Kat giyinmek zorunda kalıyoruz kışın sexsi görünmek zormu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBikininle fotoğraf Çek, kazağının üzerine bastır o fotoğrafı, sonra dolaşmaya başla. :D “ben aslında buyum dışıma kanmayın içinde bu var” yazdır perfect 👌 bu soğuklarda tek derdimizde seksi görünmekti zaten tatlım 🤦♀️ Ayrıca seksi görünmek için cüretkar giyinmeye gerek yok, dekolte giyinmeye gerek yok. Botların topuklu ve dikkat çekici olabilir, kokun, saçların ve makyajın. Seksi görünmek için özellikle çaba gösterenler genellikle amaçlarına ulaşamazlar.

22 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl kral bir yorum 😂👏👏👏👏
- +1 yıl
@Pembistann 😌👌 merci tatlım
En İyi Cevaplar
+1 yılDar pantalon, düz dekolteli bluz üstüne hırka dışarı çıkarken dekolte yi örtecek birseyler giymeyi unutma, hasta insan seksi olmuyor...
Sıcak tutma özellikli kalın çorap, etek-bluz/elbise kombinleyebilirsin. Cok üşüyorsan üstüne yine bir hırka alabilirsin.
Hırka seçimlerinde dikkat etmelisin kombine uymuyorsa ya da vücuduna uygun değse bütün kombini bozar.
Ayakkabılar kışlık olmalı ve mutlaka kar da çamurda yuruyebilmelisin. Cok topuklu da olabilir hiç topukluda. En önemlisi yürüyüşün emin adimlarla olmalı.
Hersey den önce seksi iç çamaşırı giymelisin. Bu kendine olan güveni artırır. Hatta bütün Kombinler den daha önemli olan şey kendine güvenini hissettirebilmen karşıya. Seksi giyjnmesen bile kendini seksj hissettiğini göstermelisin..01 Yorumla
+1 yılSeksi olmak açık giyinmek veya etek giyinmekle olan bir şey değildir bir aura o bazen bir bakış, bir duruş, saçını atışın yani özde aramak lazım giydiğinle olmazsın seksi yani ekstra hoşluk katar sadece o kadar ayrıca kat kat giyme crop giyerim altına jean ama üzerime oversize yorgan montumu alırım😂😂😂😂
41 Yorumla
Montun paltonun önünü açıp, içindeki kazağın dekolteli olmasına özen göstererek, dar şeyler giyerek. Öyle seksi olur ama kıyafet olarak seksi olur. Seksilik sadece giyimle bağdaşmamalı. Bence çok kapalı giyinip de seksi olmak da mümkün.
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
71Cevap
+1 yılAntarktika’ya git... orada da seksi giyinmeliyim aççç gözler bana bakmalı demelisin... sen seksi görünmek istiyorsun... yani başkaları seni seksi görsün istiyorsun yani edilgensin... sonra cinsiyetçilik diye başlarsınız... sen edilgen olduktan sonra çokta fifi yani... gözün ve oturma organın donarken seksi görüntü verme merakı... soyun cıbıldak gez
20 Yorumla
+1 yılGüzel bir kıçın varsa çift kat siyah tayt giy. O popo accayip seksi oluyor. Kalın olmayan, memelerini dışarıda belli eden dar bir bluz giyersen meme seksiliğini de halledersin. Yeter zaten. Ama bence kışın gelmesi iyi oluyor. Kızlar fizikleri ile değil zekaları, eğitimleri, kültürleri ile öne çıkmalı. Davranışları, kibarlığı ve itaatkarlığıyla öne çıkmalı. Her kız eşit statüye gelmiş oluyor fizik olarak.
212 Yorumla- +1 yıl
itaatkarnakduahdhs sen nasil bi losersın
- +1 yıl
popo beğenen insanda popo deliği kada akıl ne gezer
- +1 yıl
@derbederleylaaa loser senin anandır a. Mk kezbanı. Si... tir git görüşümün altından. O loser da sana benzer.
- +1 yıl
@Pembistann Allahın beyinsizi senin cinsel isteğin yok, hormonların iyi çalışmıyor diye, sen kafadan hasta erkek düşmanı bir köpeksin diye bana niye çemkiriyorsun. Hem soruya cevap veriyorum.
- +1 yıl
@Pembistann Bendeki akılın yüzde 1 i sende olsa gelip bu yorumu yapmazdın.
- +1 yıl
Sii... ktirin gidin yorumumun altından geri ze ka lı linçci f*minist pislikleri. Gidin başka kapıya. Hoşt. İtlere bak nasıl saldırıyorlar. Çok zoruna gitmiş yaptığım yorum.
- +1 yıl
@-iirene Evet sanane. Siz erkekleri finansal k@le olarak görünce sorun yok. Ben itaatkar kız isteyince mi sorun var. Hadi git başka kapıda havla.
- +1 yıl
- +1 yıl
Ulan hepinizin bir tokatlık işiniz var. Anca böyle klavye delikanlılığı yaparsınız. Çene çalarsınız. Karı gibi çeneniz var. Azıcık hanım efendi olun.
- +1 yıl
Hepinize toptan kemik atıyorum. Hadi hoşt. F*minist bozuntuları. Hepinizin bir tokatlık işi var.
Hayır neden kat kat giyiniyorsunuz ki sizin antifriz içmiş gibi bir doğal olarak donmama olayınız var :D
Şaka bir yana seksi görünmek birşeylerin kısaltılıp frikikler verilerek, gögüsler fora durumu değil ki seksilik bir insanın cezbedici veya istenmesi arzulanması durumunda da olur bence :D Tabi sonra frikik ve fora olayını da isteriz o başka :P00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sexapel olunmaz, dogulur. Sadece giyim yeterli değil. Beden dilin de buna uygun olmalı.
Beyaz rusya da tanıştığım bir kadın, kış ortasinda altinda yün örgüsü tayt şeklinde yapışan bir çorap ve uzerinde mini etek giyiyor onun üzerine de uzun manto alıyordu. Uzun fonlu sari saçları ve uzun şekilli bacaklarıyla o soğuk rusya kışında bile gayet seksi görünüyordu.
Ama tabi tum bunları yapabilmek icin sıcak 🔥🔥🔥kadın olmak lazım. Yerli soğuk kezbanlarin haddi değil böyle görünmek.05 Yorumla- +1 yıl
Yerli soğuk kezban verse nefessiz * de neyse..
- +1 yıl
Yerli soğuk kezbanın içine ananız da giriyor. O yüzden daha kibar hitapta bulunun lütfen
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeksi olmayı kötü bir şey sanan ne çok kezban varmış gördük bu soruda. 😂 Bir de tavsiye verenlere eksi atmışlar. Kendi tipsizliğinizden / çirkinliğinizden dolayı oluşan aşağılık kompleksini ahlaki sebeplere bağlayıp karşı tarafa saldırınca komik oluyorsunuz.
Tipsizi sevmemişler edepliyim sanmış.02 Yorumla
Soran+1 yılPardon da bana mı dedin
Cevap sahibi+1 yılHayır. Soruda ahlak bekçiliği yapmayıp, normal cevap veren herkese eksi atanlardan bahsediyorum.
Ülkemiz de eşeğe bile etek giydirsek seksi olduğunu düşünüp asılacak abazalar mevcut. Çok kasmayın kendinizi kışlık ten çorap diz üstü etek platform topuklu yeterli olacaktır..
40 YorumlaAkıllıysan her mevsim olursun bir yerden bir şey patlatırsın o yeter
40 Yorumla
+1 yılSeksi, yatak odasında ve zamana bıraksanız olmuyor mu? Cinsel açlık çekilen, sapıklığının olmadığı tek bir erkek canlısının bulunmadığı yerde hala seksi olma çabası neden? Kadınların değerini en başta siz düşürüyorsunuz, düşerek.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimsenin giyim tarzı beni ilgilendirmez yobaz vs demeyin ama kışın kar da buz da göbek açık minicik etek giymeleri tuhafıma gidiyor ben kalın giyinip donarken onlar nasıl üşümüyo anlamıyorum asla ayıplama anlamında demiyorum bunu sadece tuhaf geliyor.
00 YorumlaKat kat giyinip seksi olmak mümkün değil maalesef. Bu konuda şanslıyım genetiğimden dolayı kolay kolay üşümem. Lahana gibi kat kat giyinemem karda bile basar beni. Kışın bile crop giyenler topluluğundanım işte.
10 Yorumla
+1 yılDeri veya parlak kumaş seni seksi gösterebilir. Ayrıca Duygu Özaslan, Danla Biliç gibi ünlü isimlerden tüyo alabilirsin. Ben baktıkça ilham alıyorum ve uyguluyorum.
20 Yorumla
+1 yılkışın da görünmeyiverin:) adamlar az nefes alsın zaten duvarı tırmanıyo alayı :)
20 Yorumla
+1 yıl- Siyah kalem etek
- Beyaz gömlek
- Kırmızı çerçeveli yuvarlak gözlük
- Kırmızı ruj
- Siyah dalgalı saç
- beyaz ten
- yeşil göz
- 95B Südyen
bu saydıklarıma sahipsen eğer bence gerçekten çok seksisin.
Değilsen de boşa uğraşma nafile12 Yorumla- +1 yıl
balkonu da mutfağa katak mı
Sıkıntı yok ya yazda olsa kışta olsa götü olan belli eder
10 Yorumlayook değil. giydiklerin uyumlu ve vücuduna oturuyorsaa Seksi görünürsün
10 Yorumla
+1 yılNeden Seksi görünmek istersin ki erkekler senin kocan mı
42 Yorumla- +1 yıl
Demek biliyorlarmış. Bir gün yengemle hastane bahçesinde oturuyıruz. Daha yanımda da kan bağı akrabalarım da var. Baktım hemen yanıbaşımızda iki tane kadın da oturuyor. Oturuyor ama o kadar dekolte giyinmişler ki, göğüsleri açık açık görünüyor. Hiçbir şey yokmuş gibi. Önüme dmndüm ve şu kelamı ettim: "Sanırım hallerinin farkında değiller..." Yengem olsun ve diğer hanımlar olsun: "Ne demek farkında değiller. Her şeyin farkındalar, bilerek yapıyorlar" dediler. Yani inanamıyordum gene de. İşte yukarıdaki soruyu paylaşan arkadaşın halini okuyunca bu anım aklıma geldi. "Seksi görünmek" Ondan sonra erkekler laf atınca "Ne de pis erkekler var" dersin. Son çok temizsin ya. Seksi olacağına iyice örtün tepeden tırnağa. Nikahlı kocana da kilodun dahil anadan üryan çırılçıplak kendini arz-ı endam edersin. Bu daha güzel değil mi?
+1 yılBu havanın soğuğunda insanların pekte dikkat çekeceğini sanmıyorum
40 YorumlaÜstüne mini etek ve boğazlı bir kazak giyersen seni gayet güzel gösterir. Star parça olarak da uzun bir çizme seçersen mükemmel olursun. Ayrıca ten rengi kilotlu çorabın üzerine siyah kilotlu çorap giy, daha az üşürsün.
20 YorumlaO soğuğu gördükten sonra zaten seksi olmak için çaba harcamıyorum ama yazın olsa illa seksi olucam değilse kendimi güzel hissetmiyorum.
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 746 cevap paylaştı.
s +1 yılÇok mu önemli seksi olmak? Çok seksi olmak istiyorsan giy eve gelince güzel iç çamaşırlarını vs geç aynanın karşısına. Milletin ne düşündüğü neden önemli bu kadar?
00 Yorumla isteyin yeter ki isteyen kadın yaz kış seksi olabiliyor :)))
00 YorumlaBu kadar ilgi manyağı olmayın ya. Böyle bir derdin olduğuna göre kendini sevmiyorsun kardeşim
30 Yorumla
+1 yılO özellik sende varsa istersen battaniye ile çık yinede değişmez
30 Yorumla
+1 yılVermek istiyosan söylemen yeterli zahmet etme hiç kıyafet falan.
30 Yorumla
+1 yılAllah aşkına kışın o soğukta ne seksi gözükmesi ya milletin gtü donuyor siz hala seksilik peşindesiniz hayret bişey 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Aynenn😀😀
+1 yılSeksi olmak mı aklınız fikriniz bir yerleriniz
çekici olsun diye açmakta sjjd tipi boran işlemiyor Türk kızına10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAntalya o kadar soğuk değil ama ben kapalıyım ztn çekici giyinmek illa açmak saçmak değil🥰
61 Yorumla- +1 yıl
mersinde öyle
+1 yılgerek var mı seksi görünmek için ve kim ya da kimler için
20 Yorumla
+1 yılRabbimiz iyi ki Soğuk mevsimler var etmiş. Yoksa kadınların çıplaklıklarını görmeye maruz kalacaktık….
00 Yorumla
+1 yılki kat kat giyinir sütyen kadar tişörtle geziyor bazı kızlar onlardan içtrn yanmalı sistemi öğrenmelisin 😎
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılEvet zor ya üşümeyi tercih edeceksin güzel giyinceksin ya da kat kat giyinip şık gorunmiceksin
13 Yorumla- +1 yıl
@UğurKoç_ Bendede ben kat kat giyinmeyi tercih ederim üşümeyi sevmem
Moda & Stil konusunda 311 cevap paylaştı. Dışarısı kar kış kıyamet bu seksilik derdinde.. Allah akıl fikir versin.
10 Yorumla
+1 yılBen seksi görünümden uzağım o yüzden şey yapmıyorum bu soğukta seksi olmayımı düşüncez jsjsjsjsj
121 Yorumla- +1 yıl
@UğurKoç_ hcfjbvcgg
- +1 yıl
@UğurKoç_ ne hadi?
- +1 yıl
@UğurKoç_ ne işimiz var özelde yaa boş ver nsxjjd
- +1 yıl
@UğurKoç_ yazma sus sende nxjshs
- +1 yıl
@UğurKoç_ niye hgfbcc
- +1 yıl
@UğurKoç_ bxhdhdhxbhdd
- +1 yıl
@UğurKoç_ knk sus bildirim geliyo jdjsjsjs
- +1 yıl
@UğurKoç_ Bu arada Onurcan güzele çok benziyorsun akrabalık var mı hshss
- +1 yıl
@UğurKoç_ bak internetten sende sasiracaksın benziyorsunuz 😂
- +1 yıl
@UğurKoç_ neden yaa?
- +1 yıl
Özür dilerim kirdiysam kötü bir şey demedimki
Hey allah ım derde bak yaa başka derdin yokmu senin 😄😄😄
40 Yorumla
+1 yılKendin gibi giyindikten sonra her zaman Allah'ın seni yarattığı güzelliktesindir zaten.
00 YorumlaBir kadını seksi yapan dik omzu ve dikbaşı ve meydan okuyan gözlerinin ha birde dar giyinmek
00 YorumlaHmm emin misin?
https://youtube. com/shorts/qfzRDhSEy9E? feature=share01 Yorumla
+1 yıl😂 seksi görünmek için illa çıplak dolaşmak gerekmez.. Keyifli günler.
00 Yorumla
+1 yılay ettiğin derde bak goril gibi ne bulduysam giyerim üşümemek için seksi olmak umrumda bile değil 😅
00 YorumlaSen zaten seksi ve güzelsin bunu ispat etmek zorunda değilsin ki canısı, 🤗😘😍😋
00 YorumlaBir erkeğin bakış açısından önerilere ihtiyacın var.
00 Yorumla
+1 yılTermal taytlar var, ince ve harika gorunume sahip olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılAmacınız kendinizi öyle sevmek değil de kışkırtmak. Elin p... leri size bakıp yatakta hayal edince çok mu hoşunuza gidiyor.
50 Yorumla
+1 yılBence hatların yuvarlaklığını göstermek olabilecek en iyi method
00 Yorumla
+1 yılKışın çoğu kadın kıllarını bile almıyormus sen sleksilik peşindesin😂
00 YorumlaModa & Stil konusunda 419 cevap paylaştı. Kışın seksi görünmek gibi bir gayem olmuyor ısınayım hasta olmuyayım diye düşünüyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKışın seksi görünme derdi niye olur ki bi insanın
Cevap veriyorum, zengin olup arabalarda gezmen lazim10 Yorumla
+1 yılSaat 9 gibi hastaneye gittik üzerimdeki esofmanin üstüne bide kocamın esofmanini bulup giydim ay yeterki üşümeyeyim çokta umrumda seksi giyinmek 😁😁😁😁
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani ciplaktan hallice olmak gerekiyor seksilik icin
20 YorumlaKabanla dolaşmıyorsun 24 saat herhalde. Altına dar bi kot giy iş yerinde veya mekana gidince kabanı çıkarınca o seksi kalçalarını yine gösterebilirsin. Ayrıca bazı kadınların bakışı, duruşu, yürüyüşü bile seksi olabiliyor. O yüzden çok kasma 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSuratım seksi
düz kapalı kıyafet giysem de 80cm dalgalı saçlarımla ve seksi suratımla seksi olmayı becerebiliyorum
ayrıca Aslan burcuyum03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@efrt34 sen slk olduğundan anlamazsın byyy
- +1 yıl
Suratimla malafatlari kaldiririm diosun yani
Kolay çok zor değil. Kadınlar işi biliyor. Dar gösterişli bir kıyafet seçebilirler
00 YorumlaÇoğu kişi giyinmeyerek daha seksi gözükmeye çalışıyor kışın ama sen bilirsin yine
00 Yorumla
+1 yılSeksi olmak için illa bir kombine ihtiyacın yok, bazen bir bakışın, duruşun bile seksi olman için fazlasıyla yeterlidir
31 Yorumla
+1 yılMontu crop olarak kestirin.
Fermuarı kapatmayın göğüs kısmı açıkta olsun.
Erkeklere çalışın aferin böyle 🤓20 Yorumlane yap biliyormusun içine mini et giy , dışına kalın birşeyler okula veyada biyere gidince giydiğin kalın kıyafetleri çıkar ve mini etekle gez bence çok seksi olurdu
00 Yorumla
+1 yılVay arkadaş millet kışın bu halde bile seksi görünmenin peşinde 😂
30 Yorumla
+1 yılBol sweatshirt Ler giy. altına da tayt tarzı giy sal al. kış makyajı daha gösterişli olur. Kışın saçlar da dalgalı maşalı daha güzel
10 YorumlaSeksilik açık giyinmekle olmaz beynin seksi olsun 🙄
20 Yorumla
+1 yılCinsel obje misin sen? Niye seksi görünmek istiyorsun?
20 Yorumla- Devamını Gör (76)
Devamını Gör(121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Kışın kat kat giyiniyoruz, seksi görünmek çok zor oluyor. Bunun için nasıl kombinler yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler