+1 yılARKADASIM kızlar yazsın demisSIN AMA :) yorumlamak istedim. Fizik oldukça iyi yanlız çorapları biraz daha transparan birşey seçebilirsin hal hal olmasın. Illaki takmak istiyorSAN Bence çoraplar çıkmalı ayrıca gösterişli bir kemer i tamamlıybACK OLAN şeyler takılardir kemerın gösterisini kaldıra cak bir kolye tavsiye ederim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence kemeri farklı kullanırsan daha güzel olacaktır.. Onun dışında bir problem göremedim, halhal güzel duruyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ama kemer elbisenin üzerinde zaten yani çıkmıyor :/
+1 yılhiç çorap giyme , illaki giymek zorundaysan tam ten renginde çorap al ve halhalı hiç k, ullanma, elbise kendindenmi öyle yoksa kemermi bilmiyorum ama o kalsın sadece tırnaklarını uzat ve siyah mat oje sür :)) herhangi bir takı takma, tırnaklarını uzatma şansın yoksa takma tırnak kullan
01 Yorumla
Soran+1 yılKendinden öyle :)) 2 güne uzatamam takma kullanırım :)
Seni yirim! Yirim! Cok tatlisin :)
23 Yorumla
Soran+1 yılOy çok teşekkür ederimmmm :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
+1 yılelbise hiç yaşına göre değil hatta elbise güzel değil o çoraplar olmamış, çorabın üstüne halhal kullanma bence ayrıca madem kısa diye giyemiyorsun opak çorap giy daha yaşına göre bir şeyler bulabilirdin saçlarınıda at kuyruğu yapabilirdin cıkss beğenmedim
02 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaşında duruyorum ve elbise kaç yaşlık merak ettim?
- +1 yıl
30 yaş üstü tarzı sende en az 18 olmalısın
Elbise guzel. Halhal olmamis. Corapla guzel durmus evet ama corabin ustune zaten halhal olmaz ve bu ayakkabiylada hos durmaz. bir de saclarini at kuyrugu yap cok daha guzel olur. Kirmizi ojeleri de sil :) kendimi juri uyesi gibi hissettimm, TARZSIN! :D
00 YorumlaÇorabini koyu tercih edebilirsin ama o bu mevsime uygun olmaz, ya da çorapsiz giyebilirsin böylece halhalini da kulanabilirsin. :) saçlarini at kuyruğu yapman yüzünün güzelliğini ortaya çikarabilir 😉
00 Yorumla
+1 yılHalhal kullanımı hatalı, göğüs emziren bir kadını çağırıştırıyor çünkü çok aşağı da duruyor, elbise yazın giyilecekse güzel ama onun dışında mevsimlik değil.. Saçlarını toplarsan boyun uzun durur.. Duruşun iyi, tırnaklarına french hoş olur.
00 Yorumla
+1 yıl*Elbise yakışmış
*Çorapla halhal çok saçma durmuş halhalı çıkar bence
*Çorap giyme demicem ama bu renk giyme. Siyah elbiseyle ten rengi bir çorap giy daha pürüzsüz ve şık görünürsün.01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkür ederimmm :)
+1 yılçorap üstüne halhal olmaz
çorap ile ayakkabı aynı renkte birbirilerini kapatıyorlar
belindeki kemer de çok kaba duruyor üstelik kemere uyumlu bir aksesuarın da yok sırıtır o kemer orda yani
bence o kemeri çıkart elbise sade olarak kalsın14 Yorumla
Soran+1 yılİyi güzel de kemer elbiseyle birlikte yani çıkarılmıyor
- +1 yıl
o halde sence de uygunsa kemerle uyumlu bir aksesuar deneyebilirsin
kolye gibi istersen tabi
aslında bu durumun da çok hoş
sadece halhalı kullanma durumun yanlış
Soran+1 yılboyun kısmı zaten kapalı olduğu için kolye yakışmaz ki
- +1 yıl
evet haklısın
en iyisi böyle kalsın
güzelsin güzel maşallah :)
+1 yılBebeğim kırolaşma lütfen o çorabı çıkar at üzerinden o üstündeki yazlık fıldır fıldır bir elbise tenin gözüksün at çorabı öyle tak halhalı
02 Yorumla
Soran+1 yılElbise göründüğünden biraz daha kısa olduğu için çorapsız giymem kuzucum :)
- +1 yıl
O zaman halhal takma kesinlikle ama çok kötü böylede ya ben asla giymezdim
Moda & Stil konusunda 519 cevap paylaştı. beyendim hosuma gitti halhal olmasa da olur gibime gelmedi de değil (goz yoran bir detay belkide bilemeyecegim tatlim ):)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bitaneeem :)
+1 yılÇorap giymesen olmuyor mu? Ayrıca kemer gerçekten olmamış eğer kullanacaksan daha farklı birşey kullan.
02 Yorumla
Soran+1 yılKemer elbisenin üzerinde dikili yani kendi parçası çıkmıyor :/ Çorapsız rahat edemem
- +1 yıl
Çorap hiç mi hiç olmamiş ama :\
+1 yılHalhali kesinlikle çıkar. Bu arada elbisen lacivert ayakkabn siyah sanrm. Aksesuar kullanmak istiyosal elbisenn bel kismndaki detaya yakin bir modelde ya da renkte bir bileklik takablrsn
10 Yorumlaöncelikle ben siyah çorap hastası olduğum için çok beğendim. halhal kadını çok daa seksi gösteriyor elbisende güzl beğendim uyumlu olmuş ayakkabıların topuklumu ve çanta kullanacaksan küçük bişey tercih et...
not: saçlar bir harika02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim evet topuklu.. Çanta pek kullanmıyorum gerek duymuyorum yani ama boş durmamak için illa ki alırım küçük bir şey tercihim olacak :) Çok teşekkür ederimm
bence elbisen ayakkabın çorapların ve saçların fevkalade :) halhalı çıkar onun yerine bilekli ve kolye tak bide yüzüne minik bir gülümsemeyle harkulade olursun tatlım :)
00 Yorumla
+1 yılbence ayakkabılar çok abiye kaçmış siyah çorap yerine ten rengi giysen daha iyi olur anladığım kadar çok büyük deilsin siyah çorap yaşına gitmemişş
00 Yorumla
+1 yılbence ten rengi corap giy ve saclarini kesinlikle acik birakma. Uyuymlu oje sur. Hal hal kalsin cok guzel kemerle uyumlu
02 Yorumla
Soran+1 yılAt kuyruğu düşünüyorum :) teşekkür ederimm
- +1 yıl
daginik bisey yapma simsiki tepeden yap
+1 yılCok kadinsi durmus corap ayakkabi halhal hic iyi durmamis bence sen o ayakkabi yerine zimbali bir bot giy corap cikar
00 Yorumla
+1 yılCorap hadi eyvallah da o halhal ne? . s alinmada disarida seni gorsem world of the kezban derdim yani. s
00 Yorumla
+1 yılBileğindeki halhal mı? O çorapla güzel durmamış ama elbiseyi iyi taşımışsın kızz
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Çorap rengi ne olsun?
- +1 yıl
Halhalı çıkarırsan bu çorap rengi iyi
Soran+1 yılÇıkarırım :) teşekkürler
çorap giymezsen ya da ten rengi giyersen ve halhal kullanmazsan daha güzel olur canım
04 Yorumla
Soran+1 yılElbise kısa zaten bide düğünde giyersem oynarken falan sıkıntı olur çorapsız olmaz yani
Soran+1 yılYok yani bacaklarımdan dolayı da rahatsız olurum onu demek istedim biraz kalın o yüzden
- https://youtu.be/0NashrX5XW0
aynen böyle birşey olmuşsun gizli yazmışsın yüzünü kapatmamışsın resmini alırlar neler yaparlar neler
10 Yorumla - 00 Yorumla
+1 yılhalhal sanırım ayak bileğindeki o şey, ve onu çıkar çünkü bileğe kesen herhangi bir şey bacak boyunu kısa gösterir. Geiye kalan herşey süper şeekerim
00 YorumlaModa & Stil konusunda 695 cevap paylaştı. Çorap daha açık renk olabilir, bir de o halhal hiçbir koşulda bu elbiseyle olmaz:/
Kemerine uygun taşlardan bir bileklik daha hoş durur.00 Yorumla
+1 yılhalhal dahil her şey iyi, ama ben olsam dönüp ikinci kez bakmazdım etek boyu yüzünden.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki?
- +1 yıl
kısa.
çorapla halhal olurmu ya ilk defa gördüm olmaz bence tuaf geldi
03 Yorumla
Soran+1 yılDenedim sadece pek enteresan durmadı o yüzden :)
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim :)
elbisenn cook sık :)
corap giymemelisin bence halhalı corapsız sekilde taktıgında hos durcaktır
ayakkabna gelirsek güzel aslında ama daha yüksek topuklu olablr00 Yorumlagayet güzelsinde halhal hiç mi hiç olmamış. onun yerine bileğine ince bir bileklik daha zarif durur bence
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki çok teşekkür ederim :)
Fotodan anladigim yasin kucuk. Onun icin o ayakkabi berbat. Yerine babet hatta konvers tarzi ayakkabilar sec. Halkal ne abi corabin uzerine? O ince corabi cikar dicemds etekk boyu birazdaha uzun olsa
04 Yorumla
Soran+1 yılKücük derken? Ayrıca böyle elbisenin altına babet konvers olmaz ki
Soran+1 yılKaç yaşında duruyorum ki bu kadar ezdin :)
Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. ewet guzel kıyafet sende tatlısında ama corapsız halhal daha ıyı olurda :))
00 YorumlaCanım bence ten çorap giy ve halhalı da çıkar. Onların yerine bileklik tak , daha şık olur bence.
00 Yorumla
+1 yılçorabın üstüne halhal mı taktın :S koluna şık bir bileklik taksan belindekinin renginde olur
00 Yorumla
+1 yılEğer halhalı takıcaksan çorabı çıkar canım çorap kalacaksa halhalı çıkar göz yorar..
02 Yorumla
Soran+1 yılÇorap kalır büyük ihtimal ama rengi uygun mu?
- +1 yıl
uygun ten rengide giyebilirsin siyahta hoş duruyor farketmez ama halhalı çıkar ve birazz kırmızı ruj sürüp saçlarını dalgalandır arkaya at
O halhal hic çorabın üstüne takılır mı kanki yapma böyle. Bu arada elbise cok yakışmış. Ama çorapsız giysen bence elbise daha çok yakışır. Çünkü fazla siyah olmuş sankim
00 YorumlaCorapsiz giyebilme şansın varsa daha hoş olur halhal daha güzel durur giyemiyosanda sorun yok yakışmış sana
02 Yorumla
Soran+1 yılÇorapsız rahat edemem hem elbise göründüğünden biraz daha kısa :/ yorumun için çok teşekkür ederim
Harikasın Gizemli Kız Olmuşsun cok ilgi cekersin yüzünde güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHal hal takyorsan corap gyme corap giyiyorsan hal hal takma. Çorap lacivert super ince olursa daha iyi olur. Ayakkabilar olmams bu elbiseye daha zarif bişey olabilir. Elbise güzel. Bilegine bakır tonlarnda bileklik hoş olur.
00 YorumlaSaçlar on numara ama biraz gülümse daha hoş çıkarsın fotoğraflarda.
Elbise hakkında yorum yapamam modacı değilim. :P Hoş durmuş diyebilirim sadece.00 YorumlaÇorapı kullanma, nitekim o çorabın üstüne taktığın halhal, çok abes olmuş. Komik durmuş.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürleeerrr
Dar kesim siyah bir elbise daha şık olurdu ojeler frenc olmali halhal güzel saclarini yarim topla siyah goz makyaji tamamdr :)
03 Yorumla
Soran+1 yılojeler zaten vardı çıkarmak istemedim :) yarım derken :)
+1 yılÇorabın üzerine hal hal takıldığını da ilk defa senden görüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu elbisenin aynisi arkadasimda var :) kemer renginde bileklik ile kombine yapmisti cok guzel olmuştu :) corabin ustune halhal olmamis
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo halhalı çıkar ve, düz siyah çorap yerine desenli bir çorap giy böyle, o zaman görenlerin yüreğini hoplatırsın, gayet güzelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCorap ve halhal olmamis, aykabbii da beige/bej olsa veya kemerdeki altin renginde olsa daha guzel görunurdun sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇorabın yapısı güzel değil olsa bile her tarafın siyah çok bogmus çoraplar hal hal olmaz zaten hatta o ayakkabı be o elbiseyle hal hal hiç olmaz.
00 YorumlaElbise güzel hal halı cıkar , belki corap biraz daha koyu olsa daha iyi olabilir. ya da biraz daha bronzlassaymıssın :)
00 Yorumlabence çok güzel olmuş kemeri de çıkarma bence iyi durmuş
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim zaten kemer elbisenin üzerindeki bir şey çıkmıyor :)
Soran+1 yılEvet herkes öyle söylemis :)) teşekkür ederiiimmm :)
halhal veya kemeri cikart. daha guzel olur. özellikle hal hali canim
01 Yorumla
Soran+1 yılKemer elbbisenin üzerinde kendi şeysi yani çıkmıyor :)
+1 yılGoguslerin normaldemi sarkik yoksa elbise mi öyle gostermis
02 Yorumla
Soran+1 yılElbiseden göğüslerim aksine çok dik :)
- +1 yıl
O dik halimi...:)
Bence gayet hoş hanım hanımcık.. Lakin hal halı çıkarabiliriz! :)
00 YorumlaÇorapla halhal birlikte olmamış ikisinden birini çıkar bence
00 YorumlaBari resmi çevirip atsaydın.😊
Halhal olmamış , güzel bir bileklik tercih edebilirsin.01 Yorumla
Soran+1 yılHizliresim kendi cevirmis normalde düzdü :)
+1 yılCok cirkin olmussun. Hele ki tirnaklar ve oje rezalet.
12 Yorumla
Soran+1 yılSorduğum şey tırnaklarım değil. Ayrıca deneme amaçlı giydim zaten o an ojeleri silemezdim..
- +1 yıl
tamam iste genel olarak koca karı gibi olmussun. Su gune giden kadinlar gibi. bir altinlarin eksik.
Gizli Üye(30-35)+1 yılten rengi çorap giysen daha iyi olur diye düşündüm :) elbise hoş durmuş sana yakışmış...
00 Yorumla
+1 yılHalhalı çıkar bide saçını at kuyruğu (dalgalı) yaparsan daha güzel olur. Geri kalan hersey iyi
00 YorumlaÇorapı çıkar daha efsane olursun birde bileklik that's all.
00 Yorumla
+1 yılHalhal olmamis ten rengi bir corapla daha hos olurdun bence
00 YorumlaBabanne veya teyze yanına yaklaşıp "seni oğluma düşünüyorum" demezse iyi :D
00 YorumlaCorapla halhalı cikar bnce sacınida toplasan daha güzel olur :)
00 Yorumla
+1 yılHalhalı çıkar çorapsız giysen daha güzel durur üstünde elbise biraz daha kısa olabilirdi
00 Yorumlaresime bakarken boynum kopuyodu:) bide niye gizli sordun onu merak ettim :)
00 Yorumla
+1 yılÇorapsiz giy elbiseyi öyle halhal takabilirsin çorapla halhal pek olmamış
00 Yorumla- Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne