Ünlü mü ünlü influencerımız Cansu Akın kapitone montunu kapıp mavili bir kombin yapmış. Ben kapitone modasını çok çok seviyorum ama o vintage havasıyla babaannemi hatırlatmıyor da değil. Sizce nasıl? 👌🏼🥲
Kapitone montlar babaanne işi mi yoksa havalı mı duruyor?
Merhaba, Bence bu tarz montlar çoğunluk olarak havalı durmuyor benim pek beğendiğim söylenemez bu tarz montları. Şu anlık benim asla giymeyi tercih edebileceğim bir şey değil. Görseldeki de benim pek hoşuma gitmedi. Tabi ki yakışanı nadir de olsa vardır ama genel olarak sevmem.
Çok kötü duruyor yorgan gibi kıyafetlerle uyumlu olabilmesi için doğru kombin yapılması şart kim alır ki abi bunu herşeyle uymaz yani bana göre babaanne işi ha başkası beğenebilir başkalarının zevkine bir şey diyemem ama bana hitap etmiyor alacağım şey kıyafetlerimle uyumlu olmalı.
Evet, babaanne işi. Hiçbir çekiciliği yok gerçekten. Bu arada giymek isteyene saygım sonsuz ama aşırı zevksiz bir şey. Görseldeki duruşuna baksana, hiç beğenmedim.😊
resimdeki oldukça çirkin, babaanne işinden öte yorgan geçirip gelmiş gibi gözüküyor. hani güzel kapitoneler elbette vardır ama azınlıkta çoğu olgun işi diyebilirim, hatta bir kısmı resimdeki gibi yorganımsı duruyor resmen
Koyduğun fotodaki babaanne işi ama çok tarz duran kapitone montlar var böyle beyaz zarif gösterenleri ve ortalıkta şu an trend olan kocaman şişme bot gibi montlarla gezmekten daha kibar duruyolar
Kapitoneyi çok seviyorum ama tabi önce kendime yakıştırmam lazım aslında mobilyalarda daha iyi duruyor kıyafetler da pek havalı değil kim giyerse giysin ünlü veya ünsüz