Son günlerin trend parçası balaklava şapkalar. Tüm influencerlarda vs. görüyorum tam bir kar maskesi değil mi ya 😂 Ben işlevsel bir ürünün modernleştirilmesini çok sevdim, soğuk havalarda iş görür. Siz ne düşünüyorsunuz beğendiniz mi? Hediye edilse kullanır mısınıızzz mesela 😎😅
Yeni trend alarmı: balaklava şapkalar! Kar maskesinin modern hali diyebilir miyiz?
Bu şapka modeli hırsızların işine yarar :D artık normal maskenin göz kısmını kesmelerine gerek kalmaz. Ben beğenmedim. Hiç benlik değil. Sanırım motor kullananlarda böylemsi şeyler kullanıyorlar, kasklarının altında :)
Ben 3 yıldır kendimde ve çocuğumda kullanıyorum keşke patentini alsaymışım :p Gayet kullanışlı özellikle soğuktan baş ağrısı çekenlerin mutlaka kullanması lazım
Kar maskesinin modern hali olabilir ama kıyaslamayı bir kenara bırakınca modern bir parça olduğunu söyleyemem. Yüzde biraz tuhaf duruyor, tercih etmem.
İkinci resimde, modelin pozu çok komik. Sanki boğazında bir şey kalmış da çıkarmaya çalışıyormuş gibi. Bana saçma geldi. Daha güzel, kullanışlı şapkalar var. Hırsız maskelerine benzemiş ๑
Elbette kullanırım, Kanada'da yaşadığım için soğuklarda vazgeçilmezim oluyor. Ben zaten ilk burada yaşayan kadınlardan görmüştüm, hemen kombinlemişler. 😂 Kim tasarladıysa ellerine sağlık cidden. ☺️
Allah çarpsın bende diyorum baklava ne alaka şekli bile benzemiyor 😂😂😂 ahahaha senin yorumu gördükten sonra tekrar okudum baklava olmadığını anladım 😂😂😂😂