Bayan iç çamaşır ve çorap mağazası için isim ve marka?

Arkadaşlar ben erkek giyim mağazası işletiyorum fakat pek tutmadı o yüzden başka şeyler deneyeceğim. Nişanlım da burayı kapatmak yerine bayan giyime çevir ben dururum başında dedi ama onun da tecrübesi yok. İç çamaşır, pijama, çorap tarzı sadece bayanlara özel bir yer olmasını istiyor. Çünkü normal mağaza çok fazla ve bu tarz yerler pek yok bulunduğumuz yerde. Çok kalabalık bir ilçedeyiz ve bulunduğumuz bölgede 3 ilköğretim okulu, 4 de lise mevcut. o yüzden çorap konusunda öğrenci müşteri kitlesi de çok olur diye düşündük. Marka olarak Penti, Filodoro, Italiana, Pierre Cardin (önceliği bu yönde) düşünüyor fakat hangisi daha çok satılır bilmiyoruz. Mağaza ismi olarak da güzel fikirler verirseniz seviniriz. Çorap Dünyası, X İç giyim gibi değil de daha farklı şeyler gelirse bize de fikir olur. Şimdiden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kadın iç giyim isimleri önerir misiniz?
Bayan iç çamaşır ve çorap mağazası
Bayan iç çamaşır ve çorap mağazası
Güncellemeler
+1 yıl
3.bp.blogspot.com/.../20140219_212110.jpg mağazanın dışardan görünümü bu şekilde olacak. içerisi daha kapsamlı ve dolu olacak tabii :) camdaki fotoğraflar sürekli olarak güncellenecek penti tarafından.
Güncellemeler
+1 yıl
tanıtım çok güzel oldu ve çok yoğun ilgi gördü. mevsimsel değişimden olsa gerek, çoraplar peynir ekmek gibi satılmış dün ve bu durumdan çok memnunuz. tavsiyede bulunup gelişmemizde katkısı olan tüm üye arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum, harikasınız.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar hepinize tekrar teşekkürlerimi sunuyorum, işler çok iyi gidiyor ve özellikle penti çorapları peynir ekmek gibi satılıyor. haftada bir yeni mallar geliyor diyebilirim. tabii ki bunda havaların soğumasının etkisi büyük ama yine de fikir veren herkese minnettarız.
Bayan iç çamaşır ve çorap mağazası için isim ve marka?