Moda & Stil Yaka takmak güzel mi sizce, bunlardan hangisi güzel? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Siz olsanız kullanır mıydınız Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güncels Güncellemeler+1 yıl Kızlar bunlar hâlâ kullanılıyor Yaka takmak güzel mi sizce, bunlardan hangisi güzel? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
çaresiz80 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 71% +1 yıl Hepside birbirinden zarif. Çok beğendim ama en üst üstteki bi tık daha güzel sanki. Ben çok severim böyle nostaljik şeyleri❤️ 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Beğenmenize sevdindim, dalga geçtiler resmen😒 Yorumla çaresiz80 +1 yıl Dalga geçecek bir şey yok ki bunda ben böyle nostaljik şeyleri çok seviyorum böyle eski zamanlardan kalma giysileri giymeye bayılıyorum yani Yorumla Soran +1 yıl Ben de seviyorum kıyafet üzerinde çok hoş duruyor. Yorumla
Devrim6219 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ya ben cok beğeniyorum ama kullanmıyorum güzel kombinlenirse kullanılabilir bence mesela 2. Fotodaki kazakla baya güzel durmus 1 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ben genelde böyle yakalı elbiseler giymeyi seviyorum çok tatlı değişik bir hava katıyor ama özellikle alıp yaka takmadım tuhaf durur sanırım 1 0 Yorumla
DenizYıldızı3581015 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben bunları ilk okulda kullanıyordum okula giderken çocuk işi bunlar o yüzden hiçbiri 2 3 Yorumla BilgeliHatun +1 yıl Kesinlikle katılıyorum Yorumla DenizYıldızı3581015 +1 yıl Teşekkürler Yorumla BilgeliHatun +1 yıl Ricaaaa😉 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Eski zamanlardaki asil kadınları yansıtıyor günümüz tarzına pek uymuyor bence ama bana göre güzel 1 0 Yorumla
Croyzigor Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Mavi önlük giydiğimiz günleri hatırlattı 😂 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. İkinci 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sondan bir önceki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 2 kötü mü ki kız 🤧 Yorumla Soran +1 yıl Heyyy Redaaaa bir şey sordum🙄🙄🙄 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Üçüncü daha iyi bence Yorumla Soran +1 yıl 😞pekisi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hepside birbirinden zarif. Çok beğendim ama en üst üstteki bi tık daha güzel sanki. Ben çok severim böyle nostaljik şeyleri
❤️
Beğenmenize sevdindim, dalga geçtiler resmen😒
Dalga geçecek bir şey yok ki bunda ben böyle nostaljik şeyleri çok seviyorum böyle eski zamanlardan kalma giysileri giymeye bayılıyorum yani
Ben de seviyorum kıyafet üzerinde çok hoş duruyor.
Ya ben cok beğeniyorum ama kullanmıyorum güzel kombinlenirse kullanılabilir bence mesela 2. Fotodaki kazakla baya güzel durmus
Ben genelde böyle yakalı elbiseler giymeyi seviyorum çok tatlı değişik bir hava katıyor ama özellikle alıp yaka takmadım tuhaf durur sanırım
Ben bunları ilk okulda kullanıyordum okula giderken çocuk işi bunlar o yüzden hiçbiri
Kesinlikle katılıyorum
Teşekkürler
Ricaaaa😉
Eski zamanlardaki asil kadınları yansıtıyor günümüz tarzına pek uymuyor bence ama bana göre güzel
En sondakini siyah takım ve beya gömlek giyip kullanabilirsin
İkincisi çok güzelmiiiiş
Mavi önlük giydiğimiz günleri hatırlattı 😂
Çocuksu duruyo tercih etmem
İkinci
kullan sen a dedim
Güzel duruyor ama takılmaz modası geçmiştir
hiçbiri
Sondan bir önceki
2 kötü mü ki kız 🤧
Heyyy Redaaaa bir şey sordum🙄🙄🙄
Üçüncü daha iyi bence