- Moda & Stil konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam farklı markalara yönelmezdim. Ünlü iç giyim mağaza isimleri var. Tek markanın sağlam desteğini alarak işe koyulurdum. Penti markası aklına yatmış git konuş onlarla sadece onlarla çalışma şartı malı konsinye iste, dekorasyon, tabela, mağaza ismi işlerini de onların üzerine yıkabilirsin. O marka ulgilennezse başkalarına bakarsın, erkek giyim işinde kendin uğraştığın için yürümemiştir. Tavsiyelerine uyarsan ve tutarsa bir mesajla bilgilendirir sen sevinirim. Sana ve nişanlına ticaret ve evlilik hayatında başarılar dilerim.
11 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim maliyetleri penti ustlendi zaten. Nisanlim yurutebilir ben magaza isine pek isinamamistim. Tavsiyelerin icin gercekten tesekkurler
En İyi Cevaplar
neden iç çamaşırı işine girdin gıda işine gir gıuda iptmez pideci aç :D
11 Yorumla
Soran+1 yılBen girmiyorum nisanlim girecek ben sektor degistirecegim.
Penti çok satılır. Ünlü iç giyim mağaza isimlerini bir araştır derim. Sadece penti olmak zorunda değil. Bayağı güzel markalar var. Sponsorlukta alabilirsin. Umarım başarılı olursun.
133 Yorumla
Soran+1 yıltamam bunu düşüneceğiz. peki pierre cardin'den daha çok satılır mı?
Soran+1 yılpeki mağaza tabelasındaki sponsor ismini penti olarak mı seçeyim? dükkan isminin yanında dev boyutta ikisinden birinin ismini yazdıracağım ama siz hangisini uygun görürsünüz?
Soran+1 yılçok teşekkür ediyorum. bu işten anladığınız belli ve sizin tavsiyeniz üzerine pentide karar kıldım.
Soran+1 yıldükkan ismi olarak bir tavsiyeniz var mı peki?
Soran+1 yılolacak evet sadece bayanlara özel olan şeyler işte. ama giyim ağırlıklı olacağı için o isim bijuteri ismi gibi olmaz mı?
Soran+1 yılisim konusunda hiçbir şey üretemedik o konuda çok zorlanacağız sanırım :/
Soran+1 yılEda
Soran+1 yılharikasınız zaten size nasıl teşekkür etsem az :) Eda Giyim mi yapalım ne yapalım?
Soran+1 yılEda İç Giyim ve Bijuteri tarzı bir şey olabilir mi ki?
Soran+1 yılhepsini listeye aldım. mutlaka sizin seçtiklerinizden birini koyacağız, çook teşekkürler size minnettarız :)
Soran+1 yıltekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. bir gün bu verdiğiniz isimlerden birine ait mağaza görürseniz kendinizi belli edin de ücretsiz alışveriş yaptırayım size :)
Soran+1 yılisterseniz dükkanı boşaltın, bu yardımdan sonra sizden tek kuruş almam ne hoşunuza gittiyse alın :) İstanbul içinde ama bu sitede yer belirtmeyi sevmiyorum. yakınsanız alışveriş yapacağınız zaman ben size yerini veririm :)
Soran+1 yıltüh bu iyi olmadı ya karşılığını ödeyecektim ne güzel :)
Soran+1 yılyakında olsanız mutlaka davet ederdim :) nişanlım da çok meraklı her türlü altından kalkar o yüzden en kısa zamanda hazır hale getiriyorum dükkanı sizin de yardımlarınız sayesinde :)
Soran+1 yılson kez teşekkürlerimi sunup gideyim artık. iyi günler dilerim efendim hoşçakalın :)
Soran+1 yılIsmini Eda İç Giyim ve Bijuteri koyduk. Tabelanin iki yaninda buyuj boyutlarda Penti yazacak ve magazanin camina renkli corap giymis 4 adet penti kizi fotografi kaplanacak. Camda kucuk boyutlarda Pierre Cardin ve Italiana amblemleri de bulunacak. Pentinin tun urunleri, bu iki markanin ise bircok urunu bulunacak. Umarim dogru tasarimi yapmisizdir :)
Soran+1 yılçok teşekkür ederim efendim sayenizde :)
Moda & Stil konusunda 633 cevap paylaştı. italiana çok kaliteli ve penti.
bayan moda olabilir isim18 Yorumla
Soran+1 yılPenti sponsorlugunda acip italiana ve pierre cardin urunleri de satmayi dusunuyoruz. En iyi cevaptaki arkadas nisanlinin ismini koy dedi o nasil peki sizce?
Soran+1 yılYakin cevrede yok yani var ama dugun elbiseleri falan satan bir yer. Problem olusturmaz heralde kategori farkli sonucta?
Soran+1 yılBizzat kendileriyle konusurum. Sonucta sahis ismi veriyoruz yani onlar da tescilli buyuk bir marka degil yoksa dediginiz gibi basim agrirdi. Ama yine de riske girmeyeyim arastirmak gerek.
Soran+1 yılIsmini Eda İç Giyim ve Bijuteri koyduk. Tabelanin iki yaninda buyuj boyutlarda Penti yazacak ve magazanin camina renkli corap giymis 4 adet penti kizi fotografi kaplanacak. Camda kucuk boyutlarda Pierre Cardin ve Italiana amblemleri de bulunacak. Pentinin tun urunleri, bu iki markanin ise bircok urunu bulunacak. Umarim dogru tasarimi yapmisizdir :)
Soran+1 yılCok tesekkur ederim yardimlariniz sayesinde secim yapabildik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Dila vardı burada ordan geldi aklıma eic güzel şeyler var maximiss
Bu isim işlerinde hiç iyi değilimdir :D223 Yorumla
Soran+1 yılInsan bir fikir verir ya :D bari penti iyi mi onu soyle? :D
Soran+1 yılPenti, italiana ve pierre cardin'in tum corap modellerini getirecegim yeterli olur mu de bakiyim? :D
- +1 yıl
bir çorap türü var adını bilmiyorum kışlık çok kalın değil onları sevmiyorum saten gibi böyle biraz daha ince onlar kışın iyi oluyo nişanlın anlar zaten bide ince ve çocuk çorabı mutlaka al. Ha sana en büyük tavsiyem dükkanın açılışını falan yap ilk günler kampanya yap ki ses getirsin aa vurası yeni açılmış bak şurada şu var oraya git desinler anladın sen beni :D
Soran+1 yılEn iyi cevap sen olmaliydin :D en cok cesit ince coraplarda olcak. Koyu desenli ince coraplardan da cok alcam. Tavsiyen uzerine cocuk coraplari da olcak. Taytlar da olsun o da cok gider dimi? Acilista da ne alirsan 2. si bedava yapsam cok mu abartili olur?
- +1 yıl
Hani şu eski zamanların desenli çorapları gibi alma al satılırsa üç beş fazla getirirsin dene yani. Desenli çoraplar pek gitmez düzlere göre. Çocuk çorabı etrafdan bahsetmişsin ondan dedim. Herşeyde aynı kampanya yapma atıyorum külotlardan markasına göre ayır bir alana bir bedava de atıyorum çorap bir tanesi 5 lira 3 tanesi 11 12 lira ya da ikincisi yüzde elli farklı 1-2 tane yap ki dikkat çeksin ama iyi ayarla batmayın :) İstanbul demiştin sanırım tayt kesinlikle olsun modası bitmez ben giymem ama içlik niyetine aldığımı bilirim :D
Soran+1 yılAynen tayti iclik niyetine giyenler var sokakta giymese bile :D desenli coraptan kastim pentinin yeni sezon cok şık desenli coraplari var yani babaanne corabindan bahsetmiyorum o kadar ilkel degilim :D kampanyalarin cok iyiydi kesinlikle bu sekilde yapacagim yani her seyde 1 alana 1 bedava batirir bizi. Her gelene bir seyler ikram edilebilir ne bileyim surprizi bol bir acilis olursa insanlar cabuk isinir, samimi ortam olussun ki daimi musteri olsunlar falan :D
- +1 yıl
Aynen öyle güler yüz iletişim falan da etkili. Ve tecrübe. Söylemesi ayıp bayan bayana daha iyi yardımcı olur sıkıntısını anlar. Açık anlatamam ama anla sen. Doğru iç çamaşırı vs. Bu fikirler bir akrabam açmıştı iç çamaşır dükkanı da ordan geldi tecrübe ile sabit ama onlar dükkanı kapattı ayrı mesele :D
Soran+1 yılHaha dukkan batirdin dimi :D merak etme nisanlim ve yaninda 1 veya 2 bayan daha calisacak sadece. Dukkana erkek calisan asla almam.
Soran+1 yılAraplar gelmesin ya korkarim nisanlima bir sey yaparlar :D erkek sinek sokmam magazaya ya tecrube konusuyor, ben seni dinlerim :D
Soran+1 yılKiskancim ya elin adami gelip de esimden kulotlu corap istemesin doverim :D
Soran+1 yılkendine nasıl alsın bayan iç çamaşırcısında ya kırmızı kalpli dar boxer mı giyecek? :D
Soran+1 yılBayan ic camasiri satilacak sadece yani direkt bayanlara ozel magaza :)
Soran+1 yılAhaha hosmus :D feminizmi desteklemeyen kadinlarin ilgisini cekmez ama ya killigina gelmeyenler olur :D
Soran+1 yılEda İç Giyim ve Bijuteri koyduk efendim :D
Soran+1 yılCok tesekkurler efendim civil civil oldu giristeki dev cami penti kizlarinin fotograflariyla kaplatiyoruz :D
+1 yılPenti satilir ama ilcenin ekonomik durumu da önemli italiana da olabilir
28 Yorumla
Soran+1 yılBirden fazla marka satip pentiyi sponsor alsak mantikli olur mu peki?
- +1 yıl
Olabilir tek bir marka olmasin bence
Soran+1 yılPierre cardin ve italana da alacagim o zaman.
- +1 yıl
Etkileyici geliyor
Soran+1 yılgüncelledim ilk etapta şu fotoğraflar basılacak cama.
www.penti.com/.../Corap-Eylul-Kategori-Banner.jpg
ankamallblog.com/.../penti-corap.jpg- +1 yıl
Ilk foto cok hos bence :) ikincisi de zaten demirbas olmazsa olmazi
Soran+1 yılilki yeni sezon sonbahar-kış tanıtım fotoğrafı zaten onu koymak zorundaymışız :) diğeri de dikkat çekici ve çok şirin olduğu için seçtik, beğendiğinize çok sevindim :)
Hayırlı olsun :)) Allah yüzünüzü kara çıkartmasın, çok güzel olmuş :)
112 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkurler, cam fotograflarini da asagidaki iki arkadasin cevabinda paylastim gorduyseniz fikrinizi almak isterim :)
Soran+1 yılwww.penti.com/.../Corap-Eylul-Kategori-Banner.jpg
ankamallblog.com/.../penti-corap.jpg
Bu iki fotograf yapistirilacak camlara. Bir bayan gozuyle objektif yorumunuzu bilmek isteriz :)
Soran+1 yılSonbahar-kis tanitim fotografi o ya penti magazasi olarak onu asmak zorindayiz :)
Soran+1 yılKotu durur diye mi dusunuyorsunuz?
Soran+1 yılSey gibi dediniz tereddut ettim bir an
Soran+1 yılPenti bunu reklam fotografi yapiyorsa vardir bir bildigi. Tam aksine o corabin cok ilgi gorecegini dusunuyorum, tesekkurler yine de yardimlariniz icin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKom var iç giyimde yeni inci falanda iyidir.
210 Yorumla
Soran+1 yılYeni inci'yi duymustum sanirim. Peki corapta sizin de mi tercihiniz penti?
Cevap sahibi+1 yılPenti daha çok çoraplarıyla ön planda zaten. Ve güzel değişik modelleri var begenirim.
Soran+1 yılPenti, pierre cardin ve italana markalarinin tum corap modellerini getirmeyi dusunuyorum. Kadin olarak daha iyi bilirsiniz, corabin alicisi cok mudur? Yeni inci'ye dd bakacagim giyimde
Cevap sahibi+1 yılBen ic giyimde çalıştım corap alan cok nadirdi.
Soran+1 yılCok iyi moral verdin ya 3 farkli markanin tum coraplarini getirtecekken tam da
Cevap sahibi+1 yılYa benim çalıştığım yer komdu yani.
Soran+1 yılKom dediginiz, kompedan mi?
Cevap sahibi+1 yılHayır baya ünlü ve kaliteli markadir aslinda.
Soran+1 yılAklima bir an kompedan geldi. Turk kizlarinin bildigi markadan sasmayayim ben derim. Tahmin edeceginiz uzere kizlar penti tarzi yerleri gorunce cok sicak bakiyorlar.
ates ic giyim prenses ic giyim cazibe ic giyim
11 Yorumla
Soran+1 yılMagazayi kapattik zaten ama onerilriniz icin tesekkurler. Prenses haric diger ikisi cekingen insanlarin daha cok cekinip iceri girememesine neden olmaz miydi?
+1 yılİsim fikrim yok açıkçası ama marka olarak colzadonia oysho ya da suwen olabilir
00 YorumlaMerhaba ben de iç giyim düşünüyorumda bazı konularda takıldım yardımcı olabilir misin
00 Yorumla
+1 yılforangels... olsun
13 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler, guzel isimmis gercekten. Keske zamaninda denk gelseydik degerlendirebilirdim.
- +1 yıl
Hayırlısı olsun
Soran+1 yılTesekkur ederim 🙏
Penti...
114 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkurler
Soran+1 yılpeki ne tavsiye ederdiniz?
www.penti.com/.../Corap-Eylul-Kategori-Banner.jpg bu fotoğraf ve ankamallblog.com/.../penti-corap.jpg bu fotoğrafla kaplanacak şu an camlar?
Soran+1 yılha o işin başka bir boyutu ama sonuçta fotoğrafa bakmaksızın pentinin çoraplarını tercih ediyorsunuz öyle değil mi?
Soran+1 yıliç çamaşırı markalarını pek duymadığım için o işi nişanlıma bıraktım o seçecek markaları. ayrıca bir tane de kapalı bayan çalıştıracağım sizin gibi müşterilerin kendini özel hissetmesi için bizzat ilgilenecek.
Soran+1 yılerkek sinek bile olmayacak ama yine de çalışanlardan birinin kapalı olması taraftarıyım
Soran+1 yılteşekkür ederim yardımlarınız ve ilginiz için.
+1 yılİntimissimi
24 Yorumla
Soran+1 yılne o mağaza ismi mi?
- +1 yıl
Evet mukemmel iç çamaşırları var
Soran+1 yılha var olan bir markaymış zaten. ben bize isim olarak verdin sandım. daha bilinen markaların ürünlerini kullanmayı düşünüyoruz insanlar bildiği yere daha çok gider diye ama?
+1 yılpentiii
19 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederiiim :) magaza sponsoru olarak pentide karar kildik, magazada penti ismi yazacak. Siz de musterisisiniz gordugum kadariyla? :)
- +1 yıl
eveeet :)
Soran+1 yılBizzat kullanicisindan tavsiye aliyorsam bana da pentiyi secmek duser o zaman :)
- +1 yıl
çok guzel olacagından emınım ;)
Soran+1 yılçook teşekkür ederim :) yalnız çok genç bir yüze sahipsiniz, yaşınızı yanlış girdiniz öyle değil mi?
- +1 yıl
evet çok farklı bı konudan dolayı sonrada değiştiremedim boyle kaldı.
Soran+1 yılAnladim zaten 19-20den fazla olamazsiniz :)
Soran+1 yılsizi hatırladım bu arada ya bundan önce de çoraplı fotoğrafınız vardı, pentiye abonesiniz sanırım :)
çorabım kaçtı
23 Yorumla
Soran+1 yılesprili seçeneklere açığım, güzeldi :)
- +1 yıl
Bunu begendim
Soyundagel butik
11 Yorumla
Soran+1 yılO kadar ateslisini turk kizlari kaldiramaz :)
+1 yılUnderWear
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAteşli giyim
13 Yorumla
Soran+1 yılbiraz sert kaçmaz mı?
Cevap sahibi+1 yılIlgi ceker
Soran+1 yıllisteye aldım, teşekkürler.
Gizli Üye(30-35)+1 yıllee çorapp
11 Yorumla
Soran+1 yılbim çorapları satmayacağız ki :(
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFetiş Dünyası
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltutku.
15 Yorumla
Soran+1 yılyakın çevrede var aynı isimde :)
Cevap sahibi+1 yılbizim çevrede de var. ucuz ama kaliteli fiyat kalite oranı baya ii.
Soran+1 yılhepsi birbirinin şubesi gibi duruyor tutku düşünmüyorum ama teşekkürler yine de :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim bizim kendi sattığımız vardı ismini unuttum ama ben kendim dono nun boxerını almaya çalışıyorum. bir fikir olsun saDECE.
Soran+1 yılteşekkür ederim erkek ürünleri olmayacak o yüzden fikir alıyorum zaten hiçbir bilgim olmadığı için.
+1 yılDantela iç giyim
11 Yorumla- +1 yıl
Dontelli iç giyim
+1 yılkülotcu ismail :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu don kimin donu mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcicili bicili
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbdulrezzak ic don ve kadin donlari :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoncu :)