Pasif eşcinselim bugün cok merak ederek etek giydim. Çok garip hissettim bir kere üzerimee bisi yok gibi hissettim ve bacaklarim boşlukta gibiydi bacagimi nasil atacagimi bile bilemedim bu normal. mi. alişir miyim
Güncellemeler
+1 yıl
Lutfen yorumlar
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlar
Hayatımda ilkkez etek giydim bu his normal mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
feminenoğlan sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Yok acilmadi hic aynada baktim.. birdr taytta bazen popoyu kapatiyorlar tunikle ama ben kapatmiyorum valla ve popoma bakilmasida bence cok sorun değil taytlayken
Bacaklarim hic gorunmezse de etegın anlami. yok gibi geliyo 🙃 peki kisa olmasina rağmen engelleyemez miyim bacab bacam üstüne atarken görunmesini kızlar nasıl . yapiyo ya da
Kısa olduğu zaman açılıyor çoğunlukla bazı insanlar bu yüzden normal boy uzun etek diz üstü tercih ediyorlar ya da külotlu çorap giyebilirsin i zaman olur
Kapatsanda olur kapatmasanda fark etmiyor kapatırsan uzun tişörtle kapatabilirsin ya da bluz bady doğru düzgün oturursanda etek kısa bile olsa açılmaz diye düşünüyorum hareketlerine dikkat etmen lazım ama
Kızlar Ne Diyor
Bizde uzun süre giymeyince öyle oluyoruz. Alışırsın zor değil zaten. Daha rahat.
Yaaa öyle mi diyosun.. böyle adimlarima falan bakıyorum yururken🙂 peki etek pantolondan daha rahat dimi
Adımlarına bakma. Hoş karşılanmaz.
Anladimm.. ya ben daha yeni yeni böyle kiz gibi olmaya basladim sana merak ettiilklerimi. sorabilir miyim sorabilecegim. pek kimse yok
Sen gelişi güzel istediğin gibi davran. Biz kızlar öyle yaparız keyfimize göre.
Mesela taytta yogaya gidiyorum çok eğilmememi. lazim ya da dik eğilmemmi lazim cok bakiyolar sanki dik egilince
Boş ver baksınlar. İstediğin gibi eğil.
Tmmdir 🙃 birde etekte bacak bacak ustune atarken frikik verme ihtimalim var mi nasıl yapmam. lazim
Frikik vermessin ya. Gözükmüyor öyle kolay kolay.
Mesela şuanku etek dizimin bir karis ustunde ama oturunca o 2 karis oluyo bacaklarim meydana cikiyo tamamen ama popoma kadarda acilmZ herhalde 🤣
Açılmaz açılmaz. Sen hiç gördün mü açıldığını?
Yok acilmadi hic aynada baktim.. birdr taytta bazen popoyu kapatiyorlar tunikle ama ben kapatmiyorum valla ve popoma bakilmasida bence cok sorun değil taytlayken
İlk defa giydiğin için normal zamanla alışırsın
Çok teşekkürler. Peki etek daha mi riskli bir giysi pantolona göre
Rica ederim evet pantolona göre daha riski özellikle kızlar için
Kızlar için derken benide içine aldın mı yoksa dışladın mı 🙃
Yok dışlamadım çoğunlukla kızlar giyiyorya ondan öyle dedim
Bende kizdan farkim yok diyorum ya cunku bir erkekliğim yokki.. bisi dicem etekle bacak bacam üstüne atarken neye dikkat etmeli frikik vermrmek adina
Hmm anladım bacak bacak üstüne atarsan açılabilir en iyisi normal boyda ya da uzun bir etek seç çok kısa ya da mini olursa açılır
Bacaklarim hic gorunmezse de etegın anlami. yok gibi geliyo 🙃 peki kisa olmasina rağmen engelleyemez miyim bacab bacam üstüne atarken görunmesini kızlar nasıl . yapiyo ya da
Kısa olduğu zaman açılıyor çoğunlukla bazı insanlar bu yüzden normal boy uzun etek diz üstü tercih ediyorlar ya da külotlu çorap giyebilirsin i zaman olur
Anladigim kadari ile sen kisa ne kadar ugraşirsanda aciliyo diyosun
Ten rengi çorap giysem
Etek rengin neyse ona uygun bir renk giy sonra uyumsuz olur ve sırıtır
Son bisi daha sorabilir miyin. Taytta popomu Kapatmali miyim. Ben taytta bu arafa popoma bakilmaskna çok aldirmiyorum
Yani yanlis mi yapiyorum
Kapatsanda olur kapatmasanda fark etmiyor kapatırsan uzun tişörtle kapatabilirsin ya da bluz bady doğru düzgün oturursanda etek kısa bile olsa açılmaz diye düşünüyorum hareketlerine dikkat etmen lazım ama
Himmm bacaklarimi parlaticam birde iyi dururmu sence 🙃
Bilmiyorum ki durabilir de durmayabilirde
Tam kız gibi olayim istiyorum aslinda özelden bisi yazabilir miyim bu konuyla alakali burdan utanip diyemedim bisi varda
Normal normal
Peki taytta giyebilir miyim sence
Giyersin tabi ki
Özelden laflayalim takip etsene