Moda & Stil Bu giyimi kıskanır mısınız? HotMeliss67 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor bu tarz giyiniyorum ben genelde diyor ki sen öylesin sen böylesin senden bir bok olmaz falan? Bu giyimi kıskanır mısınız? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Giyimine gore insanlar hakkında yorum yapmak çok saçma. Tanımak zor geliyor kıskanmam herkesin tarzıdır. Cesur , kendine güvenen kadınlar giyiyor. 0 0 Yorumla
Coolguy8610 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Yani açık biraz, türkiye burası, başına iş gelebilir 0 0 Yorumla
KocaAdam1 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben kıskanırım. Halen o düşündüğünüz geri kafaya sahibim. 0 0 Yorumla
AlabamaDükü Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Giyimi kıskandığım olmadı. Nasıl kendini iyi güzel ve mutlu hissederse öyle giyinsin 0 0 Yorumla
Figog Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Gayet güzel giyiniyorsun seni bu halini beğenmiyorsa yol ver gitsin kimse için tarzından vazgeçme 0 0 Yorumla
Kelimelerinsahibi Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 87% +1 yıl Dişi olmak siyah çarşafla bile olur. Bu olmamış bence, zarif değil. 0 0 Yorumla
HAYATAheyecanGEREK Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hayır. Ve maalesef sana bunu diyenle hala birliktesin. 0 0 Yorumla
SonModelUye Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl böyle giyinen yanımda duramaz. o an ya ben giderim ya o 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aman onları başka yere tutsun söyle. Şeytan neyim doldurur 0 0 Yorumla
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Ne zaman adam oluruz?İnsanları rengine giyinisine inancına göre ayrım yapmadıktan sonra 0 0 Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Günde kaç kişi gözleriyle senin ırzına geçiyor haberin var mı 1 0 Yorumla
ReenkarneFredoom Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Kıskanmam çünkü bu tarz bir giyime sahip olan kadına her erkek bakar o zaman kendim ile gurur duyarım sonuçta herkesin arzuladığı birisi benim elimi tutuyor 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Moda & Stil konusunda 417 cevap paylaştı. Teşhirci ve tahrik edici kışkırtıcı bir giyim tarzı ama o dediğiyle ne alakası varki 0 0 Yorumla
bayanist Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Sanki biraz abartı olmuş canım ama yinede tercih senin 😇 2 0 Yorumla
SuçluKahraman Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Sen boyle giyinirken alttan benim ufakligi memelerinin arasina soksam nasil olur ufaklik dediysem ufak degul 0 0 Yorumla
Çokbilmişayu Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Bo k olmaz falan hoş değil de. Yav erkek senin artık neyini kıskansın yani? Millete gösteriyorsun. Deyyus öu olsun 0 0 Yorumla
Golgemmm38 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Bunda kıskanacak bir sey yok, bir gavvvat standartları icin 0 0 Yorumla
Yaşamasın_ırkımızz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl benim sevgilim izin vermez buna 0 0 Yorumla
hakan_uykusuz Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Oyle diyecegine eve atip hakkini versin 😂 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Hayır kiskanmam sorunda etmem yakışıyor nede olsa 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kıskanmam biraz daha aç kız derim 😂 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 901 cevap paylaştı. Bu giyimde biri ile zaten ilişkim olmaz. 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 416 cevap paylaştı. Kıskanmam çünkü en baştan olmam 0 0 Yorumla
viskiligecele Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 79% +1 yıl Ucunuda gostereydin zaten bı orası kalmış 🙄 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Sana uzanan diller kopsun daha ne diyeyim😆😆😆 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Bu sözleri sana söyleyen kim 0 0 Yorumla
hazarayva Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kıskanmayan güzel kardeşim ya 0 1 Yorumla hazarayva +1 yıl Gava ttır lan Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen erkek olsan kıskanmazmısın 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Moda & Stil konusunda 656 cevap paylaştı. sorun olmaz 0 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 684 cevap paylaştı. Cok dekolte 😃 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 752 cevap paylaştı. Bayaaa seksiii 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Giyimine gore insanlar hakkında yorum yapmak çok saçma. Tanımak zor geliyor kıskanmam herkesin tarzıdır. Cesur , kendine güvenen kadınlar giyiyor.
Yani açık biraz, türkiye burası, başına iş gelebilir
Ben kıskanırım. Halen o düşündüğünüz geri kafaya sahibim.
Giyimi kıskandığım olmadı. Nasıl kendini iyi güzel ve mutlu hissederse öyle giyinsin
Gayet güzel giyiniyorsun seni bu halini beğenmiyorsa yol ver gitsin kimse için tarzından vazgeçme
Dişi olmak siyah çarşafla bile olur. Bu olmamış bence, zarif değil.
Hayır. Ve maalesef sana bunu diyenle hala birliktesin.
böyle giyinen yanımda duramaz. o an ya ben giderim ya o
Aman onları başka yere tutsun söyle. Şeytan neyim doldurur
Ne zaman adam oluruz?
İnsanları rengine giyinisine inancına göre ayrım yapmadıktan sonra
Günde kaç kişi gözleriyle senin ırzına geçiyor haberin var mı
Kıskanmam çünkü bu tarz bir giyime sahip olan kadına her erkek bakar o zaman kendim ile gurur duyarım sonuçta herkesin arzuladığı birisi benim elimi tutuyor
Bu giyim mi?
Bu bildiğin teşhircilik.
Teşhirci ve tahrik edici kışkırtıcı bir giyim tarzı ama o dediğiyle ne alakası varki
Sanki biraz abartı olmuş canım ama yinede tercih senin 😇
Sen boyle giyinirken alttan benim ufakligi memelerinin arasina soksam nasil olur ufaklik dediysem ufak degul
Bo k olmaz falan hoş değil de. Yav erkek senin artık neyini kıskansın yani? Millete gösteriyorsun. Deyyus öu olsun
Bunu kıskanmayan adam g. vattır
Bunda kıskanacak bir sey yok, bir gavvvat standartları icin
bu da çüş anasını yani
Kıskanmam diyenler yalancı 😅
benim sevgilim izin vermez buna
Cüretkar kadın severim
Kiskanmam bende giyerim
Sevgilim olsan tabiki de.
Oyle diyecegine eve atip hakkini versin 😂
Hayır kiskanmam sorunda etmem yakışıyor nede olsa
Kıskanmam biraz daha aç kız derim 😂
Kıskanmam asla
Direkt terk ederim
Elin kızını niye kıskanayım
Bu giyimde biri ile zaten ilişkim olmaz.
Kıskanmam çünkü en baştan olmam
Ucunuda gostereydin zaten bı orası kalmış 🙄
Böyle giyinen biriyle olamam
Sana uzanan diller kopsun daha ne diyeyim😆😆😆
Bu sözleri sana söyleyen kim
Kıskanmayan güzel kardeşim ya
Gava ttır lan
Böyle memesi varsa giyebilir.
Ben bunu evden dışarı çıkarmam.
Hayır niye kiskanayim
Sen erkek olsan kıskanmazmısın
Bunu da kıskanmazsak yani artık