya Antalya'ya gelin de kız neymiş görün;) biz size ne yaptık kısmı ise bizim iç işlerimize karışmayın Tayyip yalakaligi yapmayın bizim kızlarımızın iffetine tipine makyajına laf atmayın sosyal medyada. Boş demogojini kimseye faydası yok😏
@TheLastSamuraiGirl ya her yerin guzeli cirkini var... Bu kiskanclik niye... Ben Turkiyede oldum evet nufus cok ve sizde baska milletler de cok.. Yani kaniniz baya karishmis... Yani tam turk diyilsiniz rum, arab, ermeni ve baska. milleerin karishigisiniz... Bizede o kadar karishmadi... Guzelin vatani olmaz.. Iklim ve baska sartlar insanin guzelliyinde rol aliyor... ic ve dis etkenler.. Bu kadar kiskanclik yapmayin bence...
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
32
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Azerbaycan kadınlarının güzelliği sıkça övülen bir konudur ve birçok kişi tarafından dikkat çekici bulunur. Bunun arkasındaki sebepler kültürel, genetik ve coğrafi faktörlerin birleşiminden kaynaklanmaktadır. İşte Azeri kadınlarının güzelliğine dair bazı nedenler:
1. **Kültürel Çeşitlilik**: Azerbaycan, tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Bu durum, Azeri gen havuzunun oldukça çeşitli olmasını sağlamıştır. Özellikle, tarih boyunca Persler, Türkler, Ruslar ve diğer etnik gruplar arasında karışımlar olmuştur.
2. **Genetik Çeşitlilik**: Azerbaycan'daki genetik çeşitlilik, insanların farklı fiziksel özelliklere sahip olmasına neden olur. Kara saç ve kara gözlerin yanı sıra, sarışın ve renkli gözlü bireylerin de bulunması bu genetik çeşitliliğin bir sonucudur.
3. **Doğal Güzellik**: Azerbaycan kadınları, doğal güzelliklerini ön planda tutar ve abartılı makyajdan kaçınırlar. Bu doğal görünüm, birçok kişinin ilgisini çeker.
4. **Moda ve Giyim**: Bakü gibi büyük şehirlerde yaşayan Azerbaycan kadınları, modern ve şık giyim tarzlarıyla dikkat çekerler. Bu da onların cazibesini artırır.
5. **Sağlık ve Bakım**: Sağlıklı yaşam ve kişisel bakım, Azerbaycan kültüründe önemli bir yer tutar. Beslenme, spor ve cilt bakımı konusundaki özen, Azeri kadınlarının görünüşlerine yansır.
6. **Coğrafi Faktörler**: Azerbaycan’ın farklı iklim bölgeleri, insanların farklı fiziksel özelliklere sahip olmasını etkiler. Örneğin, serin iklimde yaşayan insanlar genellikle daha açık tenli ve açık renk saçlı olabilirken, sıcak iklimlerde yaşayanlar daha koyu tenli ve koyu saçlı olabilir.
Sonuç olarak, Azerbaycan kadınlarının güzelliği, genetik çeşitlilik, kültürel faktörler, doğal güzellik anlayışı ve kişisel bakımın birleşiminden kaynaklanır. Bu durum, ziyaretçilerin dikkatini çeker ve hayranlık uyandırır.
Azeri kadınlarına bayılıyorum çok tatlı çok ince hoş kibar ve anlayışlılar bizim Türkiye kadınları gibi burunları havada değil kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmıyorlar ve erkeğine değer verip saygı duyuyorlar bizde ise durum içler acısı ve acınacak halde, Bekarım ama Türkiyeden bir kadın ile asla evlenmeyi düşünmüyorum azeri olur nogay olur tükmen olur tatar kırgız ne olursa ama kendi ülkemden asla evlenmem ve kendi ülkemde de yaşamak istemiyorum her şey çok kötüye gitti toplum olarak kurbanlık koyun gibi sessiz kaldık çok az bir kesim bu zulme ses çıkarttı onlarda ya öldüler ya da cezaevlerine tıkıldılar lanet olsun böyle sessiz ve tepkisiz bir topluma...
Daha bunlar neki Azerbaycan kızlarını orada görmek gerek. oyle güzeller varki Adriana Lima bile gölgede kalır sadece tanınmıyorlar. ben Türkiye'de 2yıldır yaşıyorum daha 1tane kız gormedim orada gordugum guzellikte. calıştıgım iş bile milletlere ilgiliydi degil Türkler işimle ilgili gören Rus Ukraynalı ve hatta ermeni bile ovguler yapıyordu surekli, bende hep gurur duyarak Azerbaycanlı oldugumu soyluyordum. dedigim gibi uzaktan Turkiyenin 80ci yılları gibi demekle olmaz. Azerbaycanın guzel ve bakımlı kızları aşırı guzel oluyor. Turkiyedeki gibi sıradan degil
Ahsjjdjdjejeje Azerbaycan kızları güzel falan değil çoğu botoks ve estetik güzeli yani senin gibi her yeri yapılı makyaj ve lens filtre... Güzel olanları az ya da Rus melezi. Daha düne kadar kaşlarınız birleşik gözleriniz mor geziyordunuz dbdbdb Türk kızları bembeyaz hokka burunlu uzun boylu fizikleri güzel yeni nesil bomba gibi ve emin ol azeriler kadar botoks delisi değiller. İzmir'e Balıkesir'e Bilecik'e Tekirdağa Aydın'a Muğla'ya Antalya'ya gelin de kız neymiş görün;) Adriana diyor bide 🥴
Dostum yorumun çok iğrenç derdini anlamadım. İki taraftada da güzeler var tamam sen neden birden insanları aşağılıyorsun? Eski sevgilimin %80 yapaydı ama güzeldi yani meraklılar çok burada . Yani 2 tarafta aynı abartma Kardeş diyorsan 2 tarafada öyle davran.
Aşırı geri felan derken yalnis anlama seninnsitanbulunda bile sapik supugunbbas almış gidiyor hele ankarani ooo hiç demiyorum başka sehirmi simi bile kayb olmuyor ama biz boyle ileri kafaliyiz diyorsunuz ya Azerbaycan'a gittiginizde size sapik gibi bakıyorlar bakmadiginiz karı kslmiyor türk olmasanız ağzınıza sicarlsr o kadar ama bizde kardeşlik muamrllesinguclu olduğu içinsizinde karı kıza duskin olduğunuz icinnsesimizi çıkarmıyorum hangi ileri kafaliliktan gelan söz ediyorsunuz kadinlsriniza bı dönün bakın Allah aşkına yaa otobüse metroya bile ter kokusundan girilmiyor bırak şortlu gorseniz ne yaparsınız bir daha Azerbaycan ve Azerbaycan kizlari hakkında konustugunuzda 100 kere düşünün Sizde haklısınız bu yorumları yazanlarin cogu hiç bir Azerbaycan kızı size tiyrm almamıştır ondandır😃😃😃oy kıyamam yaaa
Ahsjjdjdjejeje Azerbaycan kızları güzel falan değil çoğu botoks ve estetik güzeli yani senin gibi her yeri yapılı makyaj ve lens filtre... Güzel olanları az ya da Rus melezi. Daha düne kadar kaşlarınız birleşik gözleriniz mor geziyordunuz dbdbdb Türk kızları bembeyaz hokka burunlu uzun boylu fizikleri güzel yeni nesil bomba gibi ve emin ol azeriler kadar botoks delisi değiller. İzmir'e Balıkesir'e Bilecik'e Tekirdağa Aydın'a Muğla'ya Antalya'ya gelin de kız neymiş görün;) Tayyip yalakaligi yapmak istiyorsanız gelin Türkiyede yaşayın aw buraya gelip milleti dolandırıp çirkin yurdum erkeklerini kandırıp eskortluk yapiyonuz dbdbsbsbsbs
Azeri bir arkadaşım var. İçli dışlıyız. Kocası karısına çok fazla önem vermiyor. Kafa uyuşmazlığı var. Erkekleri karılarına çok önem vermiyor. Yani ortam bulup konuştukça , karısı neden evlendiklerini bile bilmiyor. Kıcası karısına oldukça soğuk davranıyor. Karısı bana aslında benim kafa yapım seninle aynı diyor. Tabiki , Allah gönlüne göre versin diyorum. Kadınları çok güzel ama güzel olup umduğunu bulamayan kızları var. Erkekleri çok esnek değil.
turk kizlari hangi ulkede olursa olsunlar guzelikte ustlerine yok bence, azeri kizlara bende bayiliyorum,, beraber calistigim 2 bayan arkadasim var azeri sahane insanlar, cok cana yakinlar, gelecek yil bende gidecem insl.
Senin annenle zina eyleyeyim bro bu ne iğrenç yorum aq. Haklısın bazı insanlar ruslarla evlendi ama şu an Azerbaycanın dili dışında hiçbir şeyi ruslar tarafından asimile edilmedi. O zamanlar ruslarla evlenenlerin çoğu şuanda Rusyada buradakilerde zaten kadın tarafı rus. 2 yıldır Azerbaycandayım senin gibi kardeşim görmedim
Azeri olmadığına eminmisin sen, iki dilide karıştırıp yazıyorsun da bence azerisin sen :) Azeri erkekleri sarışın ve renkli gözlü birde yakışıklı bu çok ilginçmiş.
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Beni Yalan Bozar ! gorduklerimi sizinle paylasiyom ! Ben OzbeOz ISTANBULluyum !!!
BRE bacım ÇOCUĞU AZERBAYCANDA 10 LİRAYA ANANI BİLE SİKEMEM. ananın çiçeğine teletabinin antenlerini sokar göbeğindeki televizyondan ulusal p*rno yayını yaparımananı özgürlük heykelinin yanmayan meşalesinde * şehri duman ederimhollywood bulvarında donla gezen ananın çiçeğine topuklu ayakkabı sokayımananı ikiz kulelerinin yedinci katına cıkartır çiçeğine uçakla girerim.. ananın o dazlak kafasına teflon tavayla vurur sersemletir severim. ananın buruşmuş çiçeğine tefal ütü basar dümdüz ederim. ananın çiçeğine windows 7 kurar mavi ekran hatası verinceye kadar severim. ananın çiçeğine telefon kablosu sokar paralel hattan bacını sever tangasını arayan ananın kafasını dolap kapagına sıkıştırır müjde ar gibi * inmediği icin yüzme bilmeyen ananı büyük pasificte 1 ton boşalan beyaz balinalarla beraber-- * olimpiyat yüzme şampiyonasında altın madalya kazandırırımkırmızı eşarp giyip ormanda kırmızı başlıklı kız gibi takılan anana kurt gibi yaklaşır çiçeğini param parça ederimmmpikachuuuuuuuuu diye camdan atlayan sipastik ananın çiçeğine poke topu fırlatırımananı balbasaurun sarmaşık kırbacıyla dolar pikacuyla kanka olur veririm elektriğiedisonla kanka olur ananı fakir mahallenizde yanmayan sokak direğine bağlar bamyaya bamyaya trafoyu patlatırımhani benim gençliğim nerde diyen bacım cocugu seni. tavşan kostümü giyip fotograf cektirince kendini playboy dergisinde kapak sanan ananın çiçeğine evdeki elektrik süpürgesini sokarımananla karşılıklı salsa yaparken piste takla atarak giren bacım cocugu kardeşini popon severim.. ananla karşılıklı sevişirken ay çekirdeği cıtlatırım kabuklarını babanın suratına fırlatırımevde göbeğini yere deydirerek sınav cekince kendini atletik sanan abini popon seveyim... saclarını arkaya tarayınca kendini tarık akan sanan babanıda popon seveyim...
Okadar iciniz fesatki. burdaki kızlarla karıştırıyorsunuz. eşim Türk. hep ne diyor biliyormusun? İyiki burdan kız sevmemiwim Azerbaycan kızı sevmişim. Çünki Azerbaycan kızları genelde hem akıllı hem guzel hemde çok cok daha saygılı tripsiz oluyorlar!
@GunelEmre erkek yalakası ataerkil Zihniyetli kendini savunamayan hayatını kocasına adamış muteassip geri kafalı kadınlar olduğunuz için çirkin ve baskıcı Türk erkekleri sizi çok seviyor djdndndndn Yani keramet sizde değil 😂
@Fahri688 kaç yaşındasın kardeşim ananın çiçeğine teletabinin antenlerini sokar göbeğindeki televizyondan ulusal p*rno yayını yaparımananı özgürlük heykelinin yanmayan meşalesinde * şehri duman ederimhollywood bulvarında donla gezen ananın çiçeğine topuklu ayakkabı sokayımananı ikiz kulelerinin yedinci katına cıkartır çiçeğine uçakla girerim.. ananın o dazlak kafasına teflon tavayla vurur sersemletir severim. ananın buruşmuş çiçeğine tefal ütü basar dümdüz ederim. ananın çiçeğine windows 7 kurar mavi ekran hatası verinceye kadar severim. ananın çiçeğine telefon kablosu sokar paralel hattan bacını sever tangasını arayan ananın kafasını dolap kapagına sıkıştırır müjde ar gibi * inmediği icin yüzme bilmeyen ananı büyük pasificte 1 ton boşalan beyaz balinalarla beraber-- * olimpiyat yüzme şampiyonasında altın madalya kazandırırımkırmızı eşarp giyip ormanda kırmızı başlıklı kız gibi takılan anana kurt gibi yaklaşır çiçeğini param parça ederimmmpikachuuuuuuuuu diye camdan atlayan sipastik ananın çiçeğine poke topu fırlatırımananı balbasaurun sarmaşık kırbacıyla dolar pikacuyla kanka olur veririm elektriğiedisonla kanka olur ananı fakir mahallenizde yanmayan sokak direğine bağlar bamyaya bamyaya trafoyu patlatırımhani benim gençliğim nerde diyen bacım cocugu seni. tavşan kostümü giyip fotograf cektirince kendini playboy dergisinde kapak sanan ananın çiçeğine evdeki elektrik süpürgesini sokarımananla karşılıklı salsa yaparken piste takla atarak giren bacım cocugu kardeşini popon severim.. ananla karşılıklı sevişirken ay çekirdeği cıtlatırım kabuklarını babanın suratına fırlatırımevde göbeğini yere deydirerek sınav cekince kendini atletik sanan abini popon seveyim... saclarını arkaya tarayınca kendini tarık akan sanan babanıda popon seveyim...
canım benım her ülkede güzel çirkin tartısılmaz çünkü güzelide varçirkine ayrıcaazerbaycana gittigimde hiç böyle kızlar görmedım rusyadabıle dersen cırkını cok güzelide cok her ülke gibi
Türkiye'de iffetmi? güleyim buna nekadar cirkinlikler var burada duydum. kim kimin kocasıyla karısıyla belli degil. kızların agzında surekli kufur. Azerbaycanda kufur eden kıza kimse saygı duymaz. sigara bile icmez bizim kızlar. namuslarını kıyaslamaya bile utanırım.
En İyi Cevaplar