Ne giyersen giy, uzerine tam otursun. Lacivert business icin cok iyi secimken siyah uygun olmuyor.. Davet, kokteyl icin siyah cok iyiyken lacivert resmi kacabiliyor. Toplantilar icin kareli kumas (tayyip modeli degil). En iyi kombinlerden biri gri pantolon siyah blazer ceket beyaz ya da siyah gomlek. Kravat olacaksa koyu tek ya da en fazla 3 renk.. Kiğılı, sarar, beymen bazen zara modelleri.. Profilindeki bol bir takim bu arada gomlek tasmis pantlon belinde toplanmis.. Bedenin olculerindeki kiyafetlere pens attirarak bu sorunu cozebilirsin.
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
o gün hava rüzgarlıydı biraz da arabadan in bin iyice gömlek dışına çıktı ondan yoksa bol değil
Ok :) lacivert seviyosan kiğılı'da bir lacivert gorup almistim 1 ay once, tonu cok saglam cekici bir lacivertti bir ara bak istersen.. Abdullah Kiğılı reyonunda.
Aynen oyle hemde siyah cok siradanlasti bence. Her filmse surda burada hep siyah gormekten cogu kisiye boyle kazindi. Farkli renklerdeki takimlarda cok iyi durur tabi tasiyabilene :D
Yakismis bu arada hocam. Haaa tabi bide ten rengi su buda cok fark ediyor durusta. Siyah herkese yakisiyor da lacivertin bir ayri havasi oluyor yakisan :) farkimiz olsun oda birader
Siyah asil ve ağır gösteriyo da tabi doğru model ve kesim bulunduysa... Yoksa komedi duruyor :) Yani takım elbise bir erkeği karizmatik de gösterebilir rezil de... :)
takım elbise bir insanı rezil etmez aksine ortamdaki saygınlıgı artar bir ciddiyeti vardır karizması vardır takım elbise giyen insann bence güzeldir klasik giyimde yeni bir tarz yaratmış takım elbisede artk bir moda yaşam tarzı biçimidir unutmayalım googleye ünal taylı yazarsanız okursanız yazıları ve görsellere bakarsanız anlarsınız zaten :)
bakk işte bu sensin ama kravat almalıısın acilen hep aynı kravatla takılınmaz ;) bir kız için aksesuar her zaman çok önemlidir iyi bir saat tarz bir kravat deri bileklik ;)
ince siyah kravat her zaman karizmatik durur sana da gider bence acilen bir damat kiğili mağazalarına uğramalısın şu an ucuz indirim var diye biliyorum ;)
indirim bile olsa pahalı oralar geçenlerde gittim de. siyaha alerjim var ama madem öyle alcam bir tane de takım sim siyahından bembeyaz ceket ve simsiyah bir ince kravat ama zamanı var (-: bu sene stajım var zaten öğretmenliğe adım diyebilirim de ben kendime yakıştırmıyorum daha doğrusu kendimi beğenmiyorum
ayy öğretmen mi bizim kervana katılacaksın he süper o halde siyah karlar bağlamanın vakti geldi okul bitsin ne demek istedğimi anlayacaksın heheh :) hangi üni? bölüm ne acaba?
yüzme de kendini geliştir birde bana kalırsa madem ki amacın kendini geliştirmek kocaeli üniversitesini düşün derim ve birde bol bol antrenörlük sertifikası al gerekirse ben yardımcı olurum sana işletme hususunda yoksa kademe atlatmıyorlar ;)
ilk önce lys giricen güzel bir puan alırsan süper olur çünkü ikinci aaşama yetenek kısmı bir hata yaptı mı süre eklendiğinde 300 400 kişi atıyo önüne o yüzden sınav puanın önemli asıl 2. aşama en bomba kısmı üniversitele sınav parkurunu internet sitelerinde açıklar ve ona göre hazırlanırsın tek başına yol gösteren olmadan zor bu işler ama yaparım dersen çok yolun var derim... her okulun parkuru farklıdır hangi üni gireceksen ona göre araştırıp hazırlık yapmalısın en az 3 ay önceden ki bir branşla uğraşmadın ve yetenek pek de yoksa uzunca bir süre antrenman yapman şart he ama dediğim gibi iyi bir puan all gerisini her türlü halledersin bide atama puanımız düşük gçen sene 65 le kapadık :))
bana hepsi kolay :) nerden baktığına bağlı kardeşim hangi branşta iyisin ya da branşla ilgili kaygıların varsa kursa gidicen onlar seni para karşılığı hazırlayacak ya da sakarya nın parkuru kolay branşa da gerek yok kocaeli de iyi yüzme var ilk 50 metre geçersen ikinci aşama sınavına girme hakkı kazanıyorsun mesela uludağ kütahta muğla kastamonu branşla alıyor futbol basketbol voleybol tarzı takım sporları ve cimnastik vs..
iç anadolu zor mesela konya felan doğu daha da zor Ankara zor ama sen beni dinlee lys ye çalış git izmirde okuu adam gibi oku mesela sayılı yerler vardır hem aktif hemde kendini acayip anlamda geliştirirsin 1- EGE 2-kocaeli 3-marmara 4- celal bayar 5-ankara gazi ;)
puanın iyi olmalı lys hangisi olursa olsun farketmez hangi alanda iyiysen birinden yüksek alman gerek de branş işi de dediğim gibi futbol volybol basketbol cimnastik vs branşlardan birini seçip sınava giriyorsun iştee branşa özgü de sınav var :)
puanları ben düşük diye biliyodum da neyse artık yaptığımız kadar (-: son kez bişey sorcam diyelim ki ben yüzme yi seçtim ne gibi bir sınav yazılı sözlü mü yoksa fiziki yeterlilik testi mi?
evet puanları düşük barajı geçmen yeterli normalde ama işini şansa bırakayacaksın sen ders çalış puanın yüksek olsun adam bir geliyor ytenek sınavına girmese bile gircek nerdeyse okula kafan rahat olsun diye diyorum yoksa dediğin gibi puan düşük oluyor ama okula girmen de düşük oluyor çünkü elinden bir top kaçtı mı heyecandan patladın kardeşim :) yüzmeyi seçersen stil yüzdürüyorlar ama o antrenörlük için sen antrenörlük okuma zaten parasını verip sertifikasını alabiliyorsun :))
(-: şey şunu da sorabilir miyim? sadece ygs ile mi seçiyoruz yoksa lys ye de gircek miyiz? eğer sadece ygs den ise hangi yani ygs1 mi ygs2 puan türü olarak yardımın acayip dokundu. antalyayı , ankarayı, nevşehir, niğde, konyayı yazsam nasıl olur. benim destekçimsin sağ ol (-:
istediğin sınava gir iknci ksma girmesen de oolur kardeşim ;) ben sana yanlış hatırlamıyorsam yazmıştım iyi ünileri ;) he ille yok ben benim dediğim yerlerde okucam diyorsan da Ankara ve antalya çünkü iyi üni. iyi eğitim demek ;)
sen var ya sen çok iyi birisin (-: sağ olasın mesaj atmayı denedim olmadı kapatmışsın neyse yardımların için sağ ol kendi memleketim ilk tercihim olacak yani Ankara ama parkurları nasıl bilemem yine de puanımı alıp parkuru bekleyip futbolu seçip gircem hedef bu şaşmak yok (-: üniversiteye girdiğimde branşı değiştirebilirsem o zaman yüzmeyi seçerim
bende besyoya öğrenci hazırlıyorum Ankara da zordur bilgin olsun iyi puan al şansa bırakma işini internete de yazz hangi üniversite ise bilmem ne üniversite besyo parkuru de youtube da bile videoları çıkıyor sen yine kafana birsey takılırsa sorr ;)
maalesef ki hayır :( hee sen yanlış anlamışsın şu var mesela antrenörlük okumak istiyorsan seçtiğin branşı değiştiremiyon ama öğretmenlik kazanmak daha zordur branştan girersin yine ama o branşla alakan olmaz çünkü öğretmen olacan ya hepsini az çok yapabilmek zorundasın öyle düşün kardeşim özelden yazmak soru sormak istersen yazabilirsin ;)
buranın nerden baksan %70 derki siyah ama bence lacivert ya da duman grisi kardeşim ben podyumlarda genelde bana siyah verilse bile bunları giyerim:) çünkü erkeğin rengi lacivert ve duman grisidir siyah bence artık cok fazla ön planda değil..
Kesinlikle kahverengiyi tercih etme. Çünkü, kahverengi arka planda olmanın sembolüdür. Siyah, güç ve otoriteyi simgeler. Beyaz ise mükemmelliği ve saflığı simgeler.
Bence siyah takım elbiseyi giymelisin. Sana ciddi ve güçlü bir görünüm sağlar.
1
2 Yorumla
Gizli Soran
Teşekkür ederim. Zaten gri ile siyah arasında kalmıştım. Siyah giyerim o halde zaten sarışınım sarışına siyah yakışır.
Marjinal dermişim :))) Ben pantalon ayrı renk üst, ayrı renk ceket öyle kombinleri yakıştırıyorum ;) Klasik takım pek sevmiyorum, biraz sporlaştırınca daha iyi duruyor ;)
Canııım şimdi lacivert bir takımın içine beyaz gömleğini giyiyorsun sonra da bordo tonlarında kravat takıp harika görünüyorsunn. Hadi bakalım bol şanslarrr :)
0
2 Yorumla
Gizli Soran
Teşekkür ederim ama lacivert takım elbisem yok. Yarın adamlarıma aldırırım o halde.
ten rengine ya da yaptığı kombine göre değişir açık tenliyse siyah ve koyu renkler güzel dururken daha kavruk tenli arkadaşlarda açık renkler güzel oluyor
Siyah beyaz takım güneş gözlüklerimle iş için metroya binmem gerekti. Sokaktan tut metronun içindeki herkes ağır ağır süzüyordu. Utanmıştım o gün gerçekten
Bilmem gri hic hos gozkmüyor bence yaşlı gbi gösteriyor. Hele birde parlak olunca hic begenmiyorum. Aslinda erkek kiyafetlerine pek dikkat etmem ama en cok neyi begenmiyosun dediklerinde aklima gri takim geliyor baska bsy gelmiyor
En İyi Cevaplar