Evet giyebilirler ama feminen tarzda olursa, hani görsele koyduğun gibi olursa gayet olur. Ama erkeklerin giydiği tarzda olursa tamamen maskülen bir hava olur. Bu pek tercih edilmez genelde. Ama tabi giyen de var pek görmesek de.
@HanifeYeşim canim ben o adama bir şey demedim hatta yorumunu beğendim ki eig seçtim adama demediklerini bırakmadılar ben yorumları kaldırdım gorseydin neden saçma yorum yapmayin dedigimi anlardın
Bi zahmet şu takım elbiseyi kadınlar giymesin, maskülen gösteriyor erkek gibi oluyorlar. Hiç etkilenmem takım elbiseli bir kadından hatta dalga bile geçerim. Kadın dediğin feminen giyinmeli. Takım elbise erkek işidir.
Fotodaki gibiyse kadinlara daha cok yakisio :) bir seylerin uzerine ceket giymek yani ayrica isteyen istedigini giyebilmeli erkek işi kadin işi diye bir seyin olmasi cok sacma ama maalesef tr de boyle seyler cok 🤷 kizlar gene iyi erkeklerin kiyafetlerini vs giyse bisi olmuyor cok gozede batmiyor ama erkek kiz kiyafeti asla giyemez asiri goze batar bi ton laf yer vs keske herkes rahatca istedigini giyebilse ama nerdeeee tr de bu zor olcak gibi :/
Takım elbise sadece erkek işi değildir, kadınlara da gayet yakışıyor. Tabii bu yapılan kombine göre değişiklik gösteriyor. Biraz feminen parçalarla güzel bir şekilde kombin edilirse erkeksi görünümdende kolaysa sıyrılabilinir sonuçta. Altına giyilen topuklu ayakkabı olabilir, içine giyilen bluz veya diğer aksesuarlar.
Yıllar önce takım elbise giymeyi günlük bir felsefeye dönüştüren bir kadın tanımıştım buradan. O haliyle bile yarattığı albeni kendine has bir güçteydi. Kısacası, bir kıyafet sadece erkeklere " özel" sayılamaz.
iş hayatında olmadığınız çok belli... takım elbise tarzında pek çok kıyafetleri var kadınların... ki buna rağmen erkek takım elbisesini kadına giydirmeye çalışan, yarın erkeklere de etek giydirmeye çalışır...
Kadınlar da tabii ki giyebilirler, önemli olan kıyafetin içinde kendini rahat ve mutlu hissedebilmek bence. Son dönemlerde maskülen moda, feminen modaya oranla bir adım daha önde zaten. Bu açıdan bakılınca unisex trendlerin ortaya çıkması çok normal. Ben minyon olduğum için kendime yakıştırmasam da havalı buluyorum. 😎
Anlayamıyorum. Kıyafet algısını. Bence tüm kıyafetler unisex olmalı. Mesela erkek çocuk etek ve külotlu çorap giyerek okula gitmeli. Okul göstereninde prens değil prenses de olabilme. Cinsiyet algisi olmamali.
İnsanları *** olarak ayrıştırman çok anlamsızca. Cinsiyet kavramı özelikle aşırı saçma. Bundan binlerce yıl önce etek kadın pantolonu ise kadın giyecek diye bir kural yazılmamışken. Bu tarz bir cinsiyetçi düşünce bence çok yanlış
Kadınlara Görede Ayrı Takım Elbisesi Var Yahu Erkeklerin Kilerni Giyemeyiz Tabi Ama Özel Olarak Diktire Biliriz Yakışır Çokta Güzel Olur Keyfine Bak Git Özel Bi Dikiş Yaprır Bah Nasıl Güzel Olayru...
Takım elbise resmi bir kıyafettir ve cinsiyeti olmaz bi smokin belki uygun olmaz ama Tayyör ve Döpiyesler vardir kadinlar için Bankacılar Şirket çalışanları Memurlar Avukatlar vs bu şekil giyinir
Kadınlara çok farklı bir hava katıyor bence. Daha havalı, daha çekici oluyorlar. Her kadına yakışır mı onu bilemiyorum, kombinlemek önemli çünkü. Sonuç olara ben beğeniyorum.