gerçekten o kadar zor geliyo ki artık takmamaya basladım ve böyle yasamak mükemmel ucları ne kadar belli olsa da kdlspslw kızlar gelin hepimiz sütyeni bırakalım ben böyle rahatlık görmedim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEski çalıştığım yerde bi kız vardı. Laf arasında boynunda iki tane kütle ile dolaşmak ne kadar zor sen biliyor musun demişti. Ben de biz de bacak aramızda iki tane kütle ile dolaşıyoruz demiştim. O da sizin iki tane bizim bir tanenin yarısından hafif sen neden bahsediyorsun deyip terslemişti. O yüzden hak veriyorum. Bir gün bi kız masaya çıkarıp koysa taşımaktan yoruldum artık bunları dese o derece haklı hani 😂
110 Yorumla- +1 yıl
Abartmasakmi
- +1 yıl
@meryemsjsjsj sen boynunda iki tane kütle ile dolaşmak ne demek biliyor musun da konuşuyorsun? 😂
- +1 yıl
18 yaşındayım memelerim o kadar büyük olmadığı için bilmiyorum
- +1 yıl
Senin sikin baya büyük sanırım ki rahatsız oluyorusn
- +1 yıl
@meryemsjsjsj heh işte o sebepten ötürü bilemezsin. Kutu gibi iki tane göğsün var. Varlığı yokluğu belli değil burada abartmasak mı falan diyorsun. Bahsettiğim kızın göğüsleri yakındığı kadar vardı yani 😁
- +1 yıl
İyi dikizlemissin
- +1 yıl
Neyse benimde cikar o zaman anlarim
- +1 yıl
@meryemsjsjsj daha yolun başındasın 😁
- +1 yıl
Aynen seninkini taşımak zormu
En İyi Cevaplar
Göğüsleri 75 85 arası olan ve top gibi duran bayanlar aslında takmamalı. Hadi sahilde mecbur giyiyorsun ama bir kıyafetin içine giymek bana abes geliyor. Sadece uçlar gizleniyor. Yakın zaman da kimse takmaz eminim
00 Yorumla
zaten bu sütyeni bulanın kafasına tüküreyim emi... Evde de saldım çayıra geziyorum yıllardır. pandemide 1 seneden fazla takmadım mükemmel bi şey. şimdide alıştım çok bol şeyler giydiğimde asla takmıyorum. darda biraz mecbur kalıyorsun gibi.
bu arada meme ucu silikonları var. o uc fırlamasın diye sadece önüne takılıyor. sütyen kullanmayıp fazla gözükmesinden rahatsız olanlara öneridir.21 Yorumla
Sütyensiz nasıl kadınlar rahat edebiliyor bende onu anlamıyorum. Evde bile balensiz de olsa takarım. Takmadığım bir an bile yok. Diğer türlü her harekette çok salınan kendi başına hareket eden bir et parçası var rahatsız ediyor yani ki öyle çok büyük göğüslerim de yok. Bir de daha büyük olsa ooo iyice rahatsız eder.
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76
Cevap
85Cevap
+1 yılÖnceden bu konuda inanılmaz derecede takıntım vardı neredeyse sutyensiz uyuyamazdim bile denebilir. Ama sonra bir biraktim zorunda olmasam (aslında bence zorunda değiliz bu arada) hiç takmayacağim. Beraber akım yapacaksak ve hiç takmayacaksak ben varım. Bu arada sarkma vs. Olur diyen insanlar ı-ih yanlış. O sarkma genetik olur ya da kilo alırsın - verirsin ondan kaynaklanabilir sutyenle ilgisi yoktur teşekkürlerrrrr.
30 YorumlaBüyük göğüsler sütyen takmayınca çok kötü gözüküyor. İleride dizine kadar sarkar omuz ağrısı boyun ağrısına da neden olabiliyor. Hoş görünmüyor. Herkesin kendi seçimi tabii ki de. Ben takarim. Eve gelince çıkar gitsin. Kan dolaşımı hizlanir sızlama falanda olmaz. Doğru sütyeni ve bedenini iyi seçmelisin. Bazilari cidden insana izdirap veriyor.
20 YorumlaErkekler sütyensiz ve sütyene para harcamıyolar veya sütyen takmakla uğraşmıyolar ve ayrıca sütyen ile ilgili sorunlar yaşamıyolar
Kadınlar eğer sağlık için sütyen takıyolarsa orasını bilmem ama toplum yok ne der fln- diye takıyosa takmasın aga cidden00 YorumlaMerhaba,
Sütyen takmak istemeyenler takmasa, ve bu şey ilginç karşılanmasa çok iyi olur aslında. Öyle olsa bile ben sütyen takmayı bırakmam büyük ihtimalle ilginç bir şekilde sütyen olmayınca kendimi pek rahat hissedemiyorum sütyen takmayı bırakmam yani ben ilginç karşılanmasa bile.00 Yorumla
+1 yılDestekli takarsanız tabi rahatsız eder. Spor sütyeni kullanırım hep yokmuş gibi, takmazsanız uçlar tahriş olur ve sarkar.
30 YorumlaBence de kullanilmasina gerek yok. Ama hemcinsim olanlar da biraz kendilerine çeki düzen vermeli, rahatsız edici şekilde sokaklarda armut gibi kadınlara bakmamali, azıcık adam olmalılar.
10 Yorumla
+1 yılNasıl rahat ediyorsanız o şekilde. Uçları belli olsa ne olacak ki. Uçlarına bakıp da hayal kuran erkek abazandır sadece. Saçmalık yani. Keyfinize bakın , nasıl ne şekilde rahat ediyorsanız. Zaten atletiniz engeller bir kısmını uçlarının..
10 Yorumlamemintolar hepsi birbirinden güzeller. Yeşil uçlusu pembe uçlusu kahverengi uçlusu hiç fark etmez. Canın mı sıkıldı koy başını yaslan. Stress topu gibi elle oyna ksksksksk yaşasın memelere füzelere özgürlük aynen takmayın skksdksldl
10 Yorumla
+1 yılBen rahatlık olarak algılamıyorum be güzelim. Sürekli sallanıyorlar yürürken, spor yaparken, koşarken, vs. Bustier’de anlaşabiliriz ama benim göğüslerim destek seviyor sjsjs
21 Yorumla- +1 yıl
O zaman dokusu , daha daha yumuşak özelliğe sahip olmalılar.
+1 yılSağlık açısından zaten çok fazla takmamak gerek ama dışarıda takmamak hoş değil bence 😂 evde istediğini yap
20 YorumlaEvde gezilirde disarda turkiye gibi biryerde abazanlar icin kotu birsey en ufak bisey gorsunler yiycek gibi bakarlar zaten
20 Yorumla
+1 yılTakmak isteyen takabilir takmak istemeyen zaten takmiyor. Ben alıştım artık yani takmazsam içim rahat etmiyor takıyorum.
21 YorumlaDik göğüslülerin sarkıkla örselemekten yerin dibine sokacağı bir ambiyans olur memlekette, adeta bu yönde avantajlı kızların attığı bakışlar dayaktan beter olacaktır
00 YorumlaO kadar erkek çıkarın yazmış eşiniz, kız kardeşiniz sütyensiz gezse ne dersiniz çok merak ediyorum orası burası belli olsa adamsınız ama kardan.
10 YorumlaEvde her daim 😂✌🏼 Ama dişara sütyensiz asla çıkamam 😅
20 Yorumla
+1 yılSloganımız da "kahrolsun sutyenler memelere özgürlük" mü
20 Yorumla
+1 yılSutyen sarkmayi önlüyor ama ben normal sutyen yerine sporcu sutyeni takiyorum cok daha rahat tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılKadın memesi ağırlıklı yağlardan oluştuğu için sarkma riski uzun süreli takmama durumlarında yaşanabilir
00 Yorumlasoru kızlara ithafen sorulmuş ama her zamanki gibi kadın profesoru erkeklerimiz hemen gelmiş, hepsi kendini kadın uzmanı sanıyor çok komik 🤠
00 Yorumla
+1 yıl:)) sade rahatlık mı.
Sarkma ihtimalini düşünmüyonmu peki😉02 Yorumla- +1 yıl
:)).
Sen bunu heryerde kullanırsın , giyiminde yanı
Hiçbir şeye faydası olmayan gereksiz bisey olduğunu düşünüyorum ama illa giyecem diyene de giyme demem
00 YorumlaHoşumuza gider bakarız ama karşımdakinin kalitesi düşük diye bakarım
02 Yorumla
+1 yılÖzgürlük iste budur 😂😂😂 dileklerimiz kabul oldu beyler sizde toplanin
06 Yorumla- +1 yıl
Zaten cikarmakta zorlaniyordur en iyisini yaptiniz tebrik ediyorum 😂😂
- +1 yıl
Yüz üstü yatmak artik daha kolay gelse gerek 😂
- +1 yıl
O zaman iyi
+1 yılSütyen takmanın zararları hakkında video izlemiştim o kadar haklısınız ki takmamakta ayrıca takmamak değil takmak sarkıtıyormuş bunu da öğrendim
01 Yorumla- +1 yıl
Uçları gizlemek adına göğüs ucu kapatıcı silikonlu pedler mevcut internette bulabilirsiniz
İstemem kim isterse takmasın ben takmadan rahat edemem
16 Yorumla
+1 yılİç çamaşırına zaafım var. Sütyenlerim benim bebeklerim.
11 Yorumla- +1 yıl
Ben hediye ederom
Zaten isteyen kullanıyor istemeyen kullanmıyor yani kişisel tercih bu
10 YorumlaProfil resminde sudyeni gözüküyor. Kızlar ilk size çıkartıp sonra kendisine çıkartacak 😅 sokakta yürüyüşü de olmuştu memelere özgürlük diye 🤣😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDışarı iç giyimsiz çıkamam hele de südyensiz asla çıkmak istemem
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@GençAdam9 evet
Cevap sahibi+1 yıl@GençAdam9 emanete hıyanet etmem
Cevap sahibi+1 yıl@GençAdam9 80 büyük değil normal bir beden
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bustiyer giyiyorm 😁
21 Yorumla
+1 yılBana iğrenç geliyor
Afrika kabilelerine döneriz 🤢🤮🤮00 Yorumla
+1 yılbuna biz erkeklerin hiç olumsuz cevap vereceğini sanmıyorum :D memelere özgürlük :D
00 Yorumla
+1 yılSonra bir sürü sarkmış meme ıyyyy🤢 Afrika kabile kadınları gibi.🤮
00 YorumlaBırakın tabi yazık kanser riskini çoğaltıyor sağlığınız her şeyden önemli..
00 Yorumlaabd de bu normal bişey ama çok fena red zonda bulursunuz bi an üzerinize gelirler
00 Yorumla
+1 yılEğer sarkık değilse erkeklerin gözüne bayram ettirler :)
00 Yorumla
+1 yılBazenleri sütyen giyinmeden dışarı çıktığımda oluyor, kışın zaten kalın giyiniyoruz üzerine de mont, sarkıkta değiller bu yüzden farkedilmiyor.
50 Yorumla@zimbateli34 erkek olarak sonuna kadar destekliyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Memelere özgürlük
+1 yılTam tersi ben sutyensiz rahat edemiyorum bu şekilde kendimi daha huzurlu hissediyorum:)))
00 Yorumla
+1 yılSoruya kızlar yazılıpta sütyen konusunda bu kdar bilgili olan erkekler 😂😂
00 Yorumla
+1 yılYaw karışmiim diyorum😆😆😆sütyen üreticilerini aç komayın😆😆😆
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSüdyenle daha rahat. Senden ayrı hareket eden iki kütle ile yürümek, koşmak daha rahatsız edici değil mi?
Doğru bedeni bulmak önemli.13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@GençAdam9 yok küçük olmasına rağmen rahatsız edici. A kap benim ki.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbırakalım der seni sutyensiz sokağa salar hepsi sutyen takarlar. Kadınlara güvenilir mi yahuuuuuuuuuuu :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılstyensiz gezen kızlar efsane oluyor gezerken koşarken resmen çarpışmaları sallanmaları offf
00 YorumlaBuradan sütyensiz bir fotoğrafını paylaşır mısın? Lafta kalmasın.👍☺
00 Yorumla
+1 yılTombul tımbul memeler şarkısınımı söyleteceksiniz milkete
00 Yorumla
+1 yılbırakalı çok oldu benimde, aşırı rahatım
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkullanmak istemiyorsanız kullanmayın bazı şeyleri çok abartıyorsunuz kimse size sütyen takmak zorundasınız demiyor
40 YorumlaMemeler sarkar ve sarkık memeler ne kadar çekici olur bilemem. Bir bildikleri var ki zamanında sütyen icat etmişler. ;)
00 Yorumla
+1 yılValla illki uçlarının belli olması gerekmiyor bir yuvarlak sivilce bandı ile çözersin hele dikse hiç sknti yok 😉
00 YorumlaEvet kızlar tişörtleride çıkaralım. Göğüslerimizi zincirlerden kurtaralım özgürlüğe salalım!
10 Yorumlaiyi olur kolay hayat oh ne rahat
40 Yorumla
+1 yılBenim libidom hep yüksek. Yazarsan varya neler olur neler
00 Yorumla
+1 yılÇok berbat olur ya bence evde çıkarın istekli zaten miet başınızı derten alamazsnz sonra
00 YorumlaBiz de don giymelelim :D
14 YorumlaBenimki büyük benim için eziyet olur
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOha bende bırakmaya başladım 2 3 gündür takmiyom sütyen li olmak rahatsız ediyordu boyle bi rahatlık yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl@haznedar_ siz alıntı foto kullanıyorsunuz size göre böyle konuşmak kolay sn arkadaşım sen sen ol trol dönme olma. adam ol düşünceni paylaş...
00 Yorumla
+1 yılsizin bedeniniz sizin kararınız..
10 YorumlaTakınca size, takmayınca bize yazık
02 Yorumla- Devamını Gör (101)
Devamını Gör(146)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Kızlar gelin hepimiz sütyeni bırakalım desem ne dersiniz? Sütyensiz dolaşmak hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler