Aman büyüklere neymiş? Senin sözün değil mi? Adamı da büyüklere seçtirseydin o zaman. Kimseyi aynı anda memnun edemezsin. 50li yaşlarında "Ulan istediğimi de yapamadım." dersen ne olacak?
Büyükler daha çok umurumda olmazdı benim. Bildikleri tek şey kendi zamanlarına göre yargılamak. Boş ver. Git tulum al pişman olursun sonra insanları takma. Kendi ailen olsa dahi. Sen evleniyorsun onlar değil...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İstediğini giy ya istersen blazer ceket ve kumaş pantolon takım yapabilirsin. Kime ne?
Düşüncen için saol bende bilemedilmedimki acaba böyle yapsam ayıp. olur mu
Kime ayıp olur mu?
Büyükler var
Aman büyüklere neymiş? Senin sözün değil mi? Adamı da büyüklere seçtirseydin o zaman. Kimseyi aynı anda memnun edemezsin. 50li yaşlarında "Ulan istediğimi de yapamadım." dersen ne olacak?
Gerce haklisin bunu düşüncem teşekkürler ilgin Alkan icin
Rica ederim ne demek
Bence elbise şart değil öyle bı kural yok eğer seviyorsan pantolon ceket takımlar oluyo çok güzel netten bakabilirsin
Güzel görüşün için saol
Rica ederim
Neyyyy ayrıldınız mi?
Evt ayrldik artik
Hadi ya üzüldüm niye ki
Uzun mesele karsik hayrlisi ya teşekkürler
öncelikle hayırlı olsun kapalı mısın acık mı ona göre öneride bulunayıom
Kaplı degilm
hafif dekolteli elbise öneriirm o kadar darlamaz hem
Allah mutlu etsin nice huzurlu yıllara umarım dogru kisiyi bulmuşsun
Insalhh teskuler
Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle giyin derim belirli kalıplar sığmak zorunda değilsiniz.
Mantıklı saol
Rica ederim
Aaa neden ki
Olur. Elbise şart değil ne alaka?
Damatlık giyince öyle oluyormuş Bende tulum düşündüm ama sizlere ve bu konuda bilgisi olan birileri sormak istedim teşekkürler
Bu konuda pek bilgim yok ama toplum açıkçası hiç umurumda değil. Aynısını sana da öneririm. Gelenekleri uygulamak zorunda da değilsin.
Birazcık haklisin ama toplum büyükler olucak ondan emin olmadim
Büyükler daha çok umurumda olmazdı benim. Bildikleri tek şey kendi zamanlarına göre yargılamak. Boş ver. Git tulum al pişman olursun sonra insanları takma. Kendi ailen olsa dahi. Sen evleniyorsun onlar değil...
Teskur ederim
Rica ederim hemcinslerimin baskı altında hissetmesini istemem.
Çok saol benim. arkasim yok annmde sormak istemdim tarzlarını farklı Oyu, den bundan sormak istedim teşekkürler hersey için
Olabilir takım da olabilir
Sozlendin mi peki
Brnim için değildi ben rahatım böyle kimseyel ugrasmam
Giyin tulum daha tatlı olur
Teşekkürler
Ama şişmansanız giymeyin
Bir de başkaları mutlu olacak diye bir şey giymeyin siz neyle mutlu olursanız onu giyin bence
Zayifim
Yaş kaç
Genelde elbise evet
Nasıl rahat oluyorsan öyle giyin
şort crop
Şort giy yeter