gündelik yaşamda jartiyer tercih edilir mi?
Koydugum fotografa laf etmeyin ben bu tarz sevdigim icin koydum siz begenin diye koymadım.

eskisi gibi olmasa bile benim fikrim hanımefendi bayanların yani az sayıda bayanların gidiyi bir aksesuar ama yıllar öncesi gibi yani eskisi gibi rağbet görmüyor sanıyorum
Selam gadası 🙃
Genelde jartiyer denildiği zaman insanın aklına seks ve sekse hazırlık için giyilmiş bir kıyafet olarak gelir. Ama bu tamamen yanlış bir durumdur. İsteyen herkes istediği an her yerde günlük kıyafetin altına bile jartiyer giyebilir.
etme akşam akşam dicem de mypovcams daki cicili kızların yanında bu resimler hiç onlar canlı canlı soruna gelince tabiki azdırıcı giyilmesinden yanayım canım .
Elbette elbise ya da etekle elbette görünmeyecek şekilde kullanılabilir. Kaliteli olanları özellikle sorun çıkarmaz
Cevap
30Cevap
Hyr tabikide çok rahatsız edici oluyor en fazla 2 3 saat giyilebilecek bı fantezi giyim bence gündelik olarak çok zor
aynen ya eşimin hiç yok mesela
@serdarcihan5 e al giysin 😊
@serdarcihan5 aaa asıl evli kadınlar giyinmeyi gece senin için neden yok bende evliyim dolap dolu jartiyerle sen mi sevmiyorsun yoksa
güzel çamaiırşarı gece kıyafetleri var ama jartiyel seti yok
senim şimdi eklediğin güzel
ben karışmam giyim konusunda istediğini
yapmakta özgür
pek tercih edilmez bence. hanımlar tarafından diye düşünüyorum
ama bilemem tabi böyle giyinmekten keyif alanlar olabilir
Gündelik yaşamda jartiyer ile gezmek erkeğin kondom takıp gezmesi kadar saçma olur
Okul uniformasinin altina forma giymek gibi bisey galiba , her an maca cikacakmis gibi 👐etik bulmuyorum 😂
Gündelik kullanılmazki bence bu ya gerçi hanımlar daha iyi bilir de
Ayak üstü şip şap elin davarıyla seks yapmayacaksan neden gezesin ki bunla? Mantık ne :D
Hayır bence giyilmez gündelik yaşamda ama yatakta harika gözükür ve tahrik edici olur
Gündelik yaşamda daha kıçınızı yıkamiyorsunuz jartiyer giyecekmiş 😂😂 he kuzum he 😂😂
Evet ben bulaşık yıkarken giyerim
@Vuslat200 sen niye her sorumda kızlara asılıyorsun
Böyle bir güzel bir şey olamaz ben giyiyorum deme bayılırım şuracıkta🤭
Seni
Ortadaki görseli sen giysen
Sana yalan söylemek lazımmış denek ki
Nasıl yalan söylemek lazım
Seb bu değilsin sen cici birisin
İster engelle ister engelleme me sana hayranım
Teşekkür ederim önemli değil niye engelleyeyim ortada engelleyecek bir durum yok sonuçta. Iyi geceler
Ben sana hayranım ama
Bu arada sürekli istek atıyorsun kabul edeyim diye ama ermeyeceğim 😂mesaj yazilmamasi daha iyi olur
Yaz o zaman bana asla pes etmem
Bazı kıyafetler özel günler için üretilir bence bu da özel gün kiyafetidir. Bakkala markete gidilirken giyilecek bir şey değil
Ben kapalı biri olduğum için evliyim bide o yüzden evde giyinirim.
Evde kocana karşı giyinmek daha mantıklı bazı şeyler özel olmalı sende sürekli giyersen bir özelliği kalmaz
Aynen öyle
İçinde olması güzel olur
Giyiyormusunuz gündelik yaşamda
Hayır giyinmiyorum sadece evde giyinirim
Dışarıda giysen içinde ne olduğunu kim görecek ki bir anda bir yerde yapmıyormusun hiç
Sonda ne demek istedin anlamadım ama kapalı ve evli olduğum için giyemem ha şöyle birsey var uzun elbise giyersem onun altına giyerim yani yoksa genel olarak evde giyiniyorum
18 yaşındamısınız?
Evet
Daha küçükmüşsün kapalı ve jartiyerli biraz değişik Azerbaycan da çok kapalı kadın da yok
Turkiyedeyim
İyimiş tadını çıkartmaya bak ;) belliki seviyorsun
Gündelik yaşama çok uygun olduğunu düşünmüyorum en azından hergun için.
Gündelik tercih etmek çok gereksiz
Normal gündemi giyiyorsun bunları
😂ben evde giyinirim kapalı biriyim o yüzden
Ben hep şöyle düşünürdüm. Kapalı diye içinde böyle seyler giymez falan😂
Gùzel seksi giyen giyordur bilemezsin
Eden kadınlar var erkekleri tahrik etmek için
giyen kadın görmedim hiç
Jartiyer hiç dikkatimi çekmiyor. Sevmiyorum.
rahat olmaz bence gün içinde
Owwww bayıldım yemin ederim 🤤🤤😍🔥😌😌💦🤩🥰🥺🥺
Evet, harika görünüyor, sen nasıl don giyiyorsun?
Bunları kadınlar giyse güneş telif yer
Edilir neden edilmesin harika 😋
Var mı acaba bence sıkar
Ben tercih ederim
tabıkı hayır hatta hıc tercıh edılmez
Jartiyer özel günlerde giyilmeli
Giyilir
Ben sevmiyorum
Neden halbuki çok şık ve estetik. Bunlarin el kısmı olmayan bacağa yapışan silikonluları var, onlar cok da pratik.
merhaba naber
Giyeni tokatlarim
Özel Bi zamanda giyinmelii
kıyafetin içinde rahatsız eder gibi
Edilmemeli.
Yok ya özel gün yemeklerde daha güzel oluyorm
Şöyle bir kadınla yatak odasında olmalıyım :)
Ozel gunlerde olur
Sen tercih ediyin mu
Sakıncalı olabilir
Sadece seks de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?