Çoğunluk beğenmemiş, beni de bi düşündürdü ve telaşa düşürdü sanırım farklı bişey bulmam gerek.
Yorumlarınız ve görüşleriniz için tekrar teşekkürler.
😇

Hayırlı oldun, Allah tamamına erdirsin. Rengi pastel sade bir renk, ben beğendim.
Sağ kol ucunun bilekte ince manşetle büzülerek daralması hoş olmamış, kol ucu rahat serbest bırakılmış olsaydı sanki daha efil efil yani rahat olacaktı gibi.
Bacak dekoltesi ve göğüs detayı göze hoş gelse de, isteme ve sözde sanki biraz iddialı gibi geldi bana, ama seni ve aileni bu rahatsız etmeyecekse elbette enfes. Mutluluklar diliyorum. 😎
Teşekkür ederim yorumunuz için, yok bu elbiseden vazgeçtim
Selam ,
Öncelikle hayırlı olsun... Mutluluklar dilerim..
Bence elbise gayet hoş bi elbise..
Vücuduna da yakıştığını düşünüyorum..
Ben sadece rengini sevmedim ama rengi de sende güzel durmuş... Yanlış anlama lütfen ben bu rengi pek sevmiyorum.. Sen de çok güzel durmuş. Gerçekten iyi taşıyorsun yanii..
Ben sevdim ve çokta güzel olur..
Çok açık bisey değil. Seni ve aileni rahatsız etmeyecekse elbette giyebilirsin..
Tekrar Mutluluklar 🤍
Bu güzel yorumun için sana teşekkür ederim valla hasret kaldık şöyle insanları kırmadan yorum yapanlara 🤍
Ben teşekkür ediyorum. Hep mutlu ol🤍
Hadi göğüs detayı tolere edilebilir fakat o yırtmaç ne, olmaması gereken bir yerde kahveleri getirip sözlünün yanına oturduğunda bacağın kompe açılır bu da hoş karşılanmaz ve istenmeyen bir durum.
Elbiseyi tasarlayanın o an ki psikolojisini merak ettim doğrusu.
Çok şık ama aile tutucu olmasın
Ben beğendim ama karşı aile önemli
Teşekkürler iki tarafta elbise konusunda rahat çok tutucu değil
Kesingiy içine ten parlak çorap tercih et çok daha iyi olur burdakilere bakma
bence giy şık bu
neye karar verdin
Başka bir elbiseye ama daha belli değil bakıyorum, bunu çoğu kişi uygun bulmadı bende ikilemde kaldım, haklı buldum bazı yorumları
bence çıktı dediğim gibi inc eçorapla sğper sururdu
Cevap
121Cevap
Kuzum rengi ve dekoltesi hoş olmamış. Dekoltesinde bize göre bir sey yok ama işte çocuğun ailesini bilemezsin değiştir bence modelini de çok sevemedim zaten
Teşekkür ederim yorumun için öyle yapıcam aslında elbise benim hoşuma gitmişti gakat söz için çok uyhun olmadığına karar verdim
Rica ederim çiçeğim en önemlisi mutlu, sağlıklı olmanızı temenni ediyorum 🙏🏻
Elbise fiziğin için cok uygun ama isteme için aynı şeyi söyleyemicem mesela bir kınada veya kadın ortamında giyebilirsin ama aile ortamında pekte uygun olmadığını diye düsünüyorum.
Dekoltesi var üstü sütyen gibi mesela hoş bulamadım yırtmacı daha aşagda olsaydı keşke yinede sen bilirsin ben düşündüğümü soyledim ama ortama uygun hanim hanimcik bi elbise giymiş olsan cok daha iyi olurdu. Benimde isteme gunum olucak yakinda ne giyicegimide gostereyim yirtmaci bu kadar gozukmuyo cunku fotografta bilerek bacak gosterilmis 😃

Neyse diyeceğim o ki simdiden mutluluklar 😊
Ben hiç begenmedim.Üst kısmı çok kötü ve bide bacak dekoltesi var. Kim dikmişse çok sacma olmuş. Nişan söz vs her zaman olmaz. Daha güzel tül detaylı elbiseler var. Kayık yaka elbiselerde güzel sana yakışır.(hayırlı olsun.)
Renginden ötürü elbisenin modeli biraz basit durdu. Kırmızı ya da siyah olsaydı daha ağır durabilirdi.
Elbisenin göğüs kısmı garfieldin gözleri gibi değil mi ya 😁
😄 imajinasyona bak beee
Başarılı değil mi 😁
Rengi cok kotu fizigin cok kotu yarısı cıplak tasarım yamuk yumuk. Bunu mu buldun giyecek. Senin etrafında hic bu olmamış diyen kotulugunu dusunmeyen bi dostun yok mu
Vayy anasını hiç böyle diyen olmadı inanırmısın çünkü beni kıskanmıyor etrafımdakiler. Elbiseye yorum istedim fiziyime değil!
Aslında diğer kolu da aynı şekil olsaymış rengiyle falan çok güzel bir elbise.
Sadece tek kol olması görüntüyü bozmuş.
Fazla iddialı değil mi? Gerçi aile yapınızı bilmiyorum ama sadelik her zaman şıktır.
Onun için sordum çok mu abartı elbise çok hoşuma gitti güzelde görünüyor üstümde ama bilemedim işte aile olarak bu kimseye fazla gelmez
Bu elbiselerde neden meme kısmı böyle kötü görünüyor yanlış anlama sadece senin elbisen için değil memeyi yuvarlayarak çizgi koymak bana anlamsız geliyor
Elbise göğüslerini çok vurguluyor. Aile ortamına uygun bir elbise değil bence.
Tek kol elbiseleri beğenmiyorum sanki kumaş yetmemiş gibi. Ve isteme söz merasimine de uygun olduğunu düşünmüyorum açıkçası biraz fazla açık
Bence elbiseyi bize değil, seni isteyecek tarafa sor. Biz değil onlar istemeye gelecek çünkü
Bu nasıl yorum ya fikir istedim sadece
Tamam işte önemli olan bizim fikrimiz değil ki, biz giy deriz mesela seb de giyersin ama istemeye gelen taraf bu ne kızım açık saçık çıkmışsın der ise pişman olursun giydiğine. Bu yüzden sözlüne sor. Canım bu kıyafeti giysem sence nasıl annen baban nasıl karşılar söyleyebilir misin. Ben de ona göre adaplarına uygun çıkayım karşılarına dersen daha doğru olur.
Daha usturuplu bişey giysen daha iyi olur sözde bacak dekoltesi ve ğöğüs detayları çok dikkat çekici
Söz yerinde büyüklerde bulunacak bu yüzden edep adı altında göğüs bölgesi daha kapalı bir elbise tercih edersen daha uygun olur diye düşünüyorum
Meme bir cinsel organ değildir
Ben cinsel organ dedim sadece ADAP tan bahsettim...
Bacak dekoltesi güzel sanki rengi tenine çok uymamış tabi birde yuzunle beraber görmek lazım ama ben göğüs detayinida pek sevmedim
elbisen guzel renk uygun .
Allah tamamına erdirsin.
not: ayakkabı detayı onemlı , kapalı topuklu gıymeye calıs .
Bu ne yahu
Renk berbat.
40 lık memure ablalar gibi tarz seçimi.
Sütyen takmış gibi teşhir.
İlk bakışta gülerdim 😂🙈
Beğenmedim
biraz daha ağır oturaklı bi şey lazım
her yer açık
Bu boy da elbiseye o yırtmaç olmamış keşke diğer kolu da olsaydı belki bu kadar göze batmazdı
Güzelmiş çok cici duruyor, sevdim ben. Allah mutlu mesut etsin :)
Ortama ve damadın ailesinin bakış açısına göre değişir muhafazakar bir aileyse uygun olmaz..
Guzel ama rengi siyah veya kirmizi bordo flan olsaymis daha harika olurdu.
Memure teyzelere dönmüşsün, beğenmedim
@kdrogz34 ama söz isteme biraz o tarz giyinilmesi gerekmiyormu
Çok güzel. Şık ve sade kesinlikle bunu giy tüm gözleri toplarsın.👍
Rengi hariç güzel elbise biraz yeşile değilde mavi tonları olsaydı on numaraydi
Su yesili demek istemiştim
Ben beğenmedim yav diğer kolu da olsaymış daha güzel olurmuş ajjskzmz
Göğüsler özellikle vurgulanıp büyük gösterilmeye çalışılmış gibi
kayınpederin vede kaynın kesin kudurur seni böyle görürlerse
Çok klasik ya
Göğüs ve kol detayları 20 yıllık moda
Yırtmacı ve göğüs kısmı söz için fazla iddialı uygun değil bence
Elbise iyi dikilmemiş. Göğüs kulbunda bir sorun var. Ucuz görünüyor. Başka bir elbise giyin bence imkanınız varsa
Ya model ve fiziğin güzel de rengi çok kötü beeeaaa
Rengi guzel degil bence baska bi renk olsa daha guzel olurdu model olarak hos durmus
Bu sen mısın peki
Küçük memeli hoş bir hatunsun
Giy bence bunu
hatların ortada, enişte tekrar doğru seçim yaptım diyecek
Göğüs kısmı biraz göz yoruyor. Onun dışında rengi ve kesimi gayet güzel.
bir taraflarinizi açmak sevap deseler tesettüre girersiniz heralde
Bir erkek olarak pek güzel çirkin diyemeyecegim anlamam zaten ben 😊
Bence cok iyi keske siyah olsaymış daha ince gosterirdi
Bence uygun değil yırtmaç fazla
Göğüs kısmı pek hoş durmamış. Onun dışında güzel.
Çok basit göğüs kupu hiç olmamış tek kol olması güzel ama kolun duruşunu beğenmedim ve yırtmacı hoşuma gitmedi rengi ztn çok kötü
ben bu tipelbiseleri komik buluyorum. memeler sütden gibi filano yüzden yoksa şık ve güzel ve komik :-) benim şahsi düşüncem
Rengini pek beğenemedim ama modeli gayet iyi keşke farklı renk olsaydı
Renk bebeksi ve açık değil mi biraz
Rengi çok güzel ama modeli biraz kötü ya.
isteyen taraf nasıl bir aile ortamı yani bu kadar çok açık olmasını nasıl karşılarlar
Güzel değil beğenmedim uygun değil 😊
damat tarafı modern ise hoş
Gerçekten çok kötü göğüslerinin çok küçük olduğunu gösteriyor
Vallah bence düsünme cok güzel elbise ve yakismis düsünceksende daha cesur ve daha acik giyin bence
Bence bir omzun buladar açık kalmasın. Seni daha basit gösterir.
Mutluluklar diliyorum elbise için yorum yapmak istemiyorum
bence fazla açık kıyafet sonuçta yanlışıkla açılabilir insanlık hali. büyük günah
Bence çok güzel. Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin
Uygun degil pavyon sanatçısı gibi olmuş kusura bakma🤭
Rengi çok hoş 🥰 ben sevdim ❤️
Sudyen dikmişler sanki 🤣🤣
tek omuz olmasını beğenemedim
şimdi sözlünden önce biz mi gördük.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?