Merhaba arkadaşlar 🥳 ben kombin yapma konusunda biraz acemiyim nasıl güzel ve tarz giyinebilirim? Bazı kızlara bakıyorum kendimi Mahmut abi gibi hissediyorum.. bu Mahmut abi psikolojinden çıkmam için önerileriniz ve kombin yapabilmem için tüyolarınızı benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum 🤙🏻🥳🌸
Öncelikle vücut şeklini tanımalısın, ömürlük giysilere yatırım yapmalısın, Tarzını beğendiğin kişileri takip et ve neyi beğendiğini bulmaya çalış. Gardrobunu baştan aşağı yenile, asla giymediğin kıyafetlerinden kurtul. Herkes farklı ve herkese farklı şeyler yakışıyor, kendine yakışan rengi bul. Başkasında güzel durmayan sende durabilir. İmajını değiştir. Rahat ol.
Vücudunu iyi tanımalı ve fiziğine göre uygun kıyafetleri seçmelisin. Birbirleriyle uyumlu kıyafetler ve doğru aksesuar kullanmak çok önemli, tabi bunun yanında özgüven olmazsa olmazdır çünkü üzerindeki kıyafeti güzel taşıyabilmen için özgüven şart ayrıca şık olmak için çok pahalı kıyafetlere aksesuarlara gerek yok :))) Şık olmaman için bir sebep yok bence 🌺
Üzerine yakışanı ve fiziğine, yaşına uygun olanı giy ve giydiğin kıyafetleri hanımefendiliğinle güzel taşı. Birde gülümse. Tarz değil, dünya markası olursun 😄