Moda & Stil Fotoğraftaki giyinmeyi bilen birileri var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şöyle giyinmeyi bilen siyah renk giyinen biriyle sevgili olmam lazım Fotoğraftaki giyinmeyi bilen birileri var mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BirYangınınKülünü Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl TC sınırları içinde şu şekil giyinip gezebileceğimiz bir yer var da benim mi haberim yok 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklı bi isyam Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bu kıyafeti Kayseri'de giydirmezler yalnız. 4 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet o yüzden İstanbul'a gelmelisin Yorumla
Kızılsükse Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Giyinmemeyi bilen diycektin sanırım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Mayysamira Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Var ama sana yok üzgünüm 3 1 Yorumla chace +1 yıl 😀😀😀😀 Yorumla
_BELLADONNA_ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Bu pek giyinmemiş ki ama. 2 6 Yorumla _BELLADONNA_ +1 yıl Hem ne gerek var böyle giyinip gezmeye. Türkiye’de tecavüz sayısı almış başını gidiyor. Canıma susamadım. Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Ne yazık ki ülkemizde kadınlar bunu giysen de giymesen de aynı akıbete uğrayabiliyor. Yorumla _BELLADONNA_ +1 yıl @EfeÇerkez orası da doğru. Az önce gördüm. 16 yaşında ki kuzu adam öldürmüş. Diyecek bir şey bulamıyorum hakkaten. Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Evet ben de okudum. Cinayeti işleyen de 21 yaşında. 16 yaşındaki kızı ne diye evlendirmek isterler. Çok üzücü bir durum. Bunları gördükçe erkekliğimden utanıyorum. Yorumla _BELLADONNA_ +1 yıl @EfeÇerkez senin utanacak bir şeyin yok ki. Herkes kendinden sorumlu. Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Umarım bu karakterde insanların sayısı zamanla azalır ve yaşanması güzel bir ülkemiz olur. Yorumla
pelimsu37 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Tecavuz edildim ben bole 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Üzücü Yorumla
Lady-Elya Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Benim tarzım 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Umarım tarzina giyimine destek veren biriyle evlenirsin Yorumla
çamaşırsulumakarna Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl giyim anlayısınız bu mu cidden 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya siyah ve hafif açıklık Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 603 cevap paylaştı. memesiz bu :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef elimizde bu var😀 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Üstün benzer modelleri var bende 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Üst mü Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Evet beyazı var böyle siyahı var Yorumla Soran +1 yıl Harika, sevgilim olsa bende böyle giysin isterim Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Giysin tabi :) Yorumla Soran +1 yıl İzmirde giyilir tabi 😀 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl İstanbul da antalya da Muğla’da falanda giyilir Yorumla Soran +1 yıl Bencede ama bunun daha açığını giysin isterdim ultra açık 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Senin kendin için maksimum açıklık bu mu olmalı Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Bu yeterli evet Yorumla Soran +1 yıl Anladım oda güzel ama sen iyi biliyosun kombin işini 🙂 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Eh işte elimden geldiğince 😁 Yorumla Soran +1 yıl Seksi oluyorsundur 🙂 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Partiyemi gidiyoz oglim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
TC sınırları içinde şu şekil giyinip gezebileceğimiz bir yer var da benim mi haberim yok
Haklı bi isyam
Bu kıyafeti Kayseri'de giydirmezler yalnız.
Evet o yüzden İstanbul'a gelmelisin
Giyinmemeyi bilen diycektin sanırım
Evet
Var ama sana yok üzgünüm
😀😀😀😀
Bu pek giyinmemiş ki ama.
Hem ne gerek var böyle giyinip gezmeye. Türkiye’de tecavüz sayısı almış başını gidiyor. Canıma susamadım.
Ne yazık ki ülkemizde kadınlar bunu giysen de giymesen de aynı akıbete uğrayabiliyor.
@EfeÇerkez orası da doğru. Az önce gördüm. 16 yaşında ki kuzu adam öldürmüş. Diyecek bir şey bulamıyorum hakkaten.
Evet ben de okudum. Cinayeti işleyen de 21 yaşında. 16 yaşındaki kızı ne diye evlendirmek isterler. Çok üzücü bir durum. Bunları gördükçe erkekliğimden utanıyorum.
@EfeÇerkez senin utanacak bir şeyin yok ki. Herkes kendinden sorumlu.
Umarım bu karakterde insanların sayısı zamanla azalır ve yaşanması güzel bir ülkemiz olur.
Giyinmiş mi hadi ya 😂
Fotodaki giyinmemiş ki :d
Tecavuz edildim ben bole
Üzücü
Benim tarzım
Umarım tarzina giyimine destek veren biriyle evlenirsin
giyim anlayısınız bu mu cidden
Evet ya siyah ve hafif açıklık
memesiz bu :D
Maalesef elimizde bu var😀
Üstün benzer modelleri var bende
Üst mü